2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanamam olmadı canım cok tesekkur ederim yazdiklarin icin. Bugun muayene oldum baska bi fitil kullanacagim doktor icimi rahatlatti bi zarari yok diye

Merhaba kızlar.
Ben bugün devlete iğne yazdırmaya gittim. Kadın bana rapor çıkarttı hala inanamıyorum bu kadar kolay çıkması ve benim yazdırmak için 3 aydır çektiğim sıkıntı. Gerçi kendi doktorum 20. Hafta bırakırız demişti ama bu doktor devam et dedi. Coraspin kullanıyorum dedim ona bir anlam veremedim kalp çarpıntın yada damarlarında kan toplanması falan olunca verilir niye vermişler ki dedi. Bilmiyorum dedim. Oh be bir rapor için bile nasıl sevindim anlatamam. Bebeğimi de gördük çok güzel hareketli, 2 li zamanın geçmiş 14+3 dedi. 3 lü taramaya gel 3 hafta sonra dedi. Zaten kan istemiyordum diğer doktor burun ve ense ölçümüne bakmıştı. Şimdi bu 20. Haftada ki ayrıntılı usg yi özeldeki doktorlarımız yapıyor mu? Yoksa ayrı klinikte ayrı ücret vererek mi yaptırıyoruz? Ben oğlumda dışardan ayrı yaptırmıştım ama şimdi değişmiştir belki.Kuzenim devlette yaptırmış tek fark özeldeki gibi renkli görüntü yok dedi.

yok anacim hic cimri gibi gorunmedin

raporun hayirli olsun
minise de masallah...
ben ozel hastanede takip edildigim icin, dr yine ozele ayri ucretle gonderiyor cnm detayliya.

Kızlar 2haftadır midem düzelmişti ,2 3 gündür kötü yine kustum hatta o derece .Normal mi sizce bu durum?
Canım benimde gün içinde bulanıyor boğazıma kadar geliyor bazen. yediğim birşeyden dolayıda midem kalkıyor. Sen de yağlı falan yediysen ondan da olabilir merak etme.

yok anacim hic cimri gibi gorunmedin

raporun hayirli olsun
minise de masallah...
ben ozel hastanede takip edildigim icin, dr yine ozele ayri ucretle gonderiyor cnm detayliya.
Saol canm teşekkürler. Benim doktorun paylaştığı resimlerde etiketliyordu ayrıntılıusg görüntüsü diye ondan merak ettim.

Tutkuu bana ilk aydan vermişti rapor doktor seni niye uğraştırmış bana da başka bir doktor koraspin içme sadece iğne yeter dedi kanaman olsa durduramayız dedi bnde koraspin i bıraktım

Insallah detayli ultrasonda guzel seyler duyarsin canım sevindim adına. kesede hiç düzelme yok mu hâlâ küçük mü?

U şeklinde olanlar çok iyi. bebek oturmaya başlayınca da destek olarak kullanmıştım ben çok memnun kaldım.

U şeklinde olanlar çok iyi. bebek oturmaya başlayınca da destek olarak kullanmıştım ben çok memnun kaldım.
Ay pardon ben emzirme yastığı anladım ondan bahsettim hamile yastığı kullanmadım bilemiyorum bende bi kaç yastıkla idare etmistim yine öyle yaparım heralde.

Ikili test dedigi yuksek bnde doktor kan degerin kotu cikmis dedi insallah sende guzel haberler alirsin

Merhaba kızlar
Dün cinsiyeti net olmasa da doktor rahmi etti kıza benziyor dedi ama pozisyon çok uygun olmadığı için emin olamadı. İdrar da iyot testi bakmıştı hafif eksik çıkmış onun için bugun folic iod hapına başladım. Birde tsh tam sınırdaymis onun için dahileyeye git dediler. Böyle sorunları olan var mı acaba aranızda. 3 hafta sonra detaylı taramaya gidecem inşallah onu da sorunsuz atlatırız bence hamilelikteki en önemli taramalardan birisi

Kızlar 2haftadır midem düzelmişti ,2 3 gündür kötü yine kustum hatta o derece .Normal mi sizce bu durum?
Kac gundur sürünüyorum ayni seyden keton degerim yukselmis keton susuz besinsiz kalma durumuymus uc gun hastahanede yatmak istemedigim icin serum sivi destegi almak.lazimmis evde kendim deneyim dedim.doktoruma kizsada sali.gününe kadar evde bol.sivi ve yemek yemeye calisiyorum sali.kontrole gidicem.umarim.toplarim
Mutlaka su ic.bol.bol ye inatla ye

Neden doldurdunuz kendinizi yorumuma karsi, relaks yahu haha!
Boyle sacma sacma seyleri okuyunca bana soldan soldan basiyorlar valla. O yuzden tersleniyorum yalan yok

Ben bildigimden sasmamaktan yanayim, mantik cercevesinde olmamiz gerekir. Her konuda kendim basariyomuyum, asla. Ama boyle ete ona buna dokunma seylerini gorunce de inanin geriliyorum. Bi kendinize gelin diye de sarsasim geliyo bunlari diyenleri:)) yani benimki karismaktan ziyade ‘aaaay bi kendinize gelin be!’ diye aslinda tatli bi serzenis. Kimseyi germe gibi bi niyetim yok:) sakin olun sizde canim:))

Guzel bir aksam dilerim:)

Merhaba, benim de tsh sınırda çıkmıştı ama alt sınırdaydı benimki ve 6.haftada böyle çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi doktorum o da gayet iyi istediğimiz değer bunlar dedi. 14. haftada yaptırdığımda da biraz daha normale dönmüştü. İyota da hiç bakmadılar bilmiyorum ne durumda ama ocean mummy kullanıyorum onun içinde iyot da var

Saol canm teşekkürler. Benim doktorun paylaştığı resimlerde etiketliyordu ayrıntılıusg görüntüsü diye ondan merak ettim.
cnm bi daha farkli oluyor. her organ ayri ayri inceleniyor. bi de renkli bisiler yapiyirlardi unutmusum.
belki de dr kendine ikinci bir goz istedigi icin bu ultrasona gonderiyor da olabilir.

Ben tiroid hastasıyım ayda bir kontrole gidiyorum hamilelik öncesi 2 ayda bir gidiyordum ilac verir düşer hemen bir sure sık gidersin doz ayarlamaya çalışır gebelikte tiroid yüksekliği hamilelik bitince bitiyormuş ben bir ömür ilac icicem

Benim 2.53 çıktı 16. Haftadayim 2.5 tam sınırmış

2.5 sİnt sanırım benin 2.53 çıktı geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…