2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vazelini de çok duydum. Zaten amaç nemlendirmek değil mi, nemli cilt çatlamaz diye düşünüyorum mantıken

ben de dogal yag veya organik ya da icerigi tamamen temiz yag/kremlerden yanayim. Dun baya arastirdim biraz kararsiz kaldim. Hindistan cevizi yagi ve badem yagi killanma yapabiliyormus bazilarinda oyle sikayetler olmus. Ondan onlardan vazgectim. Bebe yaglarindan da icerigi tamamen temizini bulmak lazim. İcinde petrol turevi maddeler olanlar cok var. İnstagramda muhendisinoglu sayfasinda uzerinde dogal yazan bebe yaglarinda bile neler varmis o yuzden iyi arastirmak lazim. Lierac en cok kullanilan kremlerden ama icerigi tamamen temiz mi bilmiyorum fakat kullananlar cok memnun.

bebekler için üretilmiş bir ürün açıkcası eski formüllü vazelinler daha kimyasal,petrol içerikli olabilir ama bu sanmıyorum bebekler için üretilen bir ürün en azından krem kimyasal tarzı değildir

Tamamen organik bi ürün bulmak çok zor , doğal yağlar en masumu ama dediğin gibi tüylenme ihtimali olabilir araştırmak gerekli

Günaydın kızlar bende cinsiyet öğrenememiştim bugün randevumuz var bakalım neler olacak. Her randevuda ister istemez tedirgin gidiyorum inşallah güzel şeyler duyarız
benimde bugün randevum bende öğrenemedim ama sağlıklı olduğunu duymak yeter inşallah güzel haberlerle döneriz canım

Ben de sizin gibi dusunuyordum ama iceriklerini arastirdiktan sonra hic masum olmadiklarini gordum. Muhendisinoglu sayfasinda pekcok bebek yagi bebe sampuani incelemesi yapilmis. Uzerinde yuzde 100dogal yazip icinde paraben sls sles gibi maddeler olan bebek urunleri var.

bakıyım illa ki ürün yanıltma vardır bazı ürünlerde

15 haftalikken ogrendin canim gitmeden once cikolata falan yedim 14 haftalikken gittigimde sabah oldugundan sadece yumurta yiyip gitmistim bebek ac olduğundan fazla hareket etmedi doktor o zaman gorememisti.
bugün kontrolüm var bende çantama çikolata koydum unutmazsam inşallah yerim giderken

Merhabalar arkadaslar. Catlak kremi kullanan arastiran var mi? Hangi markalar iyidir acaba?

Ben araştırıyorum çünkü hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyordum ama beni kaşındırıyor

Lieracın serum olanı çok iyiymiş çatlak olmuyormuş hatta eskileri de geçiriyormuş.

Lieracın jel olanı var bi de onunla çatlayan duydum maalesef ama memnun olan da var.

Palmers tummy butter sanırım adı o var onunda kokusu falan çok güzelmiş çatlayan da var çatlamayan da var.

Mustelanın çatlak kremi var bi de bunda da çatlayan da var çatlamayan da.

Kremlerin içeriklerinde parfüm vs zararlı kimyasal var mı bilmiyorum. Sonuçta karnımıza sürüyoruz. Araştırdım biraz ama bulamadım

En çok gördüklerim bunlar benim. Daha henüz karar veremedim. Yağları karıştırıp kullanan da var. Ben hindistan cevizi yağı bir süre kullandığım zaman biraz tüylenme oldu. Besliyor demekki herşeyi :)

Ben Palmers'ın losyon ve tummy butter setini aldım. Kokusu bence fena değil de eşim hiç sevmiyor :/

hımm evet o markayıda çok met ediyorlar . bakınayım biraz bakalım o zaman
Bende o biberondan almayı düşünüyorum. Kızlar bide n11 de bi göğüs pompası var ben manuel düşünüyodum ama bu elektrikli, küçük, kullanışlı biseye benziyo yorumlar da çok iyi. 188 tl ye düşmüş markası yazmıyo ama herkes memnun olduğunu yazınca bende sipariş verdim aklınızda olsun.

Linkini atabilir misin canım bakayım bende

ben de dun baya daldim bu islere ama karar veremedim. Freiol catlak yagi catlamama garantisi vermis para iade hakki falan varmis hatta suan yuzde 50indirimde ama icinde kimyasallar vardi kararsiz kaldim .ayni marka bebe yaginda tamamen dogal icerikliydi. Bulabildigim icerigi temiz kremler palmers kakao yagi, burts bees yuzde 99dogal icerikli bir balm ve bir de badger belly butter yuzde 100organik sertifikasi varmis. Sanirim dogal bir bebe yagi ve kakao yagi ile tum vucut nemlendirmesi, karin bolgesi icin de burts bees veya badger belly butter alacagim. Malum bu kremler pahali tum vucuda suremem :/

Ben buay philips avent kucuk cam biberon almistim indiirmden. Ama dr brown daha iyi gibi geldi sonradan biraz kararsiz kaldim. Ozellikle gazli bebeklere onerilmis bu marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…