2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok geçmiş olsun bazı kadınlar hamileliği çok ağır geçiriyor inşallah bu son olur ve hamileliğin balayına gireriz

ben sabah ve akşam frei öl diye bir çatlak kremi kullanıyorum bununla ilgili baya güzel eleştiriler okudum hatta günde iki kez kullanımda çatlamama garantisi veriyor. benim cildim çok kuru olduğu için gün içinde de vaseline kullanıyorum

Arkadaşlar çatlak kremi ile ilgili yorumlarınızı tek tek okudum ama çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum sanırım zeytinyağı kullananlar marketten alınan mı yoksa organik mı karışım yaptirabilcegim bı aktar yok maalesef civarimda ancak internetten alıp kendim karıştıririm ama tüylenme yapıyor diye yorumlar görmüştüm

Yetmiyo Yetmiyo ceviz yoğurt meyve kesmiyor midem gurul gurul konuşuyor resmen söyleniyor yusyuvarlak bir hamiş olcam yine
Yaa ben de sürekli açım doymuyorummm yaaa deliricemm.. 2 tepsi bisey yapip, gelip gidip yesem baya pratik olur ama bu sefer bebegimi glutenle beslemek istemiyorum vicdan azabi olur bana. Surekli evdeki yemekleri bitiriyorum bi daha surekli yemek yapmak zorunda kaliyorum bu nasil birsey yaa aynen kuruyemis yogurt meyve beni kesmiyor... bu arada hasta olanlara sifalar diliyorum

Hindistan cevizi yagi neden dusunmuyorsunuz ? Pratik , mis kokulu..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın.. önerilerinizi dikkate alıcam...
udg06 canım demek ki olabilen bişeymiş bu nöbet olmasından ben çok korktum teyzem epilepsi çünkü.. çok şükür bişey çıkmadı zaten yarın dr gidicem kan değerlerime bi baksınlar.. bunun tedavisi vardır herhalde dimi cidden eşim olmasaydı kafamı çarpabilirdim ömrümde ilk defa bayıldım başım hala ağrıyor..

Senin bu enfeksiyondan ötürü şikayetin var mı canım? İdrarı yaparken acı yanma falan. Antibiyotik kullanmasan mı belirti vericek? Bir de sana tavsiyem bağışıklığını doğal yollarla da güçlendirmeye çalış. Bol probiyotikli beslen. Kefir yoğurt ev yapımı turşu bol tüket. Yasak olmasa kelle paça da diyeceğim ama onları tüketme demişti doktorum bana.

İdrar kaçırma falan oldu mu peki canım, eşim bayıldığımda gözlerimin hafif yana kaydığını söyledi

İyi ki eşin yanındaymış. Ben evlenmeden önce bir kaç kez bayıldım. Yazın oldu hep ve önce gözüm karardı sonrasını hatırlamadım. Kendime geldiğimde annemler başımda ve yaralanmış olurdum. Sebebini araştırdık tansiyon düşüklüğünden oluyormuş. O zaman doktor bir tedavisinin olmadığını söylemişti ve diyetle egzersiz önermişti canım

Olabilir canım zaten ne yiyicem derdinden yemek bile düşünmek istemiyorum malum tiksinmeler kokular bu hale soktu beni, zorla da yiyemiyor ki insan

Hmm aman canım çok tehlikeli demek ki aynı benim de gözlerim karardı öyle.. Belki kan Demir ilaçları biraz kendime getirir diye düşünüyorum çünkü hiç kullanmadım normalde de düşüktü iyice fena yaptı beni

Aynen ben de hepsini yememk için hiç hamurişi pişirmiyorum ama onun dışında ne varsa yiyorum hep açım o yüzden ekmek yemiyorum o yüzden de doymuyorum aslında böyle rejim havasında gibiyim mutsuzluk veriyor o da ahh ah ilk hamileliğim ne güzeldi hunharca yiyordum hiç kilo derdi yapmadan şimdi korkuyorum eskiden zayıftım 64 le hamile kaldım 6 aya kadar kaç olcam kim bilir neyse artık sağlıkla gelsinler de o zaman görcez zaten

Erkek anneleri isim düşünmeye basladiniz mi ? Kopya çekeyim herkes düşünün anca karar verirsiniz deyip beni korkuttu ya deneyimli anneler oyle mi gercekten
yiyin kizlar afiyet sifa olsun can bogazdan gelir bebelerimize saglik.kilo verilir

Kizlar iyi akşamlar bugun giremedim bir sürü mesaj birikmis gece yatmadan okuycam :) yarına araştırma hastanesine randevu aldim bende 2 haftadir kahverengi akintim bitmedi bitmiyor artik lavaboya gidip görmekten sıkıldım moralim bozuluyor kendi doktorum özel hastanede bide araştırma hastanesinde muayene olayim dedim inşallah içimi rahatlatacak bir sey söyler doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…