2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tutkuu bana ilk aydan vermişti rapor doktor seni niye uğraştırmış bana da başka bir doktor koraspin içme sadece iğne yeter dedi kanaman olsa durduramayız dedi bnde koraspin i bıraktım
Benimde özelde raporum vardı şimdi devletten yazdirinca ayrı rapor gerekir mi

Değerin yüksek değil ki. Araştırmaları da kötü bir şey değil canım hiç sıkma canını. Sağlıkla gelir inşallah.

Araştırmaları kötü değilde canım amniyosentez önerdi. Keseden su alalım dedi riske edemedim bende verdiği kağıtta amniyosentez de bebek ölebilir düşük olabilir anne ve bebek enfeksiyon kapabilir yazıyordu. Artık nasipte ne varsa diyorum nette araştırdım biraz sonucum ne kötü ne iyi aslında tam arada. Kendi doktorum da sorun yok demişti. buda imtihan diyorum hayırlısı hepimiz için

Bana da verdi ama kullanmadım duruyo. 18.haftada tetanoz aşısı için çağırdı

Merhaba hanimlar.haftalardir yine yazamadim.pek iyi degildim.11+5 te ikili icin kan verdim.1 hafta sonra hem sonuc hem cinsiyet icin tekrar cagirdi.ense ve burun kemigi gayet guzeldi bu arada.bir hafta sonra gittigimde ikilinin sonuclari cok iyi degildi malesef.yasim 39 yas riskini zaten yuksek bekliyordum.biyokimyasal risk 1/70 cut off uzerinde kombine 1/486 o altinda ama yinede sınir sayilir.dr secenekleri sundu .ne olursa olsun aldurmam diyorsan hic birdey yaptirmayabilirsin tabi kafaya takmam diyorsan.ya da amniyosentez fiyati su ya da sonucu neredeyse amniyosentez kadar kesin olan dna testi.maliyeti yuksek ama secim senin.ben olumlu dusunuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum.10 yil once olsa sonucun normal derdim.o zaman dna vs yoktu.ama simdi tamamen normal demek bilimi inkar olur dedi.ben daha şoktan cikamadan ultrasona girdim.cinsiyetin erkek oldugunu ogrendim ama sevinemedim bile.hemen o gun nifty test icin kan verdim.sonucu alana kadar hayatla baglantim kesildi resmen 10 gun.cok sukur normal cikti 2 gun once aradi dr um gozunaydin diye.bende haberler bu kadar.okuz gibi yiyorum bu arada.hic durmadan hunharcakilo falan umrumda degil.ki ben kilo ve diyabet yuzunden ameliyat olup 40 kilo vermis kadinim.aman saglikli olsun da yeniden kilo almam da onemli degil.opuyorum hepinizi gobeklerinden

Çok sağol canım❤Bikaç gündür suyu da azalttım dediğin gibi ondan oldu belki de.

Haklısın canım. İçini ferah tut. Amniyosentez riskine girmemek de doğru bir karar olmuş çünkü riskin çok büyük çıkmamış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım gözün aydın bununla geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebişin

guzel haber almana sevindim. gozun aydin

batıl inançlarla ilgili olanlar için mantıklı düşününün diyebilirsiniz belki ama ete dokunmada batıl inançla ilgili bir şey yok aksine gayet bilimsel bir şey. eğer hamile biri toksoplazmayı hamile kalmadan yaklaşık 3 ay önce ya da hamileliğinin ilk 3 ayında geçirirse allah korusun bebeğin olumsuz etkilenme durumu var. mesela bende de cmv diye bir virüsü hiç geçirmemişim ve hamileliğimin ilk 3-4 ayında bu virüse maruz kalmamam gerekli. kızım kreşe gidiyor. öğretmeniyle devamlı konuşuyoruz. sınıfta ateşli bir çocuk varsa göndermemem gerekiyor. işyerinde devemlı evraklarlayım. devamlı elimi yıkamaya dikkat ediyorum. dezenfektan kullanıyorum. bunların hiç birini de kafamdam uydurmuyorum. doktorun önerisiyle yapıyorum çünkü allah korusun dikkat etmezsem ve bu virüsü alırsam bebeğimin gelişimi bundan olumsuz etkilenecek.
bu yüzden "sizin mantiginiz yok mu?" derken önce bir düşünün acaba bunları neden yapıyor olabilirler diye. evet altı üstü hamileyiz ama şunu da unutmayın ki bazen bizim yaptığımız ya da yapmadığımız bir şeyin karnımızdaki bebeğin etkilenme ihtimali var ve bir çok annenin batıl ya da değil bir şeylere dikkat etme sebebi bu.

Son düzenleme:
3 ayı kusmalı ,bulantılı gecırmısz,
cogumuz surune surune ise gelmişiz,
Bebelerimiz risk altında denılmis,ömrümüzden ömür gitmiş,
Kvde,hısım ,akraba,bılıncsiz drlar sinirimizi bozmuş yıne sakin kalmaya calısmısız:)
Dahada sarsmasın bizi kimse rica ediciiim:)
Bi canımız kaldı onu da alın bari:)bu neymiş arkads

Gunaydınn kızlarr
Dr bize 17.haftada gel detaylı ultrason var dedi?
O 5.aydan sonra olmuyo mu?
Yada ben renkli ultrasonla mı karıstırıyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…