Bende almadım üstüne 3 kg verdim
Bende 2 kilo verdim. Kilo almıyorum da ama maşallah göbeğim önden gitmeye başladı
Bende şimdiye kadar 4 kilo verdim kaç kilo alicam ne zaman alicam merak ediyorumBen ilk gebeligimdede 4 kg verip toplamda 7 kg almıştım kızım 3700 kg dogmustu
Ben ilk gebeligimdede 4 kg verip toplamda 7 kg almıştım kızım 3700 kg dogmustu
Ben ben. Verdigim iki kiloyu bile almadim ama şikayetçi değilim. Bebek iyi olduktan sonra ne kadar az o kadar iyiHala daha hiç kilo almayan var mı ya ben daha hiç kilo alamadım
O nasıl bişey ya yılan kafasida nereden çıkmış bence sakin olup kendi doktoruna görün onu da takma boşuna stres yaBenim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
Allahim söyle yorum mu yapılır ya bunlara diplomayı verirken insanliklarını mi alıyorlar anlamıyorum kiBenim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
Benim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
16 haftalik hamileyim 2 kiloya yakin aldim yani göbeğim top gibi oldu mide bulantisi yasamadim hic. doktorum gayet iyi dedi bebisimde son gittigimde 122 gr olmusBende 2 kilo verdim. Kilo almıyorum da ama maşallah göbeğim önden gitmeye başladı
o nasıl bir şey nasıl bir yaklaşım öyle ya. kendi doktorunuza gelmekle en iyisini yapmışsınız. iyi haberlerle çıkarsınız inşallahBenim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
O nedemekmıss valla cımere sıkayet ederım ben olsam.Benim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
Benim çıldırmamam işten değil.arkadaslar sonucumu bi hastaneden perinatolok uzmanlarının en başı mi neymiş ona gösterdik adam diyorki ben bu hastadan kan alamam çok riskli neymiş bunun down la.ilgisi yokmuş kafatasinda problem varmış tobe yarabbim Yılan kafası şeklinde olanlardan demiş direk.aldirmasi gerekiyor demiş demiş de demisss.iki ayrı kadın doğumcuya görünüyordum ikili yi perinatolok yaptı öyle bisey olsa bu usg de görülmezmi allah aşkınıza...ilk aylarda uygun olsun diye devlet ve evimin yakınında ki hastaneye gideyim dedim bin pişman oldum..şuan kendi dr ma geldim bekliyorum sıramı güvendiğim ve beni bilen bir dr bakalım ne diyecek
Hem soyler hemde benim kizimda erkek olurdu o hesapta ,:))evet öle birşey duydum ama gerçeklik payı var mı yok mu bilemedim :) gerçi öle olsa doktorlar direk söyler değere göre demi :)
İnsallah guzel haberlerinizi duyarizSelam kızlar..dr dan geldin hayırlı haberlerle gelemedim malesef.perinatolok en riskli grupta sin sonucun kötü dedi.ama bu demek değil ki senin bebeğin sağlıksız anlamına gelmiyor ama riskli grupta sin bu durumda sana önereceğim iki seçenek var dedi Amniyosentez yada kan vermek..Amniyosentez in binde birde olsa riski var dedi karar verirsen 3 hafta sonra yapılacak sonuçta 1 ay sonra çıkacak toplamda 2 ay dedi sonuçlanması..ama kan verirsen şuan istediğin yerde verebilirsin sonuçlar da 15 günde eline ulaşır dedi karar senin dedi.boyle durumlarda bizim yapabileceğimiz tek şey bu seçenekleri size sunmak kararı siz vereceksiniz dedi.bende amniyosentez riskine girmek istemedim açıkçası o yüzden kan vermeye karar verdik..şuan eşim araştırıyor nerede verebiliriz diye uğraşacak hiç halim kalmadı çünkü benim resmen dibe vurmuş durumdayım..hayırlısıyla yarın kan vericez..dilerim rabbimden hayırlı sonuçlar çıkar..su geçirdim 3 gün 30 yıl gibi oldu bana
Allah razı olsn cnm çok şükür ıyimis sonuçlarda ıyimis bi sıkıntı gözükmüyor dedi doktrinşallah bu kez herşey yolunda gidicek sen içini ferah tut bol dua et
Aynen cnm bende öyle diyorm bi hissetsek dha rahatlarız :) Çok şükür ıyimis bebeğim herşey yolundaymış Rabbim hepimizin sağ salim kucagmza almayı nasip etsinhissetmeye başlayınca rahat olcaz sanırım canım. :) şimdi bir şey hissetmiyoruz normal bence. hayırlı haberlerle gel inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?