benim doktorumda istedi 3 boyutlu renkli doppler benimki .
bugün hastaneyi aradım 20.haftaya verdiler randevuyu 18 marta veediler 110 tlmiş.fiyatı uygun geldi bana 2.5sene önce 40 tlye yaptırmıştım
Hayırlı cumalar hanımlar her şey yolundadır inşallah Bi kaç gündür yoktum ben de giremedim.. Dün kontrole gittim 12 +5 günlük olmuş bebik herşey iyi görünüyor dedi kıpır kıpır oynuyordu zaten ama hareketlerini hissetmiyorum tabi Bi ay sonra öğrenebiliriz cinsiyetini dedi öyle beklicez marta kaldı bizimki
Paylaşırmısınız sizinkini merak ettim :) ben devlete gittim cihazlar iyi degil kıza benzettim ama kesin degil ileriki haftalarda net görürüz dedi bende bugün ozele gidicem orda kesinleşir bende erkek olmasını cok isterim ama kiz diyince de merak ettim :)
Paylaşırmısınız sizinkini merak ettim :) ben devlete gittim cihazlar iyi degil kıza benzettim ama kesin degil ileriki haftalarda net görürüz dedi bende bugün ozele gidicem orda kesinleşir bende erkek olmasını cok isterim ama kiz diyince de merak ettim :)
günaydın kızlar. bizede doktorumuz ikili test iyi çıkınca 16-18. haftada gel afp testi yapıcaz dedi. kandan bakılıyormuş sanırım. yapan arkadaşlarda olmuş. ama detaylı ultrasan için nette 18-24 , 19-23 haftalar arası yapılır diyor. sizinkiler zaten 18 i geçmiş olcak sanırım demi. ondan normaldir herhalde.
gunaydin hanimlar, linç edilmekten korkarak soruyorum. Çalistigim yerde aşçı bayan dün ciğer yapicam dedi diger calisan bayanlarda hamileler var onlara ne pisireceksin hamileler ciger yemez dedi, internetten baktim ama kesin bisey bulamadim a vitamini fazla oldugundan bazi sitelerde yenilmez yaziyordu. Konu hakkinda bilgisi olan var mi
Bence yeme boşver a vitamini fazla olduğu için tavsiye edilmiyormuş benim doktorum ciğer ve sucuk asla yeme dedi bana. Doğumdan çıkışta sucuk yicem hemen doğumhanenin kapısında beklesinler beni diyorum o yüzden :)
canım dün ben ete dokundum diye ortalığı ayağa kaldırdım .bazı yorumlar okadar korkutucuyduki hastalandım resmen .doktorumu aradım aynen şöyle dedi siz aydın insanlarsınız nasıl inanıyorsunuz böyle birşeye dedi.okadar evhamlıydında niye dokundun dedi.
dağdan gider domuz avlarsın geyik avlarsın onu doğrarken elin kesik olur o şekilde bulaşışabilir dedi.günümüzde kullandığımız etler kontrollerden geçiyor dedi.
anneannene hiç sormadınmı hamileyken hiç et doğramamışmı dedi.
anneme sormuştum zaten ooooo kaç kere doğradım dedi .hemşireme sordum doğrayabilirsin ama ellerini yıkamadan ağzına gözüne bir yerine sürme dedi .etler kontrollerden geçiyor zaten dedi.korkma dedi .
benim anladığım bu mikrobun bulaşma ihtimali etle değilde kedi pisliği ile daha yüksekmiş.
evet bulaştığında ilk 3 ayda bebekte sorunlara yol açıyormuş.dikkat etmemiz gerekiyor.benki kedileri kucağımda uyutan biri olarak kedilerle içli dışlı biri olarak bana bile bulaşmamış bu mikrop.ama şuanda kedi gördüğümde kaçıyorum resmen kedilerden.
tabiki herkesin kendi görüşü içimiz nasıl rahatsa öyle davranıcaz.ben konuya açıklık getirmek için yazdım konuyu uzatmak istemezdim
internetteki yorumlar felaket tellalı resmen. ben de bir kere doktorla konuşmadan internete bakma gibi bir hata da bulundum. gerçekten çok korkmuştum. evet haklısın kediden daha çok geçiyor hatta ben de pozitif çıkınca doktorum kedileri seviyorsun galiba demişti :) konuyu da uzatmadın merak etme sonuçta hepimiz bilgi alışverişi yapıyoruz burda :)