O kadar antibiyotik nasıl veriyolar ki bende de bronşit başladı ilaç veremem dedi sadece hava verdi ventolinyok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
Bende ikinci bebeğime hamileydim çok mutluydum kizima bi erkek kardes gelecekti. 2li test yaptirdik degerlerim cok dusuk geldi sonra farkli testler falan filan derken 2 gun once 18 haftalik bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm .sürekli ağlamak istiyorum çok alışmıştım.
Yatmadan önce çok sıvı almayın diyorlar bilemedim ki ayaklarını da üşütmemen lazım o hemen tetikliyorKızlar dün gece yatağa girdin uyumaya 10 dk da bi idrarım geldi 6 7 kere gittim lavaboya çok sinir bozucuyduuu enfeksiyon yok tahlillerimi yaptırdım ama bu kadar sık ve çok idrara çıkmam normal mi ilk zamanlarda oluyodu şimdi 4 aylığız bide bazı geceler çok şiddetli bel ağrım oluyo yürüyemeyecek dereceye geliyorum doktoruna söyledim normal dedi demir magnezyum falanda vermedi folik asite devam et diyor
Aynen çok zor bel ve sırt ağrısı yatakta pozisyon değiştirmekten uyuyamıyorum :/Bel ağrısı başından beri bende de var bazen çok şiddetleniyo yuruyemiyorum yatiyosam kalkamıyorum öksürürken karnımı değil belimi tutar oldum ağrısından bende sorcam doktora
Yaa geçmiş olsun. İlaç kullanmak zorunda kalmazsın inşallah böyle insan bunalıyor haklı olarak Allah şifa versin inşallahyok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
Ben çorapsız gezemem gün içinde ayağımda ev botu olur sürekli sebebi ney anlamadımYatmadan önce çok sıvı almayın diyorlar bilemedim ki ayaklarını da üşütmemen lazım o hemen tetikliyor
Evet sordugum kisilerde ayni seyleri soyledi..galiba bazilarimiz daha hassas bi sekilde hissediyor. Batma hissi/adet sancilari olmadigi surece sorun olmuyormus.Benim de öyle, her hareketimde kasılıyor sanki karnımın alt tarafı sağlı sollu. Biraz bastırsam da ağrıyor. Doktora sordum bugün normal dedi sanırım bebek ve rahim büyüdükçe artıyır bu tarz şeyler.
aaa yine geçmemiş mi. çok üzüldüm gerçektenyok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
İnşallah bişey yoktur düzelirBen çorapsız gezemem gün içinde ayağımda ev botu olur sürekli sebebi ney anlamadım
yok canim. baktim netten temizlenmemis. canim cok sıkkin. yine antibiyotik verecekler daraldim iyice. 5 cesit kullandim zaten. bu 6 edecek. icerde ne oldu yavra hic haberim yok.
Allah kolaylık versin zor gerçekten sırt ağrım bı ay sürdü çok zorlandim işte falan şimdi bel ağrısı kaldı biAynen çok zor bel ve sırt ağrısı yatakta pozisyon değiştirmekten uyuyamıyorum :/
Aynen canım 1 kilo aldım daha bu kadar çok ağrıyo bebiş büyünce nasıl bir ağrı bekliyo ki :/Allah kolaylık versin zor gerçekten sırt ağrım bı ay sürdü çok zorlandim işte falan şimdi bel ağrısı kaldı bi
Ay udg güldürdün beni çok yaşa senBiz de eşimle iş bölümü yapmıştık. O emziremediğinden ben emziriyordum. E ben uyuyamadığımdan o da uyuyordu :))))
Canım o kiloyla alakalı değildir ben 4 kilo verdim almaya başlamadım henüz ama çok ağrıyı ama dediğin gibi ağırlaştıkca artarsa dahada zorlanirizAynen canım 1 kilo aldım daha bu kadar çok ağrıyo bebiş büyünce nasıl bir ağrı bekliyo ki :/
Şuanki kilodan değil canım zaten rahim büyüyo ve vücudun ağırlık merkezi değişiyo o yüzden inşallah geçer tez zamandaCanım o kiloyla alakalı değildir ben 4 kilo verdim almaya başlamadım henüz ama çok ağrıyı ama dediğin gibi ağırlaştıkca artarsa dahada zorlaniriz
Benim ilk hamileligimde de yirmilik disimde iltihap vardi ve kanda enfeksiyon cikiyordu. O enfeksiyonun bebege verecegi zarar kullandigin antiyotikten cok daha fazla zararli. Hem kardesim dis hekimi oldugu icin ona sormustum ve o antibiyotiğin bebege zarar vermedigini soylemisti. Ben de kullandim. Sukur bebegim cok saglikli. Idrar yolu enfeksiyonu cok daha riskli. Allah korusun dusuge sebep olabilir. Kullan dediyse doktor dedigin gibi kullanmak lazim.İdrar yolları enfeksiyonu hamilelikte sık oluyor maalesef, geçen hafta ben de antibiyotik kullandım bu yüzden. Önceki hamileliğimde de geçirmiştim. Bebeğe etkilemeyecek ya da en az şekilde etkileneceği antibiyotikleri veriyor doktorlar. Vücuttaki o enfeksiyon, kullanılan antibiyotikten daha fazla zarar verebilir bebeğe. Doktorumuza güveniyorsak dediğini yapmak lazım, güvenmiyorsak başka bir doktor bulmak lazım :)
benimde yaş 38 benimde öyle çıktıİkili tarama testimde kan tahlili sınırda cıktı. Yas itibariyle riskli zaten de beta hcg yuksekmiş. Yas38 böyle olan var mı. Usg değerleri normal ense kalınlıgı falan
cnm kar zarar durumuna bakiliyor. bendeki tedavi edilmezse bobrek iltihabina kadar gidiyor. bebek kesesinin erken acilmasina, erken gebelik kaybina vs vs sebep oluyor ne yazik ki.O kadar antibiyotik nasıl veriyolar ki bende de bronşit başladı ilaç veremem dedi sadece hava verdi ventolin
amin cnm.Yaa geçmiş olsun. İlaç kullanmak zorunda kalmazsın inşallah böyle insan bunalıyor haklı olarak Allah şifa versin inşallah
saol cnm.aaa yine geçmemiş mi. çok üzüldüm gerçekten
cnm 7.ci haftadan beri farkli antibiyotikler kullaniyorum. 5gun hastabe yattim.arkadaşlar doktorunuz ilaç veriyorsa güvenin lütfen onlar da en az bizim kadar bebeğimizi düşünüyorlar en azından düşünmeliler çoğu doktoru duyunca hepsinin aynı olmadığının farkındayım ama Allah iyilerle karşılaştırsın maalesef bazı hastalıklar antibiyotikle geçiyor vücuttan istemesek de kullanıyoruz ben de kullandım cuma test sonucuna göre bakalım geçmiş mi geçmemiş mi ona göre bizde çözüm üretcez inşallah tüm anneler ilaçsız gebelik geçirir ilaç kullanımı evet istemiyoruz ama bazen mecburuz
oyle canim da inan bikkinlik geldi. kadin dogumcudan cok nefrolojiyi goruyorum..Canım hep hastalıklarla sınav halindesin.
Antibiyotik kullanmasan daha kötü olacaksın demek ki öyle düşün.
Doktorların illa ki bir bildikleri vardır.
ben hayatimda ilk kez idrar enf yasiyorum. verdikleri antibiyotik o bakteriyi temizliyor ama yerine baska bakteri uruyor. bakalim bu kez ne olmus. gidince gorecegim. 2 dr arasinda kalmjs durumdayim. nefroloji ilac diyor kadin dogum yeter artik vermem diyor. bakalim...İdrar yolları enfeksiyonu hamilelikte sık oluyor maalesef, geçen hafta ben de antibiyotik kullandım bu yüzden. Önceki hamileliğimde de geçirmiştim. Bebeği etkilemeyecek ya da en az şekilde etkileneceği antibiyotikleri veriyor doktorlar. Vücuttaki o enfeksiyon, kullanılan antibiyotikten daha fazla zarar verebilir bebeğe. Doktorumuza güveniyorsak dediğini yapmak lazım, güvenmiyorsak başka bir doktor bulmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?