2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim doktorumda istedi 3 boyutlu renkli doppler benimki .
bugün hastaneyi aradım 20.haftaya verdiler randevuyu 18 marta veediler 110 tlmiş.fiyatı uygun geldi bana 2.5sene önce 40 tlye yaptırmıştım
fiyatı çok iyimiş gerçekten:) araştırma hastanesinde randevular dolu. bende özelde fiyat araştırmaya başlayacağım.

Doktorum ayrintili ultrason için Ankara'da bir kliniğe gitmemi söyledi Bugün kliniği aradım peşin 800 lira kredi kartı ile 900 lira dedi.

Hayırlı cumalar hanımlar her şey yolundadır inşallah Bi kaç gündür yoktum ben de giremedim.. Dün kontrole gittim 12 +5 günlük olmuş bebik herşey iyi görünüyor dedi kıpır kıpır oynuyordu zaten ama hareketlerini hissetmiyorum tabi Bi ay sonra öğrenebiliriz cinsiyetini dedi öyle beklicez marta kaldı bizimki

erkek bu bence ortadaki de pipisi, benim oglumun ultrason resmine cok benziyor
Paylaşırmısınız sizinkini merak ettim :) ben devlete gittim cihazlar iyi degil kıza benzettim ama kesin degil ileriki haftalarda net görürüz dedi bende bugün ozele gidicem orda kesinleşir bende erkek olmasını cok isterim ama kiz diyince de merak ettim :)

ortadaki biberon ucu gibi gozuken pipisi

Eklentiler

• Screenshot_20190222-123539_Gallery.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 88

Evet canım şu an 17. Haftanın içindeyim zaten geçen hafta doktora gitmiştim

Bence yeme boşver a vitamini fazla olduğu için tavsiye edilmiyormuş benim doktorum ciğer ve sucuk asla yeme dedi bana. Doğumdan çıkışta sucuk yicem hemen doğumhanenin kapısında beklesinler beni diyorum o yüzden :)

Eki Görüntüle 2238109 kizlar anlayanlar varsa yorum yapar mi cinsiyet icin 14+5im
Ben hiç anlamam yani bir iddiam yok ama erkek sanırım

Ben hiç anlamam yani bir iddiam yok ama erkek sanırım[/QUOTE]

Insallah :) devlete gittim kıza benzettim ama kesin degil dedi ozele gideceğim netleştirmek icin bugun

internetteki yorumlar felaket tellalı resmen. ben de bir kere doktorla konuşmadan internete bakma gibi bir hata da bulundum. gerçekten çok korkmuştum. evet haklısın kediden daha çok geçiyor hatta ben de pozitif çıkınca doktorum kedileri seviyorsun galiba demişti :) konuyu da uzatmadın merak etme sonuçta hepimiz bilgi alışverişi yapıyoruz burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…