inşallah bu kez herşey yolunda gidicek sen içini ferah tut bol dua etAmin cnm haklisin iki kere kürtaj oldm 4 sene sonra 2 tüp bebek denemem oldu amelyt fln çok zor günler yaşadım ondan bu korkum ama inşallah bu sefer zamanı gelmiştir Allaha emanetler
Evet canım o testten bizim doktorumuzda istedi 9 martta kan alıncak . başka bir şeye bakıyormu yoksa sedece kan mı alınıyor :) sonuçların iyiymiş şükür rabbim olmayanlara da ferhalık şifa nasip etsin .Günaydın kızlar, ikili tarama temiz çıkmıştı. Doktorum benden AFP testi istemişti bu da önemli bi test diyerek. Başka bi doktora daha gittim o da istedi . Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sizden de isteyebilirler. 3lü taramanın içinde yer alan bi testmiş , üçlü yapmayıp bunu istiyorlarmış sadece . İki doktor da önemli bi test dedi. Cuma günü kan verdim haftaya çıkacak sonuç. Temiz çıkar muhtemelen ama yine de yaptırmakta fayda var, hem doktor hem de gebe açısından önlem alınabilir bir şey varsa ona bakılmış olur. Gelişimimiz 1 hafta ileri, boy kilo da maşallah Hepsi çok iyiymiş, biraz iri bi oğlum olacak
hissetmeye başlayınca rahat olcaz sanırım canım. :) şimdi bir şey hissetmiyoruz normal bence. hayırlı haberlerle gel inşallah.Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler alır bende ikili test sonucu için bugn 2 de doktra gidicem ben hep bebeğim yasiyomu diye düşünüyorm doğana kadarda rahatlayamicam galiba
Ay valla içim çok rahatladı . Ben çocuğa zararı olur diye paketli gıda ve tatlı da yemiyorum sağlıklı beslenince hiç kilo alamadımnormali sensin doktorum bana çok kızdı sen kendine çalıştın dedi :) bu aydan sonra almak gerekiyormuş 4. aydan sonra otomatik alcakmışız
Amin cnm inşallah. Önce doktor ultrasondan ölçüm yapıyor sonra kan veriliyor. 1 haftada çıkıyormuş kan sonucu.Evet canım o testten bizim doktorumuzda istedi 9 martta kan alıncak . başka bir şeye bakıyormu yoksa sedece kan mı alınıyor :) sonuçların iyiymiş şükür rabbim olmayanlara da ferhalık şifa nasip etsin .
Anladım canım . ölçüm yaptığında da bir şey söylüyor mu peki iyi kötü gibi :S hep 1 fatada çıkıyor bekle babam bekle :)Amin cnm inşallah. Önce doktor ultrasondan ölçüm yapıyor sonra kan veriliyor. 1 haftada çıkıyormuş kan sonucu.
risk oranın kaç çıktı canım bide kanın mı yüksek çıktı? benim kanım yüksek çıkmıştı ilk gittiğim doktor beni çok korkutmuştu ama gittiğimiz perinatolog beni çok rahatlattı artık tıp dünyasında bütün değerlerin ortak oranının kabul edilir olması konuşuluyormuş yani sadece kanın yüksek çıktığı için yada sadece yaş oranın yüksek çıktığı için seni risk grubuna atması doğru bulmuyoruz demişti. onun için içini ferah tut eğer bütün değerlerinin değerlendirildiği sonuç yüksekse allahın izniyle bebişin sağlıklıdırAmin cnm saol inşallah çok sevindim seninde hayırlı haberler almana.bana dr bundan başka test yaptırmama gerek yok 3 lü yok 4 lü bunlar zaman kaybı sadece dedi bizde kan a karar verdik hayırlısı artık rabbim herşeyin iyisini bilendir
Canım ben rüyalara takılmadım zaten sadece her gece birşeylerle uğraşıyorum sizlerde de var mı dedim yoksa tatlı yemek ekşi yemek yada göbek şekli hiç inandığım şeyler değil .Evet sözlerin bana değil farkındayım ama cinsiyet kısmıda işin eğlenceli kısmı merak etmek heyecan yaşamak çok güzel şeyler sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar tabi şuan ben riskli gebelik yaşıyorum ikiz bebeklerim çünkü ve okuduklarımdan bunaldım yok erken doğum yok kalp durması birazda bunlardan uzaklaşma yolu sanırım birde ben çok yazan biri değilim buraya zaten 20 sayfa okumuşsun bana yazmışsınCanim ben ruyamda kiz gormustum ama gel gor ki oğlum olucakmis oyuzden ruyalara takilma nasilsa ogneceksin saglikli olsunlar vefali olsunlar yollari bahtlari acik olsun karşılarına hep iyi insanlar ciksin guzel basarili bir hayatlarii olsun insallah okadar cok insan var ki bebek sahibi olamayan bunun icin yillarini tuketen nasil bir psikolojik savas bir bilseniz burda 20 sayfa okudum hepsi cinsiyet bana bu merak da garip geliyor ben kendi adima hic merak etmedim sozum sana degil yanlis anlama sakin cin takvimi hcg degeri gobek modeli yani cok tuhaf cinsiyete gore neler cekti caniniz gibi faydali degil icerikler kafa bulandirici..genel yazmak istedim ayrica hepimiz hamileyiz caninizin cektigi seyleri veya yemek istediginiz seyleri rica ederim burdan yazmayin
Hepinize sevgiler
Çok güzelmiş inşallah gönlünden geçen olsun canım sağlıkla gelsinlerRüyamda arkadaşım bacak aramdan bakıp erkek demişti
Çok nadir rüya görürüm o yüzden etkilenmiştim. Doktor henüz kesin değil ama erkek sanırım dedi. Martta ki kontrolde kesinleştircek bakalım.
Bende bekliyorum bişeyler almak için daha çorap bile almadım
Ben hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek görmüştüm canım. Cinsiyetimiz de belli oldu erkekmişKızlar rüya görüyor musunuz cinsiyetlere dair dr kıza benzetiyorum dediği halde ben sürekli 1-2 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum ,gelin görüyorum yada kendim gelin oluyorum ,bi keresinde 2 tane küçük altın görmüştüm anlamlarına baktığımda kızda var erkekte acaba diyorum birisi kız birisi erkek mi bebeklerimin bende çok heves ediyorum birşeyler almak için ama sonra dur diyorum kendi kendime
Evet rüyalar vesile oluyor gerçekten bende daha adetim gelmeden önce bi rüya görmüştüm dediğin gibi yine o zamanda kendimi gelin olarak görmüştüm ve anlamında evlat sahibi olmak yazıyor diyordu hemen test yaptım evet hamileydim çok şükürGebe kaldığından beri sabaha kadar zaman zaman gerilim zaman zaman pembe dizi formatında sürekli rüya görüyorum. Rahat uyuyamıyorum sanırım ondan oluyor. Ancak benim cinsiyet ile ilgili gördüğüm ilginç rüya daha hamile olduğum falan belli değilken yani adet zamanım gelmemişken gördüğüm rüyadır. Zaten ikinciyi falan da düşünmüyordum aklımda da yoktu. Rüyamda oğlumun elinden tutmuş onu bir şeyden (hatırlamıyorum) kaçırıyordum. Sonra durdum eyvah kızımı unuttum kızım küçük onu da almam lazım diye bir kız çocuğu aramaya başladım. Kendime çok kızıyordum benim iki evladım var nasıl unuturum kızımı diye. İçim öyle yanarak uyandım. Benim tek çocuğum var diye gerçeğe kendimi adapte etmem bile uzun sürdü. 1 hafta sonrA da adetim gecikti. O yüzden hep kız gibi geliyor aklıma ama tabi daha cinsiyet öğrenemedim. Gebe kalınca beynimizde bilinç dışında oluşan bir takım farkındalıklar belki bana hem gebeliği hem oluşan ceninin cinsiyetini göstermiş olabilir diye düşündüm hep. Hem bu rüya olmasaydı test bile yapmazdım menapoza girdim zannederek ilaç başlayabilirdim. Her şeyde var bir hayır işte.
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla kucağımıza alalım tabi kızı erkeği yok benim 9 yaşında oğlum var aşkla bakıyorum oda bana çok düşkünben dün gece pembe pembe bebek kıyafetleri yıkadım serdim .kızım olacak gibi hissediyorum hyırlısı olsun tabiki.
. daha yeni hamileyken bir rüya gördüm sarışın renkli gözlü çok tatlı bir kız çocuğu.ama daha en başından beri sağlıklı ve hayırlısı olsun diye dua ediyorum
Bende öyleyim bu kadar alakasız şeyleri nasıl bir araya getirip görüyorum bilmiyorum yattığım gibi kalkıyorum şimdilik uykumda bölünmüyor sabaha kadar enteresan rüyalarBende rüyamda radyoaktif maddeli cay ve insanlar üzerinde yapilan deneyleri gördümkac haftadir her gece 3 sezonluk dizi çekiyorum
Kan yüksek cıktı kombine 74/1 diğeri 50/1 yaş riski de 286/1 mi ne öyle bişeydi cnm.benin göründüğünde perinatolukturisk oranın kaç çıktı canım bide kanın mı yüksek çıktı? benim kanım yüksek çıkmıştı ilk gittiğim doktor beni çok korkutmuştu ama gittiğimiz perinatolog beni çok rahatlattı artık tıp dünyasında bütün değerlerin ortak oranının kabul edilir olması konuşuluyormuş yani sadece kanın yüksek çıktığı için yada sadece yaş oranın yüksek çıktığı için seni risk grubuna atması doğru bulmuyoruz demişti. onun için içini ferah tut eğer bütün değerlerinin değerlendirildiği sonuç yüksekse allahın izniyle bebişin sağlıklıdır
Ben cok üzülüyordum bebeğim olmuyor diye hamile kaldığımı öğrenmeden bir iki gün önce çok tuhaf bi rüya görmüştüm cevremde sevdiğim ama rahmetli olmuş bütün babanneler bir arada bir bslkonda oturmuş balkondan dışarı bi baktım denizin ortası resmen bi balina yüzüyordu gemiler fln muhteşem bi manzaraydı sonra o babaannelerden biri yanima geldi ona hal haytr sordum nasılsın fln diye dediği şey şuydu ayaklarım ayırıyordu ama peygamber efendimizin doktoru geldi beni bulup iyileştirdi o an uykudan uyandım sonra ikizlerimi öğrendim elhamdurillah rüyada olmuş Birini görmek haberdir sevdiğim kişiyse iyi sevmediğimse kötü haber alırım bn hala aklıma gelince tuhaf oluyorum o rüya ins hepimizde sağlıkla alacağız kucagimiza BebislerimiziEvet rüyalar vesile oluyor gerçekten bende daha adetim gelmeden önce bi rüya görmüştüm dediğin gibi yine o zamanda kendimi gelin olarak görmüştüm ve anlamında evlat sahibi olmak yazıyor diyordu hemen test yaptım evet hamileydim çok şükür
Güzel haberlerle gelirsin ins arkadasimgunaydın bu arada cumleten,
yazmadım bir de yahu;
bugun saat 14.00 dr randevum var arkadaslar. ense kalınlığına tekrar bakılacak ve kan sonucumu alacagım. hayırlısı olsun benim icin, ferahlayayım kafi, saglıklı olsun her sey. hepimiz icin amin amin amin.
guzel dualarınıza, pozitif enerjilerinize talibim.
Yok yanlız değilsin:) büyüsün bebişler napalım:)aramızda 1 gün var :) heheh
ya pantolon ben yaklaşık 3 haftadır giyiyorum göbek baya benim şişti benim sanıyorum sadece yalnız değilim oleyy
Afp testini genelde 30 ve üstü yaşlarda istiyorlar.bel boşluğu na bakıyorlar açıklık varmi diye bunun en büyük sebebi de folik asit eksikliği diye biliyorum bildiğim kadarıyla bu yüzden gebelik öncesi ve ilk üç ay kullanın diyorlar..ama diğer testler de de olduğu gibi yaş tan dolayı bu sonuç yüksek çıkabiliyor.2.5 üstünü riskli sayıyorlar ama normalde aslında 6 ve üstü kesin risk taşıyor anlamına geliyor.2.5 3 bu tarz sonuçlar yaştan dolayı çıkıyor şimdiden yazayım bilginiz olsun dedimGünaydın kızlar, ikili tarama temiz çıkmıştı. Doktorum benden AFP testi istemişti bu da önemli bi test diyerek. Başka bi doktora daha gittim o da istedi . Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sizden de isteyebilirler. 3lü taramanın içinde yer alan bi testmiş , üçlü yapmayıp bunu istiyorlarmış sadece . İki doktor da önemli bi test dedi. Cuma günü kan verdim haftaya çıkacak sonuç. Temiz çıkar muhtemelen ama yine de yaptırmakta fayda var, hem doktor hem de gebe açısından önlem alınabilir bir şey varsa ona bakılmış olur. Gelişimimiz 1 hafta ileri, boy kilo da maşallah Hepsi çok iyiymiş, biraz iri bi oğlum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?