2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Tabiki de farklı çıkardı. Burun kemiğinin görünmemiş olması riski artırıyor. Eğer göründüyse risk baya düşerdi emin ol.
Ense kalınlığı arttıkça risk de artıyor. Ya da serbest beta hcg yükseldikçe risk artıyor vs vs. Sizin ense kalınlığı ne kadardı?

Canım içini ferah tut ben ilk çocuğumda risk grubundaydım. Amniyon sentez yaptırdım hiç bir şey çıkmadı şuan yine hamileyim ama test bile yaptırmayacağım. Anne yaşı 30 üstü ise risk fazla çıkıyor zaten canını hiç sıkma her şey çok güzel olur inşallah

Kombine risk 74/1 diğeri de 50/1 cıktı cnm.

Canım ben çok şiddetli diş ağrısı yaşıyorum. Ağrımayan günüm yok diyebilirim. En iyi ihtimalle hep bir sızı oluyor diş etlerimde. 2 tane yirmilik dişim kırık yemek yerken inanılmaz zorlanıyorum. Ciddi ağrı yapıyor onun dışında iki çürümüş dişim daha var. Ağrı başladığı an dişlerimi fırçalıyorum baya hafifletiyor ağrıyı. Eğer ilerlerse sarımsak sürüyorum diş etlerime bu da baya işe yarıyor. Doktorum 35. Haftaya kadar diş tedavisi önermiyoruz dedi. 35. Haftaya kadar bekledikten sonra doğumu beklerim dedim bende :) tatlı yiyecekler az tüketmeye çalış. Fırçalamayı ihmal etme ve tuzlu gargara yap mutlaka. Böyle böyle idare edicez artık.

Burun çıkıntısı ni gören dr un ölçtüğü 1,2 perinatologun ölçtüğü 1.7 cikmisti

Çok üzüldüm istanbuldaysanız doktorum bana nifty testi için bir numara vermişti size gönderebilirim. Allahım inşallah iyi çıkar bana iyi çıkacakmış gibi geliyor zaten de, insanın gönlü yoruluyor bu arada. İçinizi ferah tutun dualarımızla yanınızdayız

Çok tşk ederim canim sanım ayarladım nerde yapılacağını ama bi aksilik çıkarsa ulaşırım sana tekrar

Kızlar izmir tepecik doğum hastanesinde bu dna testleri ücretsiz yapılıyormuş yine sizden aynı şekilde kan alınıp yurt dışına gönderiliyor.riskli gebelerde ssk karsiliyormus bilginize..ankara da devlet hastanesinde de uygulaniyormus arkadaşın görümcesi ankarada yaptirmis..bir aksilik çıkmazsa yarın yada çarşamba izmir e gideceğiz hem ssk karşılar dedik hem de bize değişiklik olur dedik..dualarınız için ayrıca tşk ederim

Arkadaşım bu gün kaç dr ve kaç labaratuvarla görustuysem hepsi de 3 ve 4 lü testin daha yanıltıcı olduğunu söyledi.. en iyisi ikili testmis bunda oran yüzde 70 çıkıyorsa diğerlerinde doğruluk oranı daha düşük oluyormuş bilgine.bence ona vereceğin parayı dna ya ver en azından kesin sonuç.. az önce de yazdım ankara ve izmirde devlet karsiliyormus

sağol canım aynen diş temizligime daha dikkat etmeye başladım başlarda macundan midem bulanırdi şimdi bulantilar geçti derken dış başladı.diş eti olsa bi sekilde rahatlar dis agri yapiyo bakalım doktor tedavi yapmazsa sabretcem gittiği yere kadar

Benim dişim,dis etlerim ve malesef 20 lik dişim ağrıyor Cerrahi çekim olacak antibiyotik kullandım Geçmiyor çürükleri yapacak ama cerrahi işi zor olan kısım doktorum hatta perinatalog falan izin verdi Ben 40 haftaya dek dayanamam mümkün değil geceleri ağlar oldum Yarın dis randevum var En yakın zamanda da 20 lik çekim insan gibi yemek yemeyi özledim

Progestan kullanıyomusunuz? Progestan yüksekliği de diş ağrısı yapıyo

Benim sezeryan oldu doğumlarım Hep normal istedim olmadı Ssvd denedim 30 saat şancı çektim olmadı O yüzden sezeryan olacak anestezi olsu diğer türlü migrenim var bas ağrısına dayanamam. Yuksek ihtimal erkek olacağı icin adi Etka olacak inşallah

Bnm bi ara dışım çok ağırdı suandada kırık bi dışım var geçici dolguyla duruyorum kaplama yapılması lazım doktorum ilk üç ay birşey yapamiyoz ama 2. Üç ay işlem yapılabiliyor demişti

Kızlaar selam herkese
Biz bugün bebişi gördük 11+1 dedi doktor bi de resmini çekti
Nud teorisi diye bi şey varmış cinsiyet tahmini için
Yan pozisyonda kalçasının ucundaki çıkıntı yukarı doğruysa erkek düzse kızmış
Ekte görüntüyü paylaşıyorum fikri olanlardan yorum bekliyorumm sizce kı mı erkek mi o çıkıntıya göre

Eklentiler

• IMG_20190218_231611.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 54
Bana epidural çok korkunç geliyor. Ben mümkünse yine genel anestezi isterim. Gözlerim açıkken ve ne yaptıklarını bilirken sakin kalamam. Tebrik ederim seni ben hayal bile edemiyorum

Hiç korkmayın çok güzel bir duygu. Zaten ilk başta bebeği görecek olmanın heyecanı var o yüzden hiç bir şey anlamıyorsunuz. Sizinle konuşuyorlar zaten. Ben de doktor çok tatlı bir kızın var demişti. Sonra da pembepatiks in dediği gibi bebeği giydirirken izliyorsun. Sonra annesi bak kızın burda diye sana getiriyorlar. Bütün bunları o anda yaşamak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…