2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok mesaj olmus. musait olunca hepsini okuyacagim.
bugun dr tarifigim vardi. hastane yatarken aldigim antibiyotik enfeksiyonu temizlemis ama bu kez de baska bakteri enfeksiyona sebep olmus. bu kez de baska antibiyotik verdiler ama hap seklinde. kadin doguma da danis dediler. dr bu son ilac, artik ureme olsa da bir daha vermeyecegim yeter dedi. neden oldugu da belli degil. normalde 2 hafta sonraydi randevum, bebegi de gormek istermisin diyince atladim 14+3 bugun. cinsiyet belli degil. ama kipor kipir. eli ayagi hic durmuyor. dedim balik kaymalarini hissediyorum. cok normal dedi

Canim sonuç ne ?? Senin doktorun ne dedi

Canım çok geçmiş olsun. Çok büyük ihtimalle bebeğinde bir sorun yoktur. Bu riskler Yüksek çıksa da sadece oran veriyor ve çoğunlukla bebekte herhangi bir problem olmuyor. Bu DNA testini ben yaptırdım biliyorsun öyle hop diye verilecek bir para değil bütçeyi sarsıyor illa ki. Ancak gebeliğin sonuna kadar stres yaşayacaksan test yaptırmak mantıklı olabilir. Bilemiyorum ki çok zor bir karar. Şu konuda da çok haklısın ki; kendiliğinden olmuş bir bebek olması onun sağlıklı olma olasılığını bence çok arttırıyor. Umarım en hayırlı ve sağlıklı biçimde sonuçlanır bu sıkıntılı durum. Her şey açıklığa kavuşur ve gönlün rahat olarak sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Çok inanıyorum öyle olacağına ve dualarım seninle.

Benim anlamadığım niye kan alamam diyor ki alsan ne olacak yani. Madem al kesin sonuçlarla konuş.kestirip atmış gibi geldi.

Pek anlamıyorum ama sadece yaş riski çıkmış sanırım diğer sonuçlar gayet iyi değil mi. 35 yaş sonrası riskte herkeste çıkıyor. Hatta 30 sonrası bile hemen risk yükseliyor diyorlar neye göre baz alınıyor acaba artık kadınların çoğu 30 lu yaşlarında doğum yapıyor. Güzel haberler alırsın inşallah

Bi doktor hamile bi kadına nasıl böyle şeyler söyler aklım almıyor. Kötü bişey varsa bile bu böyle mi söylenir. Nedense doğruluğuna inanmadım.Kendi doktorun ne dedi canım ?

B bilgevisne dedigin gibi yurtdisinda cok az gidiliyormus bende bunu ilk bebegimde ogrendogimde normal aylik kontrole hic gitmedim gayet iyiydi ilk hamilekte toplam 4 yada5 defa ultrasona girdum onun dışında hep kan verdim saglik oacginda fln
simdi de henuz bi kere gittim cinsiyet de henuz merak etmiyorum gitmedim bi daha

Izmır iste canım arkadaş ordan randevu ayarlamaya çalışıyordu kan için oranın bu işle ilgili üst yetkili birisi öyle söylemiş duyunca çıldırdım zaten ben perinatolok bilmem neyiymiş..Ona verilen diplomaya ne diyim ben kendimi zor tutuyorum

Canlar şimdi geldim eve kendi dr ma muayene oldum anlattım herşeyi rapora baktı diğer dr larin dediği gibi kan testini önerdi ve kesin sonuç bu dedi..izmirde ki neden öyle demiş anlamadım sen boşver onu dedi o rapor sonucuna gore öyle bi teşhis koyamaz demiş..benim gördüğüme gore usg de bir problem yok 5 ayda detaylı organlara bakarız ama şuan bu kan testini yatırmalıyız dedi riskten ötürü.. saat geç olduğu için kan veremedim hayırlısıyla yarın gidip özel bi yerde vericem...ayrıca bu test turkiyede yapılıyormuş hastaneler yurt dışına gönderiyoruz diye insanları kafaliyor heralde..muhakkak gönderenler vardır günahlarına girmeyim ama turkiyede de yapılan bir çok laboratuvar varmış..hatta kanuni devlet hastanesi zeynep kamil doğum hastanesinde bu testleri yaptıran hastalar varmış..ama arayıp sorduğunuz da yapmıyoruz diyorlar araya bi dayı soktugun zaman yapıyorlar heralde heryerde bu işler böyle islemiyormu zaten...elinde risk raporuyla gittiğin zaman hele bide tanıdık varsa o zaman yapıyorlar anladigim..hiç yapılmıyorsa yaptıranlar nasıl yaptırıyor...neyse uzun oldu kafanızı şişirdim yüreğinizi daralttim sizinde kusura bakmayın.. ama ben artik iyi düşünüyorum eminimki hiç bir şey çıkmayacak.. sizlerinde duası hayırlısıyla ağustos kardeşlerini koruyacak biliyorum ve inanıyorum buna..iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim

Canım benim 3 gündür bunları araştırmak tan beynim sulanmış durumda..senin kan değerlerim gayet güzel bi problem yok yaş sınırı yaşından ötürü çıkmıştır ki 33 ve sonra si yaşta risk çıkıyor hepsinde..Izmır hastanesinde yapılıyor evet ama sadece riskli hastalara yapılıyormuş birde 2 kaybın olması gerekiyormus..oradan bi hemşire arkadaş la iletişime geçtik bugün.. bana kalırsa sende problem yok devlette şansını dene derim ama riskli grupta olmadığından yapmazlar..anca özel yatırabilirsin ortalama.ayni fiyatları istiyorlar benden de 2300 istediler panaroma testi

Benm bi arkadaşım hamile cnm onunda kanda risk yüksek cıktı ultrasonda herşey normaldi o hiç aldırmayı düşünmüyorum dedi ve 5. Ayda 4d ayrıntılı ultrason yaptırdı o kesin sonuç veriyormus çok şükür sapsağlam bebeğin var demiş doktor ben ona demistim ztn genelde ultrasonda sorun gözükmüyorsa korkma iyidir inşallah diyodum seninde öyle cikicak Allahın izniyle cnm Rabbim sağ salim kucagna almayı nasip etsin

Canım ya sen içini ferah tut bencede hiç bir şey çıkmayacak.. dualarımız seninle o aptal dr bozuntusunu da gerçekten boşver insanlıktan nasibini almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…