2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neyse bununla geçmiş olsun canm. O inatçı enfeksiyondan kurtulduysan hepsini atlatırsın. Bana senin kızın olacak gibime geliyor. Bakalım ne olacak. Ya bana herkes erkek dediğimde aaa tühh diyorlar sinir oluyorum. Oğlum var diye sanırım. Yandın evde 3 adam diyorlar. Kızın olsaydı sana yoldaş olurdu yardımcı olurdu evine daha bağlı olurdu diyorlar. Bende sağlıklı olsun da hiç önemi yok millet yıllarca bekliyor diyorum. Ya tabi orası öyle ama kız başka diyorlar

ben de gece içiyordum burda görmüştüm baya bulantı yapıyor yorumlarını, ama aynı dediğin gibi 5 dakikada çıkardım. Nasıl içiçez bunu 6 ay
benim 1 ay içtim doktor değiştirdim o doktor başka bir ilaç verdi şükür onda bir sorun yaşamadım 1 haftadır içiyorum. diğerinde ağlıyarak içiyordum :)

udg, insallah dediğin gibi olur. evet evet birden insanın butcesi sarsılıyor afallıyor, dogum icin bir butce olusturduk, kontrollerimin hepsi ozelde zaten, aylık giderlerden kısmıyoruz, e simdi bebeginde ihtiyacları olacak, evdeki cocukların rızkından kesmek vicdanıma sıgmaz. beri yandan bu stres durumu, bakalım bu izmir isinden bir sonuc cıkacak mı, inan o kadar inanıyorum ki yavruma, mucize gibi geliyor bana.

insallah esra ya, evet kanda sadece yas riski var!

@peridrol84
B bilgevisne insallah bebeklerinizde birsey yoktur Allah kimseyi korktuguna ugratmasin

amin zehra, sagolasın.

bugun esimin halası izmirde yasıyor, onun damadından rica etti esim, bir hastaneye gidecek bilgi almaya, bakalım bize ne diyecek, oradan haber bekliyorum bende. iki kayıp sartını bilmiyordum bak!

ah ruzgar! inan kafam o kadar karıstı ki, ense kalınlıgını 2,5 mm ustunde gorunce drlar paniklediler iste oysa makinalarının sınırı 3. mm imiş. yani drların hic risk almak istemeyişi içime bir kusku tohumu ekti malesef. insallah hepimiz icin hayırlısı olur.
Günaydın kızlar
B bilgevisne inşAllah kan testin temiz gelir. İkili testin çok riskli değil ki gönlünü ferah tut her zaman iyiyi düşün.

insallah tutku, tesekkur ederim.

16 haftalik hamileyim 2 kiloya yakin aldim yani göbeğim top gibi oldu mide bulantisi yasamadim hic. doktorum gayet iyi dedi bebisimde son gittigimde 122 gr olmus

Bizim günümüz aynıydı bana da 122 gr dedi doktor şaşırdım bu kadar aynı olmasına :)

Bir an önce şu kafa karışıklığınız biter inşallah ama gönlünüzü ferah tutuyorsunuz bravo size :) :)

İnşallah çıkmayacak tabi :) o doktor da tam dayaklık. bildiğim kadarıyla perinatolog biraz daha uzmanlaşmış bir hekim ya ve az da bulunuyor sanırım, o yüzden böyle bi hastaya karşı saygısız mı diyim ilginç bi tutumları oluyor. Bende başka bir doktora gittim her ne kadar iyi bir doktor kapısında kuyruk da olsa o doktorun kendi doktorun olmasını istemezdim. Kimseye böyle davranmaya hakları yok

Kızlar günaydın. E bebekten bugün phılıps avent ürünlerinde yüzde 28 indirim var bir sürü biberon var hangisini almam mantıklı :)
https://www.anneysen.com/bebek-hazi...ercih-edilen-5-markanin-emzik-modelleri_10753 Şöyle birşeyler buldum ben de bakıyorum. Tecrübeli anneler bize yardım ederse çok iyi olur. Zaten geçen indirimleri kaçırmışız inşallah yine indirim olur

Merhabalar arkadaslar. Catlak kremi kullanan arastiran var mi? Hangi markalar iyidir acaba?

Cnm çok geçmiş olsun , hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun benimki erkek, aklımda sevdiğim isimler var ama doğuma kadar fikirler değişebilir. Araştırıyoruz :) senin de belli olunca yaz mutlaka

Merhabalar arkadaslar. Catlak kremi kullanan arastiran var mi? Hangi markalar iyidir acaba?
Ben lierac’ın çok iyi olduğunu okudum burada yazılanlardan. Fakat doğal bişey olsun diyerek zeytinyağı ve tatlı badem yağı kullanmaya karar verdim banyo sonrası sürünüyorum inşallah faydası olur.

arkadaşlarımın tavsiyesine göre en güzeli vazelin ve doğal yağ dediler ben açıkcası markalara para vermeyi düşünmüyorum vazelin ve hindistan zeytinyağı badem kakao yağı tarzı karışımlara başlıcam şuan vazelin kullanıyorum dalinin

Saglikla alin kucaginiza kac haftada ogrendiniz ben 14+3oldm karnim resmen top gibi benmde cok merak ediyorum bende
15 haftalikken ogrendin canim gitmeden once cikolata falan yedim 14 haftalikken gittigimde sabah oldugundan sadece yumurta yiyip gitmistim bebek ac olduğundan fazla hareket etmedi doktor o zaman gorememisti.

ben daha başlamadım ne kullancağımıda bilmiyorum . kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yardımcı olabilirlerse seviniriz :)

az önce aldım :) lierac phytolastil gel. daha önce de onu kullanmıştım. doktorum önermişti. akşamları yatarken komple göbeğime sürüyordum. göbeğimde hiç çatlağım olmadı. ama sadece göbeğe değil, bacaklara ve göğüslere de sürmek gerekiyormuş.ama pahalı olunca lieracı sadece karnıma sürdüm :) sabahları da bacaklarıma, göbeğime ve göğsüme kakao yağı sürdüm ama son ay bacaklarımın yanları çok az çatladı. o yüzden ben de sabahları kakao yağının yerine ne sürebilirim diye araştırıyorum. var mı tavsiyesi olan daha önce kullanan ve işe yarayan :)

ay evet baktım şimdi ne kadar pahalı o öyle yaa :) bir tane yetiyor mu bari doğuma kadar sadece göbeğe :)

şuan aşağıdaki vazelini basen popo göğüs göbek kısmına sürüyorum baya yağlı ve nemli sonrasında yağ karışımına başlıcam aktardan sabah vazelin akşam karışım şeklinde basen popo göğüs göbek kısmına sürüyorum

Eklentiler

• dalin-vazelin-hindistan-cevizli-100-ml.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…