2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kızlar ben çalışıyorum sigortam var ama maaşım hesaba yatmıyor elden veriliyor bu durum doğum iznini etkiler mi bilgisi olan varsa yazar mısınız etkiliyorsa şimdiden çözüm bulmam gerekiyor çünkü

doğum iznini demişsin ama onuda etkilemez :)

Benmde cinsiyet erkek yazmıştım görmemişsin heralde cnm

Doğru canım ben yine yazarım öğrenince neleri kapsadığını inşallah hem uygun hem de gönlüne göre bir yer bulursun.

Tabi Çiğli olması belki avantaj olur senin için Birde menemen tarafında Sada hastanesi var ben gitmedim ama bir fiyat al istersen Eski bir hastane sanırım ama o.

Sigorta ödeniyorsa sorun yok canım. belli bir kişi sayısına kadar elden ödeyebilir işveren. ama takip et sigortanı doğum parası almak için önemli olan o:)

Testten de güzel sonuçlar çıkar inşallah canım. Gözün aydın :)

Abimin eşi de hamile o sada hastahanesine gidiyordu bıraktı şimdi alsancak ta bi özel dr a gidiyor karataş ta doğum yapacakmış ama onun normal gidiyor benim sezaryan olacağı için dr daha çok uzman yâda prof olsun istiyorum bide ilk dogumum sıkıntılıydı o yüzdende açıkçası korkuyorum bide doktorun dikişi falan nasıl onuda bilmek gerek sarkan bi göbek istemiyorum iyi bi dr bulsam aslında fiyatı da çok dusunmuycem güven vermesi önemli aslında can hastanesi ve manisa grand medical hastanesi aklımda şuan ama arastirmayada devam ediyorum

Kızlar iki gündür sürekli ayakta hastanedeydim kayınpeder anjiyo oldu ona koşturduk yorgunluktan sanırım şimdi de karnımın altkısmında hem basınç hissediyorum hemde hafiften sürekli ama arada iğne gibi batan sancim var ins artmaz

manisada granda gidiyorum ama daha doğum fiyatları hakkında hiç konuşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…