2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hala bebeginde neden down olabilecegi dusunulerek yok nifty yok amniyosentez vs deniyor sana anlayamadim canim. Olcumlerin normal gorunuyor aslinda.
İnsallah hakkinizda hayirlisi olur herseyin..
Ben bastan ikili dahil tum testleri reddettim. Ne olursa kabulum, gebeligimi stresle gecirmek istemiyorum dedim. Doktorum da zaten yas riski kesin cikar o yuzden ikiliyi bosver ama ille de dna analizi yaptir dedi. Onu da kabul etmedim.

Gozun aydin canim.

ben bu hafta kusmaya başladım desem çok mu komik olur :s
Allah yardimcin olsun.

Direk BİMER sistemime girip o doktoru sikayet etmelisin. Nasil bir tavirdir bu boyle. Dilerim Allahtan bebegin saglikla gelsin.

bana doktorum hic demedi bu testi canim. Ankaradayim. Riskli gebelik uzmani takibindeyim.
Gozun aydin bu arada.

Saglikla alin kucaginiza kac haftada ogrendiniz ben 14+3oldm karnim resmen top gibi benmde cok merak ediyorum bende

Kızlar günaydın. E bebekten bugün phılıps avent ürünlerinde yüzde 28 indirim var bir sürü biberon var hangisini almam mantıklı :)
gaz yapmayici olsun mutlaka. ozelliklerine bak canim.
ben oglumda hic kullanmadigim icin meme basi nasil olacak tam bilemiyorum ama sanirim onlarda yeni dogan vs vs diye numara numara. ona da dikkat et.

günaydın en güzel annelere keton oranı yüksekliği hakkında bilgisi olan varmı dün bulantı sonucu dayanamayıp bir hışımla devlet hastanesine gittim bana idrar testi sonucu keton oranın yüksek acilen serum üç gün hastahane dedi vücut susuz kalmış bulantılardan dolayı ben özel hastanede takipteyim kendi doktorum seminerde salı dönüyor ne yapacağımı bilemedim su içip salıya kadar beklesem mi ne yapsam

bana doktorum hic demedi bu testi canim. Ankaradayim. Riskli gebelik uzmani takibindeyim.
Gozun aydin bu arada.
17-18.haftalarda yapılıyormuş bu test canım. Onu söylemeyi unutmuşum:) teşekkür ederim. Sen nasılsın, daha iyisin değil mi?

gaz yapmayici olsun mutlaka. ozelliklerine bak canim.
ben oglumda hic kullanmadigim icin meme basi nasil olacak tam bilemiyorum ama sanirim onlarda yeni dogan vs vs diye numara numara. ona da dikkat et.

sağolasın canım dikkat edicem dediklerine.

Günaydın kızlar
B bilgevisne inşAllah kan testin temiz gelir. İkili testin çok riskli değil ki gönlünü ferah tut her zaman iyiyi düşün.
@peridrol84 canm çok geçmiş olsun,gerçekten o sözleri söyleyen birinin doktor olduğuna inanmak güç cahil bir insan bile bunu söylemez sinir oldum doktora bide en yüksek yetkiliymiş ... sen içini ferah tut Allah’ın izniyle tertemiz çıkacak inşAllah sonuçların. Kendini hiç strese sokma. Allah büyük , çok dua ediyorum rabbim tüm bebeklere şifalar versin sağlıkla ailelerine kavuştursun.

Kızlar günaydın. E bebekten bugün phılıps avent ürünlerinde yüzde 28 indirim var bir sürü biberon var hangisini almam mantıklı :)
Günaydın canım, ben Philips aventin ikili emziklerinden aldım . Biberon icin de arkadaslarım dr.browns antikolik biberon tavsiye ettiler ondan aldım iki boy. Kullanmak nasip olsun inş.

Günaydınn...

Sevgili anneler ve anne adayları bu içinde balık yağı olan vitaminleri nasıl içiyorsunuz?? Ben onu içince mide bulantısı, istifra gibi problemler yaşıyorum
ben gece içiyordum canım . birde o zaman kusma olayım vardı bir keresinde içtim 5 dk geçmeden boşalttım çok kötü bir histi

Günaydın kızlar bende cinsiyet öğrenememiştim bugün randevumuz var bakalım neler olacak. Her randevuda ister istemez tedirgin gidiyorum inşallah güzel şeyler duyarız
Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin. Artık gösterir bugün ben 12+6 da öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…