Hehehe doktordan geldim. Pipiyi gördük. Bir erkek de bana ekleyin. Evde 3 böcük bir çiçek olcaz. Eti canga tipli herifcikler ve ben de diyebiliriz. Çin takvimi kız diyordu. Tutmadı. Sağlıkla gelsin. Bundan böyle kv lere laf yok. 2 gelinim olcak. Acaba onları nasıl darlasam( şaka tabiki yaw kurmayın)
kiyafet vs neyse de... asil siz neyi unutmayin biliyor musunuz?
zamani gelip Allah nasip ettiginde dogum cantaniza bir tane giydiginiz, kokunuzun sindigi bluz bisi koyun. ama yikamayin. kokunuz olsun. Cunku...
Benim minnos sezeryan sonrasi benden once odaya yollandi. her hastane ayni seyi yapmiyor tabi. dogumhane soguk deyip odaya cikardilar babanin yanina. o zaman aglamis kuzum. kuzum da annesinin kiyafetini ver demis ve sarmis kuzuma. kokuma aglamasi durmus
Doğru anlamışsınız :)
Tüm hastane çıkışı bu şekilde olanlardan almıştım, hatta battaniyesi bile böyleydi :)
Yaz için gerçekten bu tarz tulumlar çok kullanışlı oluyor.
Çok sevindim artik rahat bir nefes almışsındır.. darısı benim dna nin başına artik.. ben de derinden bir ohhh deyip kendimi yemeye vermek istiyorum artik
Cok iyi anliyorum.belli etmemeye calissam da o 10 gun gecmek bilmedi.umarim seninki de normal cikar.olumlu dusunmeye calis.yas ileri olunca ikilide boyle riskli cikmasi cok karsilasilan bir durummus.2. Hatta 3. Dr un gorusunu de aldim hepsi ayni seyi soyledi.yasla ilgili ama elbette oneriyoruz dna testini diye.
Doğru anlamışsınız :)
Tüm hastane çıkışı bu şekilde olanlardan almıştım, hatta battaniyesi bile böyleydi :)
Yaz için gerçekten bu tarz tulumlar çok kullanışlı oluyor.
Oyle buyuk konusma kardeşim ben de hic bi testi yaptirmicam moralimi hic bozmadan hamileligimin tadini cikarcam diyordum ilk testi gecemedik simdi kucucuk dahi olsa umut kapisi ariyorum o yuzden degerlerine sukret senin yerinde olabimeyi o kadar isterdim ki
Kızlar hepinize merhaba
Ben temmuz ağustos bebeklerinin özellikle 1. Ve 2. Aylarda nasil giydirilmesi gerektigi ile ilgili internette yazilar okuyorum. Anladigim yarim kol zibin ve corap :) uyurken vs de muslin örtü.
Ama ettafimda herkes kollu ayakli tulum olmadan olmaz hatta icine de zibin diyorlar :)
Benim evim yazın cok sicak oluyor klima da kullanmıyoruz yani hava sıcaklığı da o dönem 25-30 arası zaten hep . Ankara da yaşıyorum.
Ne almam gerektigi konusunda çok kafam karışık . Tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi ?
Veya bir cocuk doktorundan tavsiye bilgi alan var mi?
Ben de aynı şeyi düşunüyorum. Alışveriş yapmak istiyorum 0-3 ay ne almalıyım bilemedim alıp alıp giydirememekte var Deneyimli yaz aneleri paylaşabilir mi
Ben İstanbul’dayım burada HavuzluHan diye bir han var Eminönünde, tüm handa sadece bebek ve anne eşyası satılıyor, tüm alışverişimi oradan yapmıştım. Markası bildik bişey değildi takımın.
Ben daha bakmadım bebek eşyalarına ama şimdi mağazalarda bahara uygun takımlar vardır sanırım, yaza doğru rahat bulunabilir bence :)
Hehehe doktordan geldim. Pipiyi gördük. Bir erkek de bana ekleyin. Evde 3 böcük bir çiçek olcaz. Eti canga tipli herifcikler ve ben de diyebiliriz. Çin takvimi kız diyordu. Tutmadı. Sağlıkla gelsin. Bundan böyle kv lere laf yok. 2 gelinim olcak. Acaba onları nasıl darlasam( şaka tabiki yaw kurmayın)
Ben de aynı şeyi düşunüyorum. Alışveriş yapmak istiyorum 0-3 ay ne almalıyım bilemedim alıp alıp giydirememekte var Deneyimli yaz aneleri paylaşabilir mi
Ben okuduğum gibi yapacagim :) sadece serin gece ve disari çıkıldığında giymesi için 2 tane tüm vücut tulumlardan alacağım. Evde sadece zıbın çorap muslin örtü yeter bence . Bizle de temas halindr olacak emerken uyurken vs terler diye düşünüyorum. Elleri ayaklarinin soguk olmasi üşüdüğü anlamina gelmezmis . Göğsünü ve sırtını kontrol etmeliymişiz :)
Doktorunuzla fetal dna testini konuştunuz mu? İlk etapta o testi yaptırmak daha mantıklı. Aşağı yukarı böyleydi benim sonuçlarım da bana fetal dna önerdiler.
Cok iyi anliyorum.belli etmemeye calissam da o 10 gun gecmek bilmedi.umarim seninki de normal cikar.olumlu dusunmeye calis.yas ileri olunca ikilide boyle riskli cikmasi cok karsilasilan bir durummus.2. Hatta 3. Dr un gorusunu de aldim hepsi ayni seyi soyledi.yasla ilgili ama elbette oneriyoruz dna testini diye.
Amin cnm ins hayırlı haber gelir de eşimde bende bi oh deriz..için rahat kötü düşünmüyorum düşünememeye de çalışıyorum ama sonuç dr lara gore o kadar risk 'li ki ister istemez stres yapıyorsun ve acabaları düşünmeye başlıyorsun.
Oyle buyuk konusma kardeşim ben de hic bi testi yaptirmicam moralimi hic bozmadan hamileligimin tadini cikarcam diyordum ilk testi gecemedik simdi kucucuk dahi olsa umut kapisi ariyorum o yuzden degerlerine sukret senin yerinde olabimeyi o kadar isterdim ki
Ben 6. Haftamdaydım sanirim ogrendigim de adet günüm öğrendim hamileligimi o gün tek kese gördü doktorum bor hafta sonra tekrar gittiğimde ikinci keseyi de gördük
Ben 6. Haftamdaydım sanirim ogrendigim de adet günüm öğrendim hamileligimi o gün tek kese gördü doktorum bor hafta sonra tekrar gittiğimde ikinci keseyi de gördük
bende 7.ci haftada doktra gittim henuz bi daha gitmedim esim bana o kadar ikiz bu sefer diye dusundurttu ki bende acaba o zman görmedi mi dedim
sozde ozele gittim iki dk bile bakmamisti zaten hafra sonu diye doktr