2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kuzum çok sevindim oleyyyy geçmiş olsun darısı yarın başımaaa

kızlar merhaba dörtlü test yaptıran var mı? ben pazartesi gideceğim ...
16. haftadayım

Kızlar ikili testi iyi çıkıpta 3lü 4lü test yaptıracak olan var mı?

Ben yaptırdım, AFP testi yaptırmayı önerdi 4’lünün içinde. Tercihi bana bıraktı ikisi için de ben de 4’lü yaptırdım. Sonuç haftaya çıkacak.

Çok sevindim canım gözün aydınn

Sağlıkla gelsin bebişin. Efeler yaramaz fikrine Bende katılıyorum. çağan çok hoş bi isim bizde başta çağan yada kaan düşündük sonra çınara karar verdik baya da alıştık çınar diye diye. değişmez sanıyorum.

Ay çok sevindim gözün aydın. Bununla geçmiş olsun tüm sıkıntılar artık bitmiş olur inşallah.

Gözün aydın

Bende hissetmiyorum canım 16+2 ama tık yok daha. gerçi doktor 20. haftada dedi ama.

20. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş aslında ama hisseden arkadaşlar çok olunca üzülüyorum biran önce hissetmek istiyorum bende sağlıklı iyi olsunlar da inşallah tek eksiğimiz bu olsun önemli değil elbet bizde hissederizzz bebişler iyice büyüdükçe ♡

Bende hep oğlum olursa Efe koymayı düşünüyorum banada eşim tutturdu Efeler yaramaz oluyormuş diye bakalım artık :)
Çağan da çok hoş isim aslında.

Çok şükür canım ya çok sevindim inanki Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın inşallah çok rahat geçsin hamileliğin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…