2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de yuzum lekelenmeye basladi.
Lierac ben de almistim ama cok hafif geldi. Hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Kendisi kati formda oldugu icin vucuda surerken masajla suruluyo mecburen. Kan dolasimini da duzenliyor bence o yuzden.

yok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
Canım benim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah iyidir bebiş endişelenme bebiş için zararlı olmayan ilaçlar veriyorlar zaten sen moralini iyi tut. Tekrar çok geçmiş olsun. Dualarım seninle güzel anne.

Ben ilk hamileliğimde lierac kullandım hiç beğenmedim. Sonra aktardan badem yağı ve kakao yağı aldım kullandım hiç çatlağım olmadı. Bu hamileliğindede yine aktardan yağ karışımı yaptırdım onu kullanıyorum. Tavsiyem aktardan karışım yaptırıp kullanmanız.

Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyi inşallah Allah bir daha yaşatmasın

Basınz saolsun

Çok geçmiş olsun canım. Kuzeniminde böyle tansiyon düşüklüğünden bayılmaları olurdu hamileliğinde. Çok şükür kendide çocuğuda iyi.
Bizlerde sağlıkla alıcaz bebeklerimizi Allahın izniyle

valla bende de aynı ağrılar var gecn haftadan berı,ama ben ağrıyı bebek iyi ,hareket edıyora yoruyorm:)Hatta cuma günü isle ilgili cok stresliydim.15.00 kadr sancı olmayınca noluyo ya oldum
Aksam uzerı icerde tepişme başladı da rahatladım:)

çok geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah belki açtın kanşekerin düşmüştür. ben bazen anlamoyorum aç olduğumu midem guruldamaya başlayınca anlıyorum. özelliklede mide bulantılı günlerimde bunu çok yaşadım. çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş iyi ki eşiniz yanınızdaymış bilinçsizce düşmekten korunmuşsunuz.. Sonuçlar iyi çıkmış çok şükür bebiş iyi

ben daha erken oldugunu dusundugum icin catlak kremi almadim. cildim cok kuru oldugu icin niveanin hizli emilen besleyici bakim kremini badem yagli onu kullaniyorum. gobegimi nemli tutuyor normalde pul pul olurdu ozellikle kışın. A101 den almistim tavsiye ederim.

Cok geçmiş olsunn
Bayılma olmadı ama bende de tansiyon yerlerde 8-4 falan,göz kararması oluyor

Ilk gebeligimde daha gec hissetmistim. Gecen hafta doktorum ilk gebelikte 20. Haftada ikimci gebelikte 16-17. Haftalarda hissedersin hareketlerini dedi. Belki gercekten hissetmissindir. Ama o his gercekten paha bicilemez. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah.

Anladım canım.Bikaç yerde zayıf hamileler daha erken hissedebilir diye okumuştum o yüzden bende tereddütteyim.En iyisi kafaya takmamak,bikaç hafta daha dayanıcaz artık.Amin ,hepimiz sağ salim kucağımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı.

mustela kullanmıştım ilkinde bunda lierac kullanıyorum. biooil kullanan çok kişi var ve memnunlar ama çok sıvı olduğu için erken bitiyor. kakao yağını duymuştum ama sanırım bazı insanlarda kıllarda belirginleşme yapıyor dikkatli olmak lazım. bebe yağını önermiyorum bebeğimede kullanmadım. çoğu sadece kimysallardan oluşuyor.

Canım benim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah iyidir bebiş endişelenme bebiş için zararlı olmayan ilaçlar veriyorlar zaten sen moralini iyi tut. Tekrar çok geçmiş olsun. Dualarım seninle güzel anne.
canim cok tesekkur ederim. 2 farkli bakteri uremis bu kez de. yine tahlil verdim 2 gune belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…