2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktorum çok sık yememek kaydıyla izin veriyor, izin vermeyen doktorlar da var. Ben özellikle sordum 10 haftalık hamileyken yiyebilir miyim diye sakıncası yok yiyebilirsin dedi.

Kızlar hepinize merhaba
Ben temmuz ağustos bebeklerinin özellikle 1. Ve 2. Aylarda nasil giydirilmesi gerektigi ile ilgili internette yazilar okuyorum. Anladigim yarim kol zibin ve corap :) uyurken vs de muslin örtü.
Ama ettafimda herkes kollu ayakli tulum olmadan olmaz hatta icine de zibin diyorlar :)
Benim evim yazın cok sicak oluyor klima da kullanmıyoruz yani hava sıcaklığı da o dönem 25-30 arası zaten hep . Ankara da yaşıyorum.
Ne almam gerektigi konusunda çok kafam karışık . Tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi ?
Veya bir cocuk doktorundan tavsiye bilgi alan var mi?

Haklısın canım. İçini ferah tut. Amniyosentez riskine girmemek de doğru bir karar olmuş çünkü riskin çok büyük çıkmamış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

takma canım, araştırma hastanelerinin canı araştırmak istiyor.doktorunu dinle.

Öyle yaptım dün baya kötüydüm bugün toparladım inanıyorum birşey olmayacak inşallah

evinin ısınmasına ve bulunduğun şehre göre değerlendir bence. Ben eskişehirdeyim burada hava eylülden sonra serinlemeye başlar o yüzden kısa almayı düşünmüyorum. Ama sıcak bir yerde olsam alırdım 2 takım

çok güzel bir konu ben de öğrenmek istiyorum. ilk başta illa ki ayaklı tulum olur ama ne kadar süre? 1 hafta 2 hafta? ben bir de aydında yaşıyorum sıcağı siz düşünün :) kızım ocak doğumlu.kolaydı.havalar ısınana kadar zaten büyümüştü :)

Eylül ortasından itibaren hem zibin hem tulum veya ikili takim giydiririz zaten ama şu ağustos ayı beni kararsiz birakiyo :) en sicak zamanlar . Hastane çıkışı dışında belki bir tane kollu ve uzun tulum alırım. Onun dışında 2 tane kolsuz ve yarim bacakli tulum aldim hatta gorunce aşık olmustum :) 1 aylık bedenleri de. Zıbınlar coraplar ve muslin ile geçirmeyi planliyorum .

Tamam

Tamam

ayy valla ben kadifeden üc tane 56 numara aldim hastane cikisi olarak. almanya türkiye kadar sicak olmuyor diye korktum. ama gecen sene buralar yandi sicaktan, simdi siz bunu yazinca bilemedim tereddüt ettim..en kötü ihtimal ablami carsiya yollar kisa kollu ince seyler aldiririm dogduktan sonra napayim:)

Zaten cok zorda kalirsak olacak olan o :) ben gereksiz birsey almak istemiyorum bi de bebeği o sıcaklarda bunaltmak istemiyorum :) artık göğsünü sırtını kontrol edip gerekirse bi kat daha giydircez

Kızım 10 ağustos doğumluydu, çok ince hastane çıkışları oluyor, minik minik delikler oluyor üzerinde, ben onlardan almıştım, içine zıbını üstüne de bir kat daha yine çok ince birşey giydiriyordum.
Bizim ev de çok sıcak oluyordu, hatta bebek 15 günlükken hastane eve hemşire yollamıştı, hemşire de sadece zıbınla kalsın falan demişti ama çok küçük olunca sadece zıbınla kalmasına da gönlüm müsaade etmemişti.
40 güne kadar sizin giydiğinizin 1 kat fazlası, 40 günden sonra sizin giydiğiniz gibi giydirmeniz yeterli diyenlerin görüşünü benimsiyorum ben :)

Gunaydınn kızlarr
Dr bize 17.haftada gel detaylı ultrason var dedi?
O 5.aydan sonra olmuyo mu?
Yada ben renkli ultrasonla mı karıstırıyorm:)

Benım anladıdğım kandan bakılck yıne.Kendı drmuz yapck .
600 tl civarı fiyatlar okudum
Devlette yapalm dıcem ona da randevu almk lazım
detayli usg de kan alma yok canim.
ayrintili yapilan usg. 19 hafta bittikten sonra yapiliyor. oglumda 19+5ti sanirim yapildigi.

Galiba hemşire ve doktorların dediğini yapacağım :) :) ben kendim de çok sıcağı sevmedigim için o bir kat daha giydirme beni bile rahatsiz ediyor düşünürken :) ama tabi kış aylarında dikkat etmek lazım uyurken vücut ısısı düşüyor çünkü. Bahsettiğin delikli hastane çıkışını hic bir yerde görmedim umarim denk gelirim de alırım :) belki sadece ilk 1 hafta incecik veya delikli kollu ve ayaklı tulum giydirebilirim :)

Hehehe doktordan geldim. Pipiyi gördük. Bir erkek de bana ekleyin. Evde 3 böcük bir çiçek olcaz. Eti canga tipli herifcikler ve ben de diyebiliriz. Çin takvimi kız diyordu. Tutmadı. Sağlıkla gelsin. Bundan böyle kv lere laf yok. 2 gelinim olcak. Acaba onları nasıl darlasam( şaka tabiki yaw kurmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…