2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde öyle canım beta yüksek papp-a düşük cıktı doğal olarak risk görüldü şimdi ben kan vericem i s bende sen gibi hayırlı haberleri yazarim

Sen nerde verdin cnm kani

Erkek annesi olarak katılıyorum bende sana anneye o kadar yakın oluyorlar ki..oğlumla ayrılmaz ikiz gibiyiz 4 yaşında babasından daha çok iltifat eder bana çok güzel bir kızsın sen dünyalar kadar güzelsin çiçekler gibisin saçların çok güzel vs vs..içimin yağları eriyor tabi benimde.daha küçükken babasından kıskanırdı beni..a

BEn normal de sen çok zorlanıyordum tansiyonum yerlerde bütün gün yatıyordum maalesef Ramazan’da tutamam tutarsam da etrafımda ki insanlar için pek hoş olmaz herhalde

Anladım canım . ölçüm yaptığında da bir şey söylüyor mu peki iyi kötü gibi :S hep 1 fatada çıkıyor bekle babam bekle :)
Söyler mutlaka bizim ölçümlerimiz iyi çıktı hepsine çok güzel dedi, kafa boyun ense omurga popo ayak göbek hepsini ölçüyor doktor :)

Ben 28 yaşındayım ama yaşla ilgili bişey söylemedi iki doktor da , herkesten istediklerini söylediler. sağol cnm bilgiler için, temiz çıkar inşallah

Ay allahım maşallah laflara bak yaaa inşallah benim oğlum da böyle centilmen olur, ilk çocuğum olacak çok heyecanlıyım..erkek annesi olmak nasıl bir şey olur bilmiyorum tereddütlerim var herkes gibi ama eminim ki her şey çok güzel olacak şimdiki bebişin cinsiyeti ne?

Ben 28 yaşındayım ama yaşla ilgili bişey söylemedi iki doktor da , herkesten istediklerini söylediler. sağol cnm bilgiler için, temiz çıkar inşallah
Bilmiyorum arkadaşım ama ben 30 yaşında doğum yaptım 4 yıl önce o zaman istemediler benden hatta aynı zamanlarda arkadasim.ve gelinimiz de yaptı onlardan da istemedi.dr gore değişiyor olabilir hepsi bir degilki hepsi farklı farklı şey söylüyor zaten

@greyfurt_ canım nasılsın? Nasıl oldun tiksinmelerin geçti mi?
Canım kusmalarım geçti çok şükür.. arada bir oluyor ama eskisi gibi değil ya şükrediyorum.. kokuya karşı hala fazla hassasım mutfağa giremiyorum ama olsun biraz daha toparladım kendimi.. kendimi bebeğe odaklamaya çalışıyorum.. sosyal yaşantıma döndüm sayılır Arada dışarı çıkıyorum .. bunlar bile yetiyor şimdilik :)) sen nasılsın canım

Evlâdın kızı erkeği yok sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ins canım.ama dediğim gibi erkekler anneye çok düşkün oluyor bunu biliyorum..eminim sizde öyle olacaksınız.benim şuan ki cinsiyet henüz belli değil en azından bi hafta önce belli değildi.suan ikili riskli çıktığı için ona odaklanmış durumdayım cinsiyet hiç aklıma gelmiyor açıkçası..hayırlısı allahtan sağlıkla gelsinler de kız olmuş erkek olmuş önemli değil.. alah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah

Erkek annesi arkadaşlara katılıyorum. Erkek çocukların çoğu dışarıdan insanlara kendini pek sevdirmez yaklaşmaz ama gel gör ki evde annesi onun prensesidir. İltifatlar öpücükler gırla. Benim oğlum kocaman oldu hala evde hep benden yanadır. Üstelik babasıyla da çok yakındır ama bana çok ayrıdır. saçlarımı koklar anne kokusu diye,yastığıma falan sarıldığı olmuştur hatta bak baba bu yastık annem kokmuş ne güzel diyerek. Üzerime titrer. Yüzüm azıcık asık olsa hemen anlar. Oğlu olacak arkadaşlar bence Harika bir tecrübe yaşayacaksınız. Bir minik “bey”in prensesi olacaksınız.

Test sonucu bekleyenler ve riskli çıkanlar rabbim gönlünuzu tez zamanda feraha ulastirsin ben yaptırmadim ikili test bu stresleri yaşamamak adına rabbim bizim için neyi hayırlı görürse onu yaşarız zaten bence hepimiz sağlıkla alicaz bebislerimizi kucagimiza buarada dr um ikili testi yaptırıp yaptirmayacagimi sorduğunda istemedigimi söyledim etrafımda çok fazla insandan duydum 9 ay sağlıksız denilen bebekler doğduklarında gayet saglikliydilar dr Uma bunu ilettigimde testlerin doğruluk payının %100 olmadığını söyledi bana o yüzden bı kez daha yaptırmayan doğru bı karar verdigimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…