2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin cnm haklisin iki kere kürtaj oldm 4 sene sonra 2 tüp bebek denemem oldu amelyt fln çok zor günler yaşadım ondan bu korkum ama inşallah bu sefer zamanı gelmiştir Allaha emanetler
inşallah bu kez herşey yolunda gidicek sen içini ferah tut bol dua et

Evet canım o testten bizim doktorumuzda istedi 9 martta kan alıncak . başka bir şeye bakıyormu yoksa sedece kan mı alınıyor :) sonuçların iyiymiş şükür rabbim olmayanlara da ferhalık şifa nasip etsin .

Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler alır bende ikili test sonucu için bugn 2 de doktra gidicem ben hep bebeğim yasiyomu diye düşünüyorm doğana kadarda rahatlayamicam galiba
hissetmeye başlayınca rahat olcaz sanırım canım. :) şimdi bir şey hissetmiyoruz normal bence. hayırlı haberlerle gel inşallah.

normali sensin doktorum bana çok kızdı sen kendine çalıştın dedi :) bu aydan sonra almak gerekiyormuş 4. aydan sonra otomatik alcakmışız
Ay valla içim çok rahatladı . Ben çocuğa zararı olur diye paketli gıda ve tatlı da yemiyorum sağlıklı beslenince hiç kilo alamadım

Evet canım o testten bizim doktorumuzda istedi 9 martta kan alıncak . başka bir şeye bakıyormu yoksa sedece kan mı alınıyor :) sonuçların iyiymiş şükür rabbim olmayanlara da ferhalık şifa nasip etsin .
Amin cnm inşallah. Önce doktor ultrasondan ölçüm yapıyor sonra kan veriliyor. 1 haftada çıkıyormuş kan sonucu.

Amin cnm inşallah. Önce doktor ultrasondan ölçüm yapıyor sonra kan veriliyor. 1 haftada çıkıyormuş kan sonucu.
Anladım canım . ölçüm yaptığında da bir şey söylüyor mu peki iyi kötü gibi :S hep 1 fatada çıkıyor bekle babam bekle :)

risk oranın kaç çıktı canım bide kanın mı yüksek çıktı? benim kanım yüksek çıkmıştı ilk gittiğim doktor beni çok korkutmuştu ama gittiğimiz perinatolog beni çok rahatlattı artık tıp dünyasında bütün değerlerin ortak oranının kabul edilir olması konuşuluyormuş yani sadece kanın yüksek çıktığı için yada sadece yaş oranın yüksek çıktığı için seni risk grubuna atması doğru bulmuyoruz demişti. onun için içini ferah tut eğer bütün değerlerinin değerlendirildiği sonuç yüksekse allahın izniyle bebişin sağlıklıdır

Canım ben rüyalara takılmadım zaten sadece her gece birşeylerle uğraşıyorum sizlerde de var mı dedim yoksa tatlı yemek ekşi yemek yada göbek şekli hiç inandığım şeyler değil .Evet sözlerin bana değil farkındayım ama cinsiyet kısmıda işin eğlenceli kısmı merak etmek heyecan yaşamak çok güzel şeyler sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar tabi şuan ben riskli gebelik yaşıyorum ikiz bebeklerim çünkü ve okuduklarımdan bunaldım yok erken doğum yok kalp durması birazda bunlardan uzaklaşma yolu sanırım birde ben çok yazan biri değilim buraya zaten 20 sayfa okumuşsun bana yazmışsın burda sohbet ediyoruz atladığın birşey var kayınvalideler bile konuşuldu burda ama ben zevkle okuyorum hep yazmasam okuyorum mutlakayemek paylaşmak konusunda sana katılıyorum herkesin canı çekebilir dikkatli olmak lazım

Çok güzelmiş inşallah gönlünden geçen olsun canım sağlıkla gelsinler

Ben hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek görmüştüm canım. Cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş

Evet rüyalar vesile oluyor gerçekten bende daha adetim gelmeden önce bi rüya görmüştüm dediğin gibi yine o zamanda kendimi gelin olarak görmüştüm ve anlamında evlat sahibi olmak yazıyor diyordu hemen test yaptım evet hamileydim çok şükür

Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla kucağımıza alalım tabi kızı erkeği yok benim 9 yaşında oğlum var aşkla bakıyorum oda bana çok düşkün ama şimdide bir kız geçiyor gönlümden en azından biri ama hiç kıza dair birşey görmedim hayırlısı Allahtan

Bende rüyamda radyoaktif maddeli cay ve insanlar üzerinde yapilan deneyleri gördüm kac haftadir her gece 3 sezonluk dizi çekiyorum
Bende öyleyim bu kadar alakasız şeyleri nasıl bir araya getirip görüyorum bilmiyorum yattığım gibi kalkıyorum şimdilik uykumda bölünmüyor sabaha kadar enteresan rüyalar

Merhabaarkadaslar, ben de bugun cinsiyetini ögrendim. Kizimiz olacak :) Allahimdan istegim saglikli olsun, ahlakli olsun, caliskan olsun , hayirli bir insan olsun, kiz erkek hic farketmez.. artik belirli olmasi beni cok mutlu etti. Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin.. :) cok degisik hisler tasiyorum

Kan yüksek cıktı kombine 74/1 diğeri 50/1 yaş riski de 286/1 mi ne öyle bişeydi cnm.benin göründüğünde perinatoluktu

Ben cok üzülüyordum bebeğim olmuyor diye hamile kaldığımı öğrenmeden bir iki gün önce çok tuhaf bi rüya görmüştüm cevremde sevdiğim ama rahmetli olmuş bütün babanneler bir arada bir bslkonda oturmuş balkondan dışarı bi baktım denizin ortası resmen bi balina yüzüyordu gemiler fln muhteşem bi manzaraydı sonra o babaannelerden biri yanima geldi ona hal haytr sordum nasılsın fln diye dediği şey şuydu ayaklarım ayırıyordu ama peygamber efendimizin doktoru geldi beni bulup iyileştirdi o an uykudan uyandım sonra ikizlerimi öğrendim elhamdurillah rüyada olmuş Birini görmek haberdir sevdiğim kişiyse iyi sevmediğimse kötü haber alırım bn hala aklıma gelince tuhaf oluyorum o rüya ins hepimizde sağlıkla alacağız kucagimiza Bebislerimizi

Güzel haberlerle gelirsin ins arkadasim

Merhabalar, test sonuçlarını bekleyenlere Allah güzel haberler nasip etsin. Benim de kan değerlerinde beta hcg normalin üstünde çıkınca fetal dna testi tavsiye edilmişti, yaptırdım sonuç temiz çıktı ama o 10 gün bekleme süresi insanı çok geriyor.

.

Afp testini genelde 30 ve üstü yaşlarda istiyorlar.bel boşluğu na bakıyorlar açıklık varmi diye bunun en büyük sebebi de folik asit eksikliği diye biliyorum bildiğim kadarıyla bu yüzden gebelik öncesi ve ilk üç ay kullanın diyorlar..ama diğer testler de de olduğu gibi yaş tan dolayı bu sonuç yüksek çıkabiliyor.2.5 üstünü riskli sayıyorlar ama normalde aslında 6 ve üstü kesin risk taşıyor anlamına geliyor.2.5 3 bu tarz sonuçlar yaştan dolayı çıkıyor şimdiden yazayım bilginiz olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…