Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah gelsin oğluşlar erkek bebek bekleyen artıyor hayırlısıylaHehehe doktordan geldim. Pipiyi gördük. Bir erkek de bana ekleyin. Evde 3 böcük bir çiçek olcaz. Eti canga tipli herifcikler ve ben de diyebiliriz. Çin takvimi kız diyordu. Tutmadı. Sağlıkla gelsin. Bundan böyle kv lere laf yok. 2 gelinim olcak. Acaba onları nasıl darlasam( şaka tabiki yaw kurmayın)
ablalar saolsun :)ayy valla ben kadifeden üc tane 56 numara aldim hastane cikisi olarak. almanya türkiye kadar sicak olmuyor diye korktum. ama gecen sene buralar yandi sicaktan, simdi siz bunu yazinca bilemedim tereddüt ettim..en kötü ihtimal ablami carsiya yollar kisa kollu ince seyler aldiririm dogduktan sonra napayim:)
1-2 hafta önce ebebekte görmüştüm hatta fiyatı da çok uygundu ama sadece pembe rengi var diye almamıştım. iyi ki de pembe almamışım :) şimde yoksa bile ince tulumlau hastane çıkışları mayıs haziran gibi çıkar. o zaman bakarız artıkGaliba hemşire ve doktorların dediğini yapacağım :) :) ben kendim de çok sıcağı sevmedigim için o bir kat daha giydirme beni bile rahatsiz ediyor düşünürken :) ama tabi kış aylarında dikkat etmek lazım uyurken vücut ısısı düşüyor çünkü. Bahsettiğin delikli hastane çıkışını hic bir yerde görmedim umarim denk gelirim de alırım :) belki sadece ilk 1 hafta incecik veya delikli kollu ve ayaklı tulum giydirebilirim :)
üç gün daha bekleyin testte hemen çıkmıyor yada kan verin hemen sonuç içinKızlar bu Ayın 20snde adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk sizce napmm lazım
Hanımlar görende kedileri mikrop yuvası sanacak yorumlarınızdan sonra. Bu konu daha öncede konuşuldu burada gayet açıklayıcı şekilde anlatıldı belki kaçırdınız. Öncelikle kediden geçme olasılığı neredeyse %1. Neden biliyor musunuz? Anlatayım örneğin bir kedinin kakasını elinize aldınız oynadınız bir güzel sonra o elinizi yıkamadan soktunuz ağzına yani bildiğiniz kakalı elinize ağzınıza sokuyorsunuz evet. Anca böyle bulaşıyor oda o kedi bu hastalığı taşıyorsa yani her kediden de geçmiyor :) 5senedir evimde 1 kedim 1 köpeğim var. Evinde beslemeyen içli dışlı olmayan insan bu konuları bilemez. Araştırmazlar ıyy kediden geçiyormuş diyip kötülerler hayvanları. Öncelikle dışarda salata yemeğin. Yemeklerin yanında gelen salataları dahi yemeğin nasıl yıkandığını bilmiyorsunuz çünkü. En başlı sebebi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ et. Çiğ ette yine kedi mevzusu gibi elini yıkamadan ağzınıza sokmayın ki soksanızda etten çok geçmez doktorunda dediği gibi denetleniyor. Yinede yetişkin bireyler olarak böyle pis davranışlar yapmamalıyız. Özellikle eti pişmeden yemeyin salam sucuk sosis gibi. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu arada benimde negatifinternetteki yorumlar felaket tellalı resmen. ben de bir kere doktorla konuşmadan internete bakma gibi bir hata da bulundum. gerçekten çok korkmuştum. evet haklısın kediden daha çok geçiyor hatta ben de pozitif çıkınca doktorum kedileri seviyorsun galiba demişti :) konuyu da uzatmadın merak etme sonuçta hepimiz bilgi alışverişi yapıyoruz burda :)
hahah tek çılgın biz değilizHanımlar görende kedileri mikrop yuvası sanacak yorumlarınızdan sonra. Bu konu daha öncede konuşuldu burada gayet açıklayıcı şekilde anlatıldı belki kaçırdınız. Öncelikle kediden geçme olasılığı neredeyse %1. Neden biliyor musunuz? Anlatayım örneğin bir kedinin kakasını elinize aldınız oynadınız bir güzel sonra o elinizi yıkamadan soktunuz ağzına yani bildiğiniz kakalı elinize ağzınıza sokuyorsunuz evet. Anca böyle bulaşıyor oda o kedi bu hastalığı taşıyorsa yani her kediden de geçmiyor :) 5senedir evimde 1 kedim 1 köpeğim var. Evinde beslemeyen içli dışlı olmayan insan bu konuları bilemez. Araştırmazlar ıyy kediden geçiyormuş diyip kötülerler hayvanları. Öncelikle dışarda salata yemeğin. Yemeklerin yanında gelen salataları dahi yemeğin nasıl yıkandığını bilmiyorsunuz çünkü. En başlı sebebi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ et. Çiğ ette yine kedi mevzusu gibi elini yıkamadan ağzınıza sokmayın ki soksanızda etten çok geçmez doktorunda dediği gibi denetleniyor. Yinede yetişkin bireyler olarak böyle pis davranışlar yapmamalıyız. Özellikle eti pişmeden yemeyin salam sucuk sosis gibi. Umarım açıklayıcı olmuştur.
adetin düzenli mi çünkü düzensizlik olunca da gecikme olabiliyor testte genelde çıkar hafif bile olsa ama geç döllenme de olabilir kan testi yaptırırsın adet olmazsanKızlar bu Ayın 20snde adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk sizce napmm lazım
İnşallah bebişlerle kıskançlık olmadan güzelce anlaşıp büyürler hepsi evladım hiç birinden vazgeçmem valla kim ne derse desinhahah tek çılgın biz değiliz3 kedi 2 köpek bizde de var
sizi sevgiyle kucaklıyorum inşallah aminİnşallah bebişlerle kıskançlık olmadan güzelce anlaşıp büyürler hepsi evladım hiç birinden vazgeçmem valla kim ne derse desin
Galiba hemşire ve doktorların dediğini yapacağım :) :) ben kendim de çok sıcağı sevmedigim için o bir kat daha giydirme beni bile rahatsiz ediyor düşünürken :) ama tabi kış aylarında dikkat etmek lazım uyurken vücut ısısı düşüyor çünkü. Bahsettiğin delikli hastane çıkışını hic bir yerde görmedim umarim denk gelirim de alırım :) belki sadece ilk 1 hafta incecik veya delikli kollu ve ayaklı tulum giydirebilirim :)
Bunlardan goruyorum aldım hatta :) ben boyle delikli tüm tulum dediğinizi sandımHamileyken ben de öyle demiştim ama doğunca işler değişti :):)
Bu bebekte daha rahat olabilir miyim bilemiyorum. Emzirirken falan ama inceltmek gerekiyor üstünü çünkü sen ayrı terliyorsun bebek ayrı terliyor, bu dönem doğum yapmanın en zor tarafı emzirme sanırım :)
https://miniropa.com/jakarli-yazlik-body
Buradaki gibi ince kumaşın üzerinde nefes alması için minik minik delikler var, lcw bile bu bodylerden oluyor,2 yaşa kadar yazın hep bunlardan giydirdim. Şu an belki sezon olmadığı için görememişsindir, birkaç ay sonra raflara çıkar diye düşünüyorum.
gunaydin. benim doktorum islenmis gida ve sakatat yeme dedigi icin ciger yemiyorum.gunaydin hanimlar, linç edilmekten korkarak soruyorum. Çalistigim yerde aşçı bayan dün ciğer yapicam dedi diger calisan bayanlarda hamileler var onlara ne pisireceksin hamileler ciger yemez dedi, internetten baktim ama kesin bisey bulamadim a vitamini fazla oldugundan bazi sitelerde yenilmez yaziyordu. Konu hakkinda bilgisi olan var mi
masallah.Hayırlı cumalar hanımlar her şey yolundadır inşallah Bi kaç gündür yoktum ben de giremedim.. Dün kontrole gittim 12 +5 günlük olmuş bebik herşey iyi görünüyor dedi kıpır kıpır oynuyordu zaten ama hareketlerini hissetmiyorum tabi Bi ay sonra öğrenebiliriz cinsiyetini dedi öyle beklicez marta kaldı bizimki
Evet canım şu an 17. Haftanın içindeyim zaten geçen hafta doktora gitmiştim
Bence yeme boşver a vitamini fazla olduğu için tavsiye edilmiyormuş benim doktorum ciğer ve sucuk asla yeme dedi bana. Doğumdan çıkışta sucuk yicem hemen doğumhanenin kapısında beklesinler beni diyorum o yüzden :)
Ben hiç anlamam yani bir iddiam yok ama erkek sanırım
@Ceres2310 normalde sucuk çok seven biri değilimdir ama yasak ya hani şuan dediğin gibi doğumdan hemen sonra sucuk ekmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?