Benimde özelde raporum vardı şimdi devletten yazdirinca ayrı rapor gerekir miTutkuu bana ilk aydan vermişti rapor doktor seni niye uğraştırmış bana da başka bir doktor koraspin içme sadece iğne yeter dedi kanaman olsa durduramayız dedi bnde koraspin i bıraktım
gerekmez cnm.Benimde özelde raporum vardı şimdi devletten yazdirinca ayrı rapor gerekir mi
Raporsuz olunca 10 katı oluyor fiyatlarda aklıma takıldı saol canmgerekmez cnm.
Yoo gerekmez tabi her yerde geçerli raporumuzBenimde özelde raporum vardı şimdi devletten yazdirinca ayrı rapor gerekir mi
Evet ben kan verince doktor internetten sonuca bak 2.50 altindaysa gelmene gerek yok diyor eger ustunde olursa dozu arttiracakmis tiroid onemli hamilelikte ohmal etmeyin benimde pazartesi kontrolüm gecen ay 1.35 ti2.5 sİnt sanırım benin 2.53 çıktı geçmiş olsun sizede
Raporsuz olunca 10 katı oluyor fiyatlarda aklıma takıldı saol canm
Değerin yüksek değil ki. Araştırmaları da kötü bir şey değil canım hiç sıkma canını. Sağlıkla gelir inşallah.
Bana da verdi ama kullanmadım duruyo. 18.haftada tetanoz aşısı için çağırdıKızlar aile hekimine gittiniz mi bilmiyorum ama ben 8 haftalıkken kaydimi yaptırmıştım biraz önce progestan yazdirmaya gittim ebeyle konuştuk bana d vitamini verdi kendi kadin dogum doktorum vermemişti normalde 12. Haftada başlamak gerekiyormus devlet ucretsiz veriyormuş bu damlayi bilmeyen varsa alsin aile hekiminden dogumdan sonrada 6 ay kullanacakmışız
Canım benimde gün içinde bulanıyor boğazıma kadar geliyor bazen. yediğim birşeyden dolayıda midem kalkıyor. Sen de yağlı falan yediysen ondan da olabilir merak etme.
Kac gundur sürünüyorumayni seyden keton degerim yukselmis keton susuz besinsiz kalma durumuymus uc gun hastahanede yatmak istemedigim icin serum sivi destegi almak.lazimmis evde kendim deneyim dedim.doktoruma kizsada sali.gününe kadar evde bol.sivi ve yemek yemeye calisiyorum sali.kontrole gidicem.umarim.toplarim
Mutlaka su ic.bol.bol ye inatla ye
Araştırmaları kötü değilde canım amniyosentez önerdi. Keseden su alalım dedi riske edemedim bende verdiği kağıtta amniyosentez de bebek ölebilir düşük olabilir anne ve bebek enfeksiyon kapabilir yazıyordu. Artık nasipte ne varsa diyorum nette araştırdım biraz sonucum ne kötü ne iyi aslında tam arada. Kendi doktorum da sorun yok demişti. buda imtihan diyorum hayırlısı hepimiz için
Canım gözün aydın bununla geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebişinMerhaba hanimlar.haftalardir yine yazamadim.pek iyi degildim.11+5 te ikili icin kan verdim.1 hafta sonra hem sonuc hem cinsiyet icin tekrar cagirdi.ense ve burun kemigi gayet guzeldi bu arada.bir hafta sonra gittigimde ikilinin sonuclari cok iyi degildi malesef.yasim 39 yas riskini zaten yuksek bekliyordum.biyokimyasal risk 1/70 cut off uzerinde kombine 1/486 o altinda ama yinede sınir sayilir.dr secenekleri sundu .ne olursa olsun aldurmam diyorsan hic birdey yaptirmayabilirsin tabi kafaya takmam diyorsan.ya da amniyosentez fiyati su ya da sonucu neredeyse amniyosentez kadar kesin olan dna testi.maliyeti yuksek ama secim senin.ben olumlu dusunuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum.10 yil once olsa sonucun normal derdim.o zaman dna vs yoktu.ama simdi tamamen normal demek bilimi inkar olur dedi.ben daha şoktan cikamadan ultrasona girdim.cinsiyetin erkek oldugunu ogrendim ama sevinemedim bile.hemen o gun nifty test icin kan verdim.sonucu alana kadar hayatla baglantim kesildi resmen 10 gun.cok sukur normal cikti 2 gun once aradi dr um gozunaydin diye.bende haberler bu kadar.okuz gibi yiyorum bu arada.hic durmadan hunharcakilo falan umrumda degil.ki ben kilo ve diyabet yuzunden ameliyat olup 40 kilo vermis kadinim.aman saglikli olsun da yeniden kilo almam da onemli degil.opuyorum hepinizi gobeklerinden
guzel haber almana sevindim. gozun aydinMerhaba hanimlar.haftalardir yine yazamadim.pek iyi degildim.11+5 te ikili icin kan verdim.1 hafta sonra hem sonuc hem cinsiyet icin tekrar cagirdi.ense ve burun kemigi gayet guzeldi bu arada.bir hafta sonra gittigimde ikilinin sonuclari cok iyi degildi malesef.yasim 39 yas riskini zaten yuksek bekliyordum.biyokimyasal risk 1/70 cut off uzerinde kombine 1/486 o altinda ama yinede sınir sayilir.dr secenekleri sundu .ne olursa olsun aldurmam diyorsan hic birdey yaptirmayabilirsin tabi kafaya takmam diyorsan.ya da amniyosentez fiyati su ya da sonucu neredeyse amniyosentez kadar kesin olan dna testi.maliyeti yuksek ama secim senin.ben olumlu dusunuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum.10 yil once olsa sonucun normal derdim.o zaman dna vs yoktu.ama simdi tamamen normal demek bilimi inkar olur dedi.ben daha şoktan cikamadan ultrasona girdim.cinsiyetin erkek oldugunu ogrendim ama sevinemedim bile.hemen o gun nifty test icin kan verdim.sonucu alana kadar hayatla baglantim kesildi resmen 10 gun.cok sukur normal cikti 2 gun once aradi dr um gozunaydin diye.bende haberler bu kadar.okuz gibi yiyorum bu arada.hic durmadan hunharcakilo falan umrumda degil.ki ben kilo ve diyabet yuzunden ameliyat olup 40 kilo vermis kadinim.aman saglikli olsun da yeniden kilo almam da onemli degil.opuyorum hepinizi gobeklerinden
batıl inançlarla ilgili olanlar için mantıklı düşününün diyebilirsiniz belki ama ete dokunmada batıl inançla ilgili bir şey yok aksine gayet bilimsel bir şey. eğer hamile biri toksoplazmayı hamile kalmadan yaklaşık 3 ay önce ya da hamileliğinin ilk 3 ayında geçirirse allah korusun bebeğin olumsuz etkilenme durumu var. mesela bende de cmv diye bir virüsü hiç geçirmemişim ve hamileliğimin ilk 3-4 ayında bu virüse maruz kalmamam gerekli. kızım kreşe gidiyor. öğretmeniyle devamlı konuşuyoruz. sınıfta ateşli bir çocuk varsa göndermemem gerekiyor. işyerinde devemlı evraklarlayım. devamlı elimi yıkamaya dikkat ediyorum. dezenfektan kullanıyorum. bunların hiç birini de kafamdam uydurmuyorum. doktorun önerisiyle yapıyorum çünkü allah korusun dikkat etmezsem ve bu virüsü alırsam bebeğimin gelişimi bundan olumsuz etkilenecek.ahahah ben mi?? tekrar soyluyorum, sakinilan goze cop batarmis. hamileligimin basindan beri bos naz yapmiyorum, vucudumu dinlemeye calisiyorum, belime fazla yuklenmiyorum mesela, kendimi de Allaha sukur gecirdigim gribi saymaz isek cok iyi hissediyorum.
ete dokunma, sac boyama, makyaj yapma, parfum sikma, nar yeme, bilmem ne soyma, oohoooh. o liste sacma sekilde uzaaar gider. mantik cervevesinde bir hamilelik gecirmek en guzeli bence. grip iken kadin dogum uzmanim ibuprofen bile icebilecegimi soyledi. cevremden bikac kisi buna tepki gostermis bile olsa, ben doktoru dinleyip gayette ictim. burda hicbir sekilde agri kesici almayin da diyosunuz mesela, sacma sacma seyler hanimlar. alti ustu hamileyiz, hayati bukadar kisitlamanin anlami yok Allah saglik sihhat verdikten sonra. ete dokunmamak ne yahu ahahah. sizin evinizde musluk yok mu, dezinfekte yapamaz misiniz elinizi sonrasinda. sacma seylerle gelmeyin yaa. doktor dediyse de sizin mantiginiz yok mu?
3 ayı kusmalı ,bulantılı gecırmısz,Neden doldurdunuz kendinizi yorumuma karsi, relaks yahu haha!
Boyle sacma sacma seyleri okuyunca bana soldan soldan basiyorlar valla. O yuzden tersleniyorum yalan yok
Ben bildigimden sasmamaktan yanayim, mantik cercevesinde olmamiz gerekir. Her konuda kendim basariyomuyum, asla. Ama boyle ete ona buna dokunma seylerini gorunce de inanin geriliyorum. Bi kendinize gelin diye de sarsasim geliyo bunlari diyenleri:)) yani benimki karismaktan ziyade ‘aaaay bi kendinize gelin be!’ diye aslinda tatli bi serzenis. Kimseyi germe gibi bi niyetim yok:) sakin olun sizde canim:))
Guzel bir aksam dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?