2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim oğlum da 28 ağustos doğumlu hastane çıkışı takımlardan giydirdim evimiz öyle sıcak olmadı yani eylülde de hava serinledi zaten bunda da öyle olur büyük ihtimal kısa kol almayı düşünmüyorum canları ne ki minicikler üşürletr hemen ama temmuz sıcağında doğanlar tabi ince giydirmek zorunda kalacaktır arkadaşın dediği gibi şehrin sıcaklığına göre ayarlanır o artık

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah gelsin oğluşlar erkek bebek bekleyen artıyor hayırlısıyla

Kızlar bu Ayın 20snde adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk sizce napmm lazım

O değil de sezon sonu indirimi var her yerde seneye giydirmek üzere bir sürü şey alasım var yaa gördükçe cinsiyet belli değil Allah'tan yoksa ooo kim tutar beni

Ben oğlumu mart ayında dünyaya getirmiştim..o zaman dr ve hemşirelerin söylediği sen ne giyiyorsan bir kat fazla giydir..ben öyle aman aman kalın giydirmedim oğlumu özellikle erkek çocukları çok kalın giydirilmez diye biliyorum zaten.agustos ayı doğum olduğu için bence bir sıfır kol citcitli üzerine de bi takım giydirilse yeter diye düşünüyorum istanbul özellikle çok sıcak oluyor çünkü takımlarda zaten ince oluyor.ilk doğduğunda bunlar yeterli bence kırkı çıkana kadar zaten havalar serinlemeye başlar yavaştan artik

ablalar saolsun :)

1-2 hafta önce ebebekte görmüştüm hatta fiyatı da çok uygundu ama sadece pembe rengi var diye almamıştım. iyi ki de pembe almamışım :) şimde yoksa bile ince tulumlau hastane çıkışları mayıs haziran gibi çıkar. o zaman bakarız artık

Hanımlar görende kedileri mikrop yuvası sanacak yorumlarınızdan sonra. Bu konu daha öncede konuşuldu burada gayet açıklayıcı şekilde anlatıldı belki kaçırdınız. Öncelikle kediden geçme olasılığı neredeyse %1. Neden biliyor musunuz? Anlatayım örneğin bir kedinin kakasını elinize aldınız oynadınız bir güzel sonra o elinizi yıkamadan soktunuz ağzına yani bildiğiniz kakalı elinize ağzınıza sokuyorsunuz evet. Anca böyle bulaşıyor oda o kedi bu hastalığı taşıyorsa yani her kediden de geçmiyor :) 5senedir evimde 1 kedim 1 köpeğim var. Evinde beslemeyen içli dışlı olmayan insan bu konuları bilemez. Araştırmazlar ıyy kediden geçiyormuş diyip kötülerler hayvanları. Öncelikle dışarda salata yemeğin. Yemeklerin yanında gelen salataları dahi yemeğin nasıl yıkandığını bilmiyorsunuz çünkü. En başlı sebebi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ et. Çiğ ette yine kedi mevzusu gibi elini yıkamadan ağzınıza sokmayın ki soksanızda etten çok geçmez doktorunda dediği gibi denetleniyor. Yinede yetişkin bireyler olarak böyle pis davranışlar yapmamalıyız. Özellikle eti pişmeden yemeyin salam sucuk sosis gibi. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu arada benimde negatif

hahah tek çılgın biz değiliz 3 kedi 2 köpek bizde de var

Hamileyken ben de öyle demiştim ama doğunca işler değişti :):)
Bu bebekte daha rahat olabilir miyim bilemiyorum. Emzirirken falan ama inceltmek gerekiyor üstünü çünkü sen ayrı terliyorsun bebek ayrı terliyor, bu dönem doğum yapmanın en zor tarafı emzirme sanırım :)

https://miniropa.com/jakarli-yazlik-body
Buradaki gibi ince kumaşın üzerinde nefes alması için minik minik delikler var, lcw bile bu bodylerden oluyor,2 yaşa kadar yazın hep bunlardan giydirdim. Şu an belki sezon olmadığı için görememişsindir, birkaç ay sonra raflara çıkar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
hava ne kadar sicak olursa 35 i gecmediktwn sonra bebisler gercekten usuyi
benim kizim da haziran dogumlu 40 i cikasiya baya giydirmistim sinra simdi de dahil 4 yasinda hep benim bi fazlami giydiritorum kisin
yazin zaten tisort giyiyor
yeni doganlar mutlaka hastane cantanizdw bi kollu takim olsun
bide 1-3 aylik kisa kollu alinabikir badyler dogumdan önce butun kiyafetler yikaninca toplar zaten

Bunlardan goruyorum aldım hatta :) ben boyle delikli tüm tulum dediğinizi sandım

gunaydin. benim doktorum islenmis gida ve sakatat yeme dedigi icin ciger yemiyorum.

masallah.

@Ceres2310 normalde sucuk çok seven biri değilimdir ama yasak ya hani şuan dediğin gibi doğumdan hemen sonra sucuk ekmek :)

aktarlarda sucum baharati satiliyor. sirf nesfiniz korelsin diye ondan alip, kiymayla karistirip pisirip yeseniz mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…