- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Ilk gebeligin mi canim?Ya kızlar karnımda pit pit hissettim galiba bebişiBir türlü eminde olamıyorum.Nasıl emin olcaz biz bebişin hareket ettiğine
Canım ben madecassol sürüyorum her duştan sonra göbeğimeBende hala karar veremedim bana da söyle karar verirsen ben zeytinyağı kullanıyorum şimdi
Aynen ya çok istiyorum artık hissetmeyi her kontrole gidene kadar çok endişelebiyorum iyi mi diye hareketlerini hissetsem rahatlayacam sanırımYa kızlar karnımda pit pit hissettim galiba bebişiBir türlü eminde olamıyorum.Nasıl emin olcaz biz bebişin hareket ettiğine
Lierac ben de almistim ama cok hafif geldi. Hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Kendisi kati formda oldugu icin vucuda surerken masajla suruluyo mecburen. Kan dolasimini da duzenliyor bence o yuzden.Merhaba arkadaşlar nasılsınız tüm hastalara geçmiş olsun çatlak kremi için ne önerirsiniz oncekinde lierac kullandım ve memnun kalmadım internette mustela ve biooil gördüm ama bir sürü cesçeşitl var karar veremedim çatlak başlamadan sürmek lazım.malum ve benim cildim çok kuru
Canım benim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah iyidir bebiş endişelenme bebiş için zararlı olmayan ilaçlar veriyorlar zaten sen moralini iyi tut. Tekrar çok geçmiş olsun. Dualarım seninle güzel anne.yok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
Ben ilk hamileliğimde lierac kullandım hiç beğenmedim. Sonra aktardan badem yağı ve kakao yağı aldım kullandım hiç çatlağım olmadı. Bu hamileliğindede yine aktardan yağ karışımı yaptırdım onu kullanıyorum. Tavsiyem aktardan karışım yaptırıp kullanmanız.Merhaba arkadaşlar nasılsınız tüm hastalara geçmiş olsun çatlak kremi için ne önerirsiniz oncekinde lierac kullandım ve memnun kalmadım internette mustela ve biooil gördüm ama bir sürü cesçeşitl var karar veremedim çatlak başlamadan sürmek lazım.malum ve benim cildim çok kuru
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyi inşallah Allah bir daha yaşatmasınArkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Girdik ben hevesle pantolon buldum bitane çok tatlıydı oldu Gayette sonra kız bebek bölümüne çıktık ordan da bebeğe bişeyler baktık aldık tam kasaya gidicez benim gözlerim kararmaya başladı
eşime söyledim eşim beni tutuyordu zaten sonra bilincimi kaybetmişim gerisini ben hatırlatmıyorum gözlerimi açtığımda insanlar etrafımdaydı.. bayılmışım ama birden farkettim ki altımda bi ıslaklık var o panikle ağlamaya başladım zaten ambulans gelmişti
Kadın Doğuma götürdüler alttan muayene etti çok şükür bebekte bişey yok suyu gayet iyi dedi.
Meğersem ben altıma kaçırmışım..nöroloji ye yönlendirdi oradaki doktor nöbetten şüphelendi bayıldığımda kasılmışım çünkü eşim anlattı dr ve idrar kaçırma olunca bir sürü tetkik MR derken bir şey çıkmadı. Ama ben yaklaşık 2 haftadır uyuyorum sürekli kafam kalkmıyor..
Bir rahatsızlık geçti hadi bu sefer iyiyim derken bir diğeri başlıyor.. Bebeğim iyi ya çok şükür
Biraz uzun oldu ama sizin bilginiz var mı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar. Bu arada şekerime ve tansiyona bakıldı normal denildi
Basınz saolsunBende ikinci bebeğime hamileydim çok mutluydum kizima bi erkek kardes gelecekti. 2li test yaptirdik degerlerim cok dusuk geldi sonra farkli testler falan filan derken 2 gun once 18 haftalik bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm .sürekli ağlamak istiyorum çok alışmıştım.
Arkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Girdik ben hevesle pantolon buldum bitane çok tatlıydı oldu Gayette sonra kız bebek bölümüne çıktık ordan da bebeğe bişeyler baktık aldık tam kasaya gidicez benim gözlerim kararmaya başladı
eşime söyledim eşim beni tutuyordu zaten sonra bilincimi kaybetmişim gerisini ben hatırlatmıyorum gözlerimi açtığımda insanlar etrafımdaydı.. bayılmışım ama birden farkettim ki altımda bi ıslaklık var o panikle ağlamaya başladım zaten ambulans gelmişti
Kadın Doğuma götürdüler alttan muayene etti çok şükür bebekte bişey yok suyu gayet iyi dedi.
Meğersem ben altıma kaçırmışım..nöroloji ye yönlendirdi oradaki doktor nöbetten şüphelendi bayıldığımda kasılmışım çünkü eşim anlattı dr ve idrar kaçırma olunca bir sürü tetkik MR derken bir şey çıkmadı. Ama ben yaklaşık 2 haftadır uyuyorum sürekli kafam kalkmıyor..
Bir rahatsızlık geçti hadi bu sefer iyiyim derken bir diğeri başlıyor.. Bebeğim iyi ya çok şükür
Biraz uzun oldu ama sizin bilginiz var mı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar. Bu arada şekerime ve tansiyona bakıldı normal denildi
valla bende de aynı ağrılar var gecn haftadan berı,ama ben ağrıyı bebek iyi ,hareket edıyora yoruyorm:)Hatta cuma günü isle ilgili cok stresliydim.15.00 kadr sancı olmayınca noluyo ya oldumYahu kizlar, dün ve bugün karnim bayagi rahatsiz ediyor beni. Durup durup minik sancilar, karnimi siktigimda da biraz agrilar. Cok hassaslasti.
Hem bebek hemde plasentanin buyumesinden mi, karnimda yer acilmaya calisiyor ayrica, bunlar yuzunden mi bi hassaslik? Sizde de ayni minik sancilar var mi?
çok geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah belki açtın kanşekerin düşmüştür. ben bazen anlamoyorum aç olduğumu midem guruldamaya başlayınca anlıyorum. özelliklede mide bulantılı günlerimde bunu çok yaşadım. çok geçmiş olsunArkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Ilk gebeligin mi canim?
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş iyi ki eşiniz yanınızdaymış bilinçsizce düşmekten korunmuşsunuz.. Sonuçlar iyi çıkmış çok şükür bebiş iyiArkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
ben daha erken oldugunu dusundugum icin catlak kremi almadim. cildim cok kuru oldugu icin niveanin hizli emilen besleyici bakim kremini badem yagli onu kullaniyorum. gobegimi nemli tutuyor normalde pul pul olurdu ozellikle kışın. A101 den almistim tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar nasılsınız tüm hastalara geçmiş olsun çatlak kremi için ne önerirsiniz oncekinde lierac kullandım ve memnun kalmadım internette mustela ve biooil gördüm ama bir sürü cesçeşitl var karar veremedim çatlak başlamadan sürmek lazım.malum ve benim cildim çok kuru
Cok geçmiş olsunnArkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Aynen ya çok istiyorum artık hissetmeyi her kontrole gidene kadar çok endişelebiyorum iyi mi diye hareketlerini hissetsem rahatlayacam sanırım
Ilk gebeligimde daha gec hissetmistim. Gecen hafta doktorum ilk gebelikte 20. Haftada ikimci gebelikte 16-17. Haftalarda hissedersin hareketlerini dedi. Belki gercekten hissetmissindir. Ama o his gercekten paha bicilemez. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah.Evet canım
Ilk gebeligimde daha gec hissetmistim. Gecen hafta doktorum ilk gebelikte 20. Haftada ikimci gebelikte 16-17. Haftalarda hissedersin hareketlerini dedi. Belki gercekten hissetmissindir. Ama o his gercekten paha bicilemez. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah.
mustela kullanmıştım ilkinde bunda lierac kullanıyorum. biooil kullanan çok kişi var ve memnunlar ama çok sıvı olduğu için erken bitiyor. kakao yağını duymuştum ama sanırım bazı insanlarda kıllarda belirginleşme yapıyor dikkatli olmak lazım. bebe yağını önermiyorum bebeğimede kullanmadım. çoğu sadece kimysallardan oluşuyor.Merhaba arkadaşlar nasılsınız tüm hastalara geçmiş olsun çatlak kremi için ne önerirsiniz oncekinde lierac kullandım ve memnun kalmadım internette mustela ve biooil gördüm ama bir sürü cesçeşitl var karar veremedim çatlak başlamadan sürmek lazım.malum ve benim cildim çok kuru
canim cok tesekkur ederim. 2 farkli bakteri uremis bu kez de. yine tahlil verdim 2 gune belli olacak.Canım benim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah iyidir bebiş endişelenme bebiş için zararlı olmayan ilaçlar veriyorlar zaten sen moralini iyi tut. Tekrar çok geçmiş olsun. Dualarım seninle güzel anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?