2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yeni dogan lar üşüyor biraz arkadaslar eger bulundugunuz sehrin sicakligi cok asiri değilse 3 4 takim yeni dogan takim lazim olabikir bady veya altli ustlu iclikler den 3 5 tane gerekir
tabi bunlar kusmuksuz bebek icin eger bebisler kusmuklu olursa bunum 2 yada 3 kati lazim olur bi kac tane bebek battaniyesi penye yelekler agiz bezleri kusarsa gerekir benim kizim haziranda dogmustu daha kalin bile giydirmistim ilk 40 gun

Kizlarr bulunduğum şehirde detaylı ultrason yapmıyorlar ankara yada samsuna gönderiyorlar nereye gitsem karar veremedim çevremdekiler ankara zekai tahire git diyorlar hicbir fikrim yok ankara ve samsundaki hastaneler hakkinda bilen varsa fikir verebilirse cok sevinirim

Kızlar aranızda rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren var mı? Tam bu haftalarda ölçüyormuş
duymadim ben cnm.

cnm ben Ankaradayim. dr.um ozele gonderecek. istersen dedigin de yazarim, fiyat uygunsa gidersin. ama ben de fiyat bilmiyrm henuz..zekai tahire gitmeyi dusunmedim hic isin acigi.

bende 7.ci haftada doktra gittim henuz bi daha gitmedim esim bana o kadar ikiz bu sefer diye dusundurttu ki bende acaba o zman görmedi mi dedim
sozde ozele gittim iki dk bile bakmamisti zaten hafra sonu diye doktr
Bilmiyorum cnm belli olurdu sanırım 7. Haftada ama bnm hcg değerim de yüksekti adet günüm 619 cikmisti

yanlis yazmisim... hemsire demis annenin kiyafetini verin o zaman susar diye

Kızlar aranızda rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren var mı? Tam bu haftalarda ölçüyormuş
Bnm doktorum kontrole gittigimde ultrasyonda bakmıştı rahim boyu iyi demişti geçen hafta biraz agrım vardı başka doktora gittik alttan kontrol edelim rahim boyu ölçelim dedi kabul etmedim alttan muayeneyi ztn kendi doktorum iyi demişti gerek duymadım

12. Haftadan sonra bulantılar geçer diyorlardı geçmiyor geçmiyor ya benim diğerlerinde geçmişti üç ayım dolunca hem de birden bire bu çok farklı gerçekten herşeyi ile hem de demek ki hiç bir hamilelik aynı değilmiş

duymadim ben cnm.

cnm ben Ankaradayim. dr.um ozele gonderecek. istersen dedigin de yazarim, fiyat uygunsa gidersin. ama ben de fiyat bilmiyrm henuz..zekai tahire gitmeyi dusunmedim hic isin acigi.
Annemde hemşire Zekai tahirde bir doktor iyiymiş falan dedi o hastane eskiden iyiymis ama suan nasil bilmiyorum güvenebilir miyim diye

Canım ben de acı çeke çeke sırf ilaç icmemek için evde acıdan ağladım susuz kaldim 5 kilo verdim ama sonunda susuz güçsüz kalıp hastaneye düştüm 3 gün yattm bir sürü serum yedim ama gecmedi gecmedi bulanti tüm hucrelermde hissedyrm hala ;( bugün hastandn çıkalı 1 hafta oldu yine karadeniz inadı doktrn verdgi ilacı almadm ama artık dayanmycgm bulantlar baslynca Premesis tablet aldım doktrn verdgi. Şimdi iyiyim sanirm 9 ay cekecgm bu durumu kabullnmye calsyrm;(

Ayy çok zor gerçekten Rabbim kolaylaştırsın inşallah o zamana kadar sürmez Allahın izniyle ya hemencecik kesilir seninki çok daha kötü benim kilo vermem durdu 1 kilo bile aldım ama kokular mahvediyor beni Bi de yemek yapamıyorum yesem sonra mide bulantısından başımı kaldıramıyorum.. İlaç içebilecek misin peki ben ilaç kullanmıştım ilk hamileliğimde onu da kusuyordum hiç fayda etmemişti

Merhaba hanımlar. Hepinize şimdiden hayırlı olsun. İkili test sonucum çıktı ancak pazartesi günü doktora gidebileceğim. Yaş riskinin sınırı nedir, kaç olması gerekiyor? Bir fikriniz var mı?

Eklentiler

• 090381FD-F023-4BA9-BEE6-27E86696DB87.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba hanımlar. Hepinize şimdiden hayırlı olsun. İkili test sonucum çıktı ancak pazartesi günü doktora gidebileceğim. Yaş riskinin sınırı nedir, kaç olması gerekiyor? Bir fikriniz var mı?
Canım test sonuçların benimkine yakın duruyor doktor benimkine çok iyi çok temiz demişti. Yaş riski şnan 21yaşındayım benimde senin civarlarda çıktı ben baya binlik rakamlar bekliyordum genç olduğum için fakat seninkine benzer çıktı. İçini ferah tut canım. Bu arada kız bebiş mi bekliyorsun?

Benim yeni yeni azalmaya başladı

aktarlarda sucum baharati satiliyor. sirf nesfiniz korelsin diye ondan alip, kiymayla karistirip pisirip yeseniz mi diyorum

Denedim ama aynı tadı alamadım. Ne gurmeymişim:) :) ama tavsiye için teşekkürler belki başka sucukseverlere faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…