Yetmiyo Yetmiyo ceviz yoğurt meyve kesmiyor midem gurul gurul konuşuyor resmen söyleniyorara öğünlerde ceviz badem ve meyve ile destekleyin, kilolar koştura koştura geliyor yoksa:)
dikkat etmeme rağmen vücut almayı seviyor:) evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi hamilelik bakalım ne olcak:)Yetmiyo Yetmiyo ceviz yoğurt meyve kesmiyor midem gurul gurul konuşuyor resmen söyleniyoryusyuvarlak bir hamiş olcam yine
çok geçmiş olsun bazı kadınlar hamileliği çok ağır geçiriyor inşallah bu son olur ve hamileliğin balayına girerizArkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Girdik ben hevesle pantolon buldum bitane çok tatlıydı oldu Gayette sonra kız bebek bölümüne çıktık ordan da bebeğe bişeyler baktık aldık tam kasaya gidicez benim gözlerim kararmaya başladı
eşime söyledim eşim beni tutuyordu zaten sonra bilincimi kaybetmişim gerisini ben hatırlatmıyorum gözlerimi açtığımda insanlar etrafımdaydı.. bayılmışım ama birden farkettim ki altımda bi ıslaklık var o panikle ağlamaya başladım zaten ambulans gelmişti
Kadın Doğuma götürdüler alttan muayene etti çok şükür bebekte bişey yok suyu gayet iyi dedi.
Meğersem ben altıma kaçırmışım..nöroloji ye yönlendirdi oradaki doktor nöbetten şüphelendi bayıldığımda kasılmışım çünkü eşim anlattı dr ve idrar kaçırma olunca bir sürü tetkik MR derken bir şey çıkmadı. Ama ben yaklaşık 2 haftadır uyuyorum sürekli kafam kalkmıyor..
Bir rahatsızlık geçti hadi bu sefer iyiyim derken bir diğeri başlıyor.. Bebeğim iyi ya çok şükür
Biraz uzun oldu ama sizin bilginiz var mı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar. Bu arada şekerime ve tansiyona bakıldı normal denildi
ben sabah ve akşam frei öl diye bir çatlak kremi kullanıyorum bununla ilgili baya güzel eleştiriler okudum hatta günde iki kez kullanımda çatlamama garantisi veriyor. benim cildim çok kuru olduğu için gün içinde de vaseline kullanıyorumMerhaba arkadaşlar nasılsınız tüm hastalara geçmiş olsun çatlak kremi için ne önerirsiniz oncekinde lierac kullandım ve memnun kalmadım internette mustela ve biooil gördüm ama bir sürü cesçeşitl var karar veremedim çatlak başlamadan sürmek lazım.malum ve benim cildim çok kuru
Yaa ben de sürekli açım doymuyorummm yaaa deliricemm.. 2 tepsi bisey yapip, gelip gidip yesem baya pratik olur ama bu sefer bebegimi glutenle beslemek istemiyorum vicdan azabi olur bana. Surekli evdeki yemekleri bitiriyorum bi daha surekli yemek yapmak zorunda kaliyorum bu nasil birsey yaaYetmiyo Yetmiyo ceviz yoğurt meyve kesmiyor midem gurul gurul konuşuyor resmen söyleniyoryusyuvarlak bir hamiş olcam yine
Arkadaşlar çatlak kremi ile ilgili yorumlarınızı tek tek okudum ama çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum sanırım zeytinyağı kullananlar marketten alınan mı yoksa organik mı karışım yaptirabilcegim bı aktar yok maalesef civarimda ancak internetten alıp kendim karıştıririm ama tüylenme yapıyor diye yorumlar görmüştüm
canim cok gecmis olsun. kasilma sebebi neden oldu bilemedim. yine de kendi doktorunla paylasirsin. hastanedeki tansiyon sekerin degil de o bayilma anindaki degerlerin onemli aslinda. belki de asiri dustuler. ac gezme sakjn. yaninda kraker vs hep olsun.
saolun kizlar. hastanede yatmama sebep olan bakteri ve son ureyen bakteri; yani 2 cesit uremis bu kez. yine tahlil verdim. kadin dogum aramis ben.kesin ilac vermeyecegim demis. nefroloji de seni ilgilendirmez ben veririm demis. tedavu etmezsek en kotu senaryo ne diye sordum ona da.... erken gebelik kaybi, bobrek iltihabi vs. dedi. zaten gebe olmasan artik ilac vermezdim ama suan vermek zorunda dedi. benim idrar tahlillerim temiz, kultur de ureme oluyor. atipik enfeksiyon mu ne deniyor.
İdrar kaçırma falan oldu mu peki canım, eşim bayıldığımda gözlerimin hafif yana kaydığını söylediCanım çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et aç gezme. Ben de 3-4 kez evde bayıldım hatta geçen hafta oldu en sonuncusu, ama hepsinde de aç karına ayakta dolanıyordum ya da mutfakta yemek hazırlıyordum. Doktor hamilelikten dolayı kan şekerimin ani düştüğünü , panikleyecek bir şey olmadığını söyledi. Aç karına ayakta durma dedi. Sabah kalkar kalkmaz da pekmez ya da bal yiyorum 1 kaşık, fazla ayakta kalmadan halletmeye çalışıyorum mutfaktaki işlerimi.
Mesela işyerimde hiç olmuyor böyle şeyler çünkü aç kalmıyorum ara öğün atıştırıyorum.
Geçmiş olsun cnm. Başka bir hastaneye daha mı gitsen acaba?
İyi ki eşin yanındaymış. Ben evlenmeden önce bir kaç kez bayıldım. Yazın oldu hep ve önce gözüm karardı sonrasını hatırlamadım. Kendime geldiğimde annemler başımda ve yaralanmış olurdum. Sebebini araştırdık tansiyon düşüklüğünden oluyormuş. O zaman doktor bir tedavisinin olmadığını söylemişti ve diyetle egzersiz önermişti canımArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın.. önerilerinizi dikkate alıcam...
udg06 canım demek ki olabilen bişeymiş bu nöbet olmasından ben çok korktum teyzem epilepsi çünkü.. çok şükür bişey çıkmadı zaten yarın dr gidicem kan değerlerime bi baksınlar.. bunun tedavisi vardır herhalde dimi cidden eşim olmasaydı kafamı çarpabilirdim ömrümde ilk defa bayıldım başım hala ağrıyor..
Olabilir canım zaten ne yiyicem derdinden yemek bile düşünmek istemiyorum malum tiksinmeler kokular bu hale soktu beni, zorla da yiyemiyor ki insançok geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah belki açtın kanşekerin düşmüştür. ben bazen anlamoyorum aç olduğumu midem guruldamaya başlayınca anlıyorum. özelliklede mide bulantılı günlerimde bunu çok yaşadım. çok geçmiş olsun
Hmm aman canım çok tehlikeli demek ki aynı benim de gözlerim karardı öyle.. Belki kan Demir ilaçları biraz kendime getirir diye düşünüyorum çünkü hiç kullanmadım normalde de düşüktü iyice fena yaptı beniİyi ki eşin yanındaymış. Ben evlenmeden önce bir kaç kez bayıldım. Yazın oldu hep ve önce gözüm karardı sonrasını hatırlamadım. Kendime geldiğimde annemler başımda ve yaralanmış olurdum. Sebebini araştırdık tansiyon düşüklüğünden oluyormuş. O zaman doktor bir tedavisinin olmadığını söylemişti ve diyetle egzersiz önermişti canım
Aynen ben de hepsini yememk için hiç hamurişi pişirmiyorum ama onun dışında ne varsa yiyorum hep açım o yüzden ekmek yemiyorum o yüzden de doymuyorum aslında böyle rejim havasında gibiyim mutsuzluk veriyor o da ahh ah ilk hamileliğim ne güzeldi hunharca yiyordum hiç kilo derdi yapmadan şimdi korkuyorum eskiden zayıftım 64 le hamile kaldım 6 aya kadar kaç olcam kim bilir neyse artık sağlıkla gelsinler de o zaman görcez zatenYaa ben de sürekli açım doymuyorummm yaaa deliricemm.. 2 tepsi bisey yapip, gelip gidip yesem baya pratik olur ama bu sefer bebegimi glutenle beslemek istemiyorum vicdan azabi olur bana. Surekli evdeki yemekleri bitiriyorum bi daha surekli yemek yapmak zorunda kaliyorum bu nasil birsey yaaaynen kuruyemis yogurt meyve beni kesmiyor... bu arada hasta olanlara sifalar diliyorum
Aa ay göstermeyince de çatlatıyolar iyice olsun annesi bebişini görmüş oldun sağlıkla gelsinBebeğim cinsiyetini gostermedi yine merak etmeye başladım artik kesin goruruz diye gitmiştik bugun göremedik bu arada bana da renkli ultrason için gün verdi doktor
Yiyip güzelleşicez artık inşallah bebişlerimize yarasıınndikkat etmeme rağmen vücut almayı seviyor:) evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi hamilelik bakalım ne olcak:)
Şükür canım sagligi yerinde hareketli de ama bacaklarını karnına çekmişti iste:)A
Aa ay göstermeyince de çatlatıyolar iyice olsun annesi bebişini görmüş oldun sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?