- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Kanamam olmadı canım cok tesekkur ederim yazdiklarin icin. Bugun muayene oldum baska bi fitil kullanacagim doktor icimi rahatlatti bi zarari yok diyefitil şase anbiyiotik hap krem hepsini kullandım mutlaka aksatma hemen kullan ben kaçtım gümbür gümbür heryerimi kaplamış enfeksiyon sakın aksatma geçmiş olsun canım
kanama ben 3.5. aydır yaşıyorum başta yerleşme sonra enfeksiyon yüzünden olmuş sürekli kontrolde fayda var kanama için taze ve bol olmadığı sürece bebekte kanama bölgesi yoksa korkma dedi doktorum ama bence kanama için görünün ona göre içiniz rahat etsin
yok anacim hic cimri gibi gorunmedinEvet bakıyorum da hani U gibi olanlar var bir de Hilal gibi olanlar var. Hangisi kullanışlı olur bilemedim. Şimdi biz yaza doğru iyice göbekleneceğiz ya U gibi olan beni bunaltır mı içinde böyle rahatsız eder mi diye takıldı kafam. Hem arkanda hem önünde bir tümsek böyle darlanırsam diye düşündüm. Ama belki de sırt desteği sağlıyorsa iyi mi olur seçemedim. Biraz Hilal gibi olan daha kafama yatıyor sanki. İyice araştırıp bakacağım. Umarım gereksiz bir şey almış olmam. Ne demiş filozof gereksiz harcamalar için: o parayı değil, parayı kazanmak için verdiğimiz zamanımızı emeğimizi yani ömrümüzü harcıyoruz. Ömür paha biçilmez. Çok derin mevzu oldu. Cimri gibi mi göründüm ne
raporun hayirli olsunMerhaba kızlar.
Ben bugün devlete iğne yazdırmaya gittim. Kadın bana rapor çıkarttıhala inanamıyorum bu kadar kolay çıkması ve benim yazdırmak için 3 aydır çektiğim sıkıntı. Gerçi kendi doktorum 20. Hafta bırakırız demişti ama bu doktor devam et dedi. Coraspin kullanıyorum dedim ona bir anlam veremedim kalp çarpıntın yada damarlarında kan toplanması falan olunca verilir niye vermişler ki dedi. Bilmiyorum dedim. Oh be bir rapor için bile nasıl sevindim anlatamam. Bebeğimi de gördük çok güzel hareketli, 2 li zamanın geçmiş 14+3 dedi. 3 lü taramaya gel 3 hafta sonra dedi. Zaten kan istemiyordum diğer doktor burun ve ense ölçümüne bakmıştı. Şimdi bu 20. Haftada ki ayrıntılı usg yi özeldeki doktorlarımız yapıyor mu? Yoksa ayrı klinikte ayrı ücret vererek mi yaptırıyoruz? Ben oğlumda dışardan ayrı yaptırmıştım ama şimdi değişmiştir belki.Kuzenim devlette yaptırmış tek fark özeldeki gibi renkli görüntü yok dedi.
Canım benimde gün içinde bulanıyor boğazıma kadar geliyor bazen. yediğim birşeyden dolayıda midem kalkıyor. Sen de yağlı falan yediysen ondan da olabilir merak etme.Kızlar 2haftadır midem düzelmişti ,2 3 gündür kötü yine kustum hatta o derece .Normal mi sizce bu durum?
Saol canm teşekkürler. Benim doktorun paylaştığı resimlerde etiketliyordu ayrıntılıusg görüntüsü diye ondan merak ettim.yok anacim hic cimri gibi gorunmedin
raporun hayirli olsun
minise de masallah...
ben ozel hastanede takip edildigim icin, dr yine ozele ayri ucretle gonderiyor cnm detayliya.
masallah erkek bebeklerimiz cogaldi saglikla büyüsün bebisimizIyi akşamlar hanımlar dün kontrolümüz vardı artık cinsiyetimiz de belli oldu bir erkek haberi de bizden gelsin
Tutkuu bana ilk aydan vermişti rapor doktor seni niye uğraştırmış bana da başka bir doktor koraspin içme sadece iğne yeter dedi kanaman olsa durduramayız dedi bnde koraspin i bıraktımMerhaba kızlar.
Ben bugün devlete iğne yazdırmaya gittim. Kadın bana rapor çıkarttıhala inanamıyorum bu kadar kolay çıkması ve benim yazdırmak için 3 aydır çektiğim sıkıntı. Gerçi kendi doktorum 20. Hafta bırakırız demişti ama bu doktor devam et dedi. Coraspin kullanıyorum dedim ona bir anlam veremedim kalp çarpıntın yada damarlarında kan toplanması falan olunca verilir niye vermişler ki dedi. Bilmiyorum dedim. Oh be bir rapor için bile nasıl sevindim anlatamam. Bebeğimi de gördük çok güzel hareketli, 2 li zamanın geçmiş 14+3 dedi. 3 lü taramaya gel 3 hafta sonra dedi. Zaten kan istemiyordum diğer doktor burun ve ense ölçümüne bakmıştı. Şimdi bu 20. Haftada ki ayrıntılı usg yi özeldeki doktorlarımız yapıyor mu? Yoksa ayrı klinikte ayrı ücret vererek mi yaptırıyoruz? Ben oğlumda dışardan ayrı yaptırmıştım ama şimdi değişmiştir belki.Kuzenim devlette yaptırmış tek fark özeldeki gibi renkli görüntü yok dedi.
Insallah detayli ultrasonda guzel seyler duyarsin canım sevindim adına. kesede hiç düzelme yok mu hâlâ küçük mü?Merhaba kizlar
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatladim ultrasonumda ters a dalgasi gozukuyordu en son onun ustune bir de ikili testim cok yuksek cikti. Doktorum cvs yaptirmami soyledi. Kesem zaten bastan beri cok kotuydu bunlarda ustune eklenince iyide korktum dun cvs yaptirdim bugun hizli sonuc cikti cok sukur kromozomsal bir sikinti yok ters a dalgasi bir kalp rahatsizligina da isaret ediyor olabilir ama artik ondanda korkmuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum 20 haftada detaylida bakariz dedi doktorum muhtemelen fetal eko falan cektirmem gerekecek su son 10 haftadir ilk kez rahat nefes aliyorum
U şeklinde olanlar çok iyi. bebek oturmaya başlayınca da destek olarak kullanmıştım ben çok memnun kaldım.Kızlar uyurken rahat edemeyen var mı benim gibi. Acaba hamile destek yastığı kullandınız mı?U gibi olanlar mı yoksa tek yönlü olanlar mı kullanışlı olur? Yoksa gereksiz mi? Ben oğlumda kırlentle filan idare etmiştim ama şimdi internette gördüm bir tane alsam mı bilemedim. Saçma bir alış veriş yapmak da istemiyorum. Rahatlatan bir şey ise alacağım.
U şeklinde olanlar çok iyi. bebek oturmaya başlayınca da destek olarak kullanmıştım ben çok memnun kaldım.
Ay pardon ben emzirme yastığı anladım ondan bahsettimU şeklinde olanlar çok iyi. bebek oturmaya başlayınca da destek olarak kullanmıştım ben çok memnun kaldım.
Ikili test dedigi yuksek bnde doktor kan degerin kotu cikmis dedi insallah sende guzel haberler alirsinHangi değer 50/1 di canım benim biyokimyasal 50/1 di..birde zaten papp-a değeri düşük beta yüksek olursa o zaman bu risk ortaya çıkıyormuş benim de papp düşük beta yüksek ondan dolayı zaten risk göründü.. ins bende sen gibi güzel cvp alicam allahın izniyle
Su an keseyle ilgili bir sorun gozukmuyor kendine yetesiye buyukInsallah detayli ultrasonda guzel seyler duyarsin canım sevindim adına. kesede hiç düzelme yok mu hâlâ küçük mü?
Kac gundur sürünüyorumKızlar 2haftadır midem düzelmişti ,2 3 gündür kötü yine kustum hatta o derece .Normal mi sizce bu durum?
Neden doldurdunuz kendinizi yorumuma karsi, relaks yahu haha!Hamileliğinizin başından beri boş naz yapmıyorsanız bu sizin çoğu hamileye göre rahat bir hamilelik geçirdiğinizin kanıtıdır. Ayrıca “boşa naz” diye tabir ettiğiniz durumlarda olsa herkesin hamileliğine kimse karışamaz :) isteyen naz yapar isteyen saç boyasını :) ki bu da naz olmuyor tercih meselesi ben saç boyamam kestirmem bana uygun değil ama burda onu yapan arkadaşlara da saygım sonsuz asla karışmam ki bunlar hurafeler bilimsel bi durum söz konusu değil ama ben yapmam. Bronşit oldum doktorum antibiyotik verdi içmedim. Bir kaç güne de gıdalarla toparladım. Bu benim hamilelik serüvenim.Ben yapmıyorum diye de kimse benim mantığıma laf söyleyemez . O zaman bende size hamileliğinizi bebeğinizi hiç umursamıyosunuz çok vicdansızsınız diyim hoşunuza gidecek mi? Ki böyle bişey aklıma bile gelmedi , saç boyatmak vs bunu yapanlar bebeklerini düşünmemiş vicdansız olmuyor tabi ki.. ama insana zorla yazdırıyorsunuz yani!! Biraz daha saygı çerçevesinde olsun yorumunuz sizden başka burda o şekilde konuşan yok. Zaten hepimiz hassas dönemden geçiyoruz siz prensesler gibi bir hamilelikten geçiyorsanız dediğim gibi biraz daha anlayış!!
Merhaba, benim de tsh sınırda çıkmıştı ama alt sınırdaydı benimki ve 6.haftada böyle çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi doktorum o da gayet iyi istediğimiz değer bunlar dedi. 14. haftada yaptırdığımda da biraz daha normale dönmüştü. İyota da hiç bakmadılar bilmiyorum ne durumda ama ocean mummy kullanıyorum onun içinde iyot da varMerhaba kızlar
Dün cinsiyeti net olmasa da doktor rahmi etti kıza benziyor dedi ama pozisyon çok uygun olmadığı için emin olamadı. İdrar da iyot testi bakmıştı hafif eksik çıkmış onun için bugun folic iod hapına başladım. Birde tsh tam sınırdaymis onun için dahileyeye git dediler. Böyle sorunları olan var mı acaba aranızda. 3 hafta sonra detaylı taramaya gidecem inşallah onu da sorunsuz atlatırız bence hamilelikteki en önemli taramalardan birisi
cnm bi daha farkli oluyor. her organ ayri ayri inceleniyor. bi de renkli bisiler yapiyirlardi unutmusum.Saol canm teşekkürler. Benim doktorun paylaştığı resimlerde etiketliyordu ayrıntılıusg görüntüsü diye ondan merak ettim.
Ben tiroid hastasıyım ayda bir kontrole gidiyorum hamilelik öncesi 2 ayda bir gidiyordum ilac verir düşer hemen bir sure sık gidersin doz ayarlamaya çalışır gebelikte tiroid yüksekliği hamilelik bitince bitiyormuş ben bir ömür ilac icicemMerhaba kızlar
Dün cinsiyeti net olmasa da doktor rahmi etti kıza benziyor dedi ama pozisyon çok uygun olmadığı için emin olamadı. İdrar da iyot testi bakmıştı hafif eksik çıkmış onun için bugun folic iod hapına başladım. Birde tsh tam sınırdaymis onun için dahileyeye git dediler. Böyle sorunları olan var mı acaba aranızda. 3 hafta sonra detaylı taramaya gidecem inşallah onu da sorunsuz atlatırız bence hamilelikteki en önemli taramalardan birisi
Benim 2.53 çıktı 16. Haftadayim 2.5 tam sınırmışMerhaba, benim de tsh sınırda çıkmıştı ama alt sınırdaydı benimki ve 6.haftada böyle çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi doktorum o da gayet iyi istediğimiz değer bunlar dedi. 14. haftada yaptırdığımda da biraz daha normale dönmüştü. İyota da hiç bakmadılar bilmiyorum ne durumda ama ocean mummy kullanıyorum onun içinde iyot da var
2.5 sİnt sanırım benin 2.53 çıktı geçmiş olsun sizedeBen tiroid hastasıyım ayda bir kontrole gidiyorum hamilelik öncesi 2 ayda bir gidiyordum ilac verir düşer hemen bir sure sık gidersin doz ayarlamaya çalışır gebelikte tiroid yüksekliği hamilelik bitince bitiyormuş ben bir ömür ilac icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?