2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 vallahi diş tedavisi yaptırılabiliri duydukça içim rahatlıyor, çok fena bir durum çünkü. Doğuma kadar nasıl dayanıcam diye kara kara düşünüyordum mahvederdi beni. Çok teşekkür ederim canım, yakın zamanda diş doktoruna gidicem hemen

Benim arada oluyor canım. Sütyen hafif ıslanıyor. Nette normal yazıyordu.

Kızlar merhaba. Yeni sürümü beğenen bir tek benim galiba

Sabahtan beri adet sancısı gibi bir sancı hissediyorum, aynı şeyi yaşayan var mı normal mi acaba?

izmirden dondum. ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya.

iki periontolog gordu orada beni biri docentti, digeri uzman. her ikisi de yasına dua et, bebegin oldukca saglıklı gozukuyor dediler. icim bir nebze olsa rahatladı. nifty testini yaptırdım. 3 hafta sonra sonuclar cıkacak. insallah sonuclarımda temiz cıkar. zaman cabucak gecer.

oyle iste arkadaslar. detaylıca izmir maceramı yazdım. insallah baskalarına da faydası olur. zira ben 1 para ödemeden hallettim isimi.

bin sukur.
herkese guzel bir haftasonu diliyorum.

Kızlar merhaba. Yeni sürümü beğenen bir tek benim galiba

Sabahtan beri adet sancısı gibi bir sancı hissediyorum, aynı şeyi yaşayan var mı normal mi acaba?
Bebiş büyüyo kasılıyor karın içi doğal olarak ağrı oluyo dinlenince geçen,, arada gelen ağrı zararsız mış herkes bu durumdan muzdarip benim de belim çok ağrıyor son zamanlarda ama bulantılar dan kurtuldum ya gelmiyo gözüme hiç geçer deyip uzanıyorum dinleniyorum bol bol

bu konuda bilgiye ihtiyacı olanlar icin tecrubem.

İçini ferahlatacak sonuçlar alırsın inşallah bebişin iyiymiş çok şükür sağlıkla gelsin minnoşlar

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Bulantilar hiç geri gelmemek üzere gitmiştir inşallah geçmiş olsun sana da

Canım demek senin de oğluş geliyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Ağrıların için de çok geçmiş olsun canım.

Canım ben İzmir çiğli de yaşıyorum Çiğli tarafında Özel Can hastanesine gidiyorum. Doktorum Şebnem Özgür çok iyi bir doktor hastane yeni Doğum ücreti 3500 diyor tavsiye ederim
Peki bu fiyata herşey dahil mi oda süslemesi fotoğraf çekimi falan

Canım bir gece kalış var ama fotoğraf yok diye biliyorum ben. Ben gittiğimde ayrıntılı öğrenir yine yazarım sana ama kontrole 3 hafta var geç olmazsa senin için ayrıntılı yazarım canım.
Saol canım teşekkür ederim benim buradaki doktorumda can hastanesinde yapıyormuş doğumu hastane 2500 alıyormuş doktorumda 2000 alıyor biraz fazla gibi geldi o yüzden bi araştırayım dedim arkadaşım manisa grand medical hastahanesinde yeni doğum yaptı dr profesör 2800 ödedi komple fotoğraflarını da çekmişler ama burda gidiş dönüş sıkıntı olacak diye daha yakında bakayım dedim

gozun aydin ve gecmis olsun canim. kuzenim dis hekimi..kadin dogum risk yoktur dedikten sonra gerekli islemler yapilir demisti bana.

canim cok sukur

bizim kopegimiz calindiktan sonra baska hayvan almadik biz;( acisi cok kotuydu.
Tahmin edebiliyorum bi süre sonra evlat gibi oluyorlar çok üzüldüm canım bende ona bisi olursa başka hayvan alamam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…