2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba hanımlar. Hepinize şimdiden hayırlı olsun. İkili test sonucum çıktı ancak pazartesi günü doktora gidebileceğim. Yaş riskinin sınırı nedir, kaç olması gerekiyor? Bir fikriniz var mı?
Benimki de senin test gibi çıkmıştı canım 1:10000 olanlar aynı diğer ikisi de neredeyse aynı. Doktorum gayet iyi gözün aydın demişti. Rahat ol yani:) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

Canım Premesis ilaç değil aslında içebilirsin ben 1 ay kullandım çok bulantılı olduğum dönemde sonra bıraktım. Faydası oldu. Şimdi sabah ilk kalkınca kusma oluyor halâ ama günlük hayatımı etkilemiyor artık çabuk geçiyor etkisi.

Oh iyi bari ya. Yaş riski için Cut Off değerinin altında ya da üstünde dememiş, o yüzden kafama takıldı. Cinsiyet için henüz erken ama doktor erkeğe benzetti. Bence değişebilir. Yanılma payı çok fazla oluyor, malum. Sen kız mı bekliyorsun?

Ilaç icebldm aylardir ilk kez koku hassyti zaten 6. Haftadn beri var. Annem sagolsn bize geliyor ben onlara gidiyrm bu süreçte her şeyi eşim annem sagolsn yapıyorlar onlar olmasa sanrm birde psikljk olarak cokerdm. Ben ki hayatta ne baş ağrısı ne diş ağrısı hiç bir ağrı yasamis insan degldm evlat başka bir şey sanrm. Inşallah geçer hepimzn ağrıları

İnşallah. Çok teşekkürler.

Ayy ne guzel yazmssn inşallah benim de hayatmi beynimi etklmyck şekile döner.
Bu kuzular bizim can parçamız öylesine aşkla bekledik ki bazen diyrm nankör müyüm yok ağrı bulantı diyrm diye ama siz en güzel destekcimizsnz bu süreçte hepinizden Allah razı olsun

Her zorlukla beraber bir kolaylık da oluyor gerçekten iyi ki annen yanında inşallah bugünler de geçecek sağlıkla kucağımıza alınca aklımıza gelmeyecek unutuveriyor insan her şeyi..

İşte şikayet de değil bizimkisi aslında burda anlaşıldığını bilince insan rahatlıkla diyiveriyor herşeyi ben çok iyi hissediyorum bu atmosferde gerçekten son ana kadar da hep güzel paylaşımlar yaparız inşallah

Her zorlukla beraber bir kolaylık da oluyor gerçekten iyi ki annen yanında inşallah bugünler de geçecek sağlıkla kucağımıza alınca aklımıza gelmeyecek unutuveriyor insan her şeyi..
Burdan doğdu diyecgmz günler de gelecek degl mi annem gün sayma diyor ama iyi ki var annelermz şükürler olsn Rabbime

Burdan doğdu diyecgmz günler de gelecek degl mi annem gün sayma diyor ama iyi ki var annelermz şükürler olsn Rabbime
Evet ya o günler de gelecek inşallah artık gazı sütü bu muhabbetler başlar hamileliğim izin tadını çıkaralım valla insan özlüyor bile bu duyguları heyecanları herşey güzel olacak inşallah.. Ayy anne can ya benim de doğumlar da en büyük destekçimdi anammm

12.haftada bıraktım ama kendi doktoruma söylemedim. Ya benim iki düşüğümünde kalbi hiç atmadı yani sıkıntı pıhtılaşma değil bence diğer doktor da öyle söyledi ama boş gebeliğin başka tedavisi olmadığı için iğne ve coraspin başlatıyorlar dedi. İkisi aynı anda çok olur dedi. Tek birini iç dedi ben iğneyi seçtim daha etkilidir belki diye

Bu sefer de mama tarifleri yok bez markası ayy inşallah o günleri görürüz tadini alacgmz zamanlar gelecek aminn aminn aminnn.

Bilmiyorum cnm belli olurdu sanırım 7. Haftada ama bnm hcg değerim de yüksekti adet günüm 619 cikmisti
benim de adetten 1 gun sonra 670 mi oyle bisey cikmisti
kizimdadaayni gun kan tahlili vermistim 50 civari cikmisti esim de kesin ikiz diyor bende olsa dktr gorurdu diyorum bakalım bi daha gidince anlariz insallah

Aa çok mantıklıymış. Benim de kızımda bendenn Önce odaya götürmüşlerdi ben de nereye götürüyorsunuz diyince bana da aynı cevabı verdiler. unutmazsam ben de bir kıyafetimi götüreyim.
Kızlar aranızda rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren var mı? Tam bu haftalarda ölçüyormuş
İlk kez duydum. Ne için yapılıyor ki?
Kesinlikle aynı değil. Benim de bu daha zor. Azalıyor ama hala geçmedi

insallah guzel anneler daha once digum yapmamislar
normal dogumdan korkmayin insallah
ben sadece suni sanciyla dogum yaptim kendu sancim hic baslamamisti
o sancılar cok siddetliydi ama dogumda bi zorlik yok gozunuzde buyutmeyin cok zor olacak diye birbirimize dua edelim insallah
normal yaparim isteyenler ve musait olanlar da yapar insallah
ben coo zorlandim dogum ve sonrasinda ama yinede normal istiyorum sezeryan fikr ikorkutuyor benide

kiyafet konusinda bisey daga diyecektim
0 3 aylik fazla bisey almya gerwk yok duruma gore alinabilr doguncada
cunku bi iki ay sonra mevsim degisiyo ve bebekler hizla buyuyecek inslallh ona gore almak dha iyi oluyor

Ankara’da nerde yaptırabilirim fetal DNA testini ama ücretsiz okursa daha iyi olur
Ben bursadayim ama dr um kani ankaraya gonderdi .genoks genetik tanilama merkezi.ucreti 2500 tl.belki direkt kendileri alirsa kani dr araci olmadan daha uygun olabilir.acikcasi amniyosentezin risklerini goze alamadim ben yari fiyati olsa da.ikilinin sonuclarina gore o korkuyla aylarca bekleyemezdim de.daha uygun bir yer bulamazsaniz aklinizda olsun bu merkez.

benim de adetten 1 gun sonra 670 mi oyle bisey cikmisti
kizimdadaayni gun kan tahlili vermistim 50 civari cikmisti esim de kesin ikiz diyor bende olsa dktr gorurdu diyorum bakalım bi daha gidince anlariz insallah
Hayırlısı olsun cnm rabbim gönlünüze gore versin ins

Benimde 15. Hafta da kesildi bulantı ve kusmalarım. 1 haftadır falan baya rahatladım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…