slm kızlar ben çalışıyorum sigortam var ama maaşım hesaba yatmıyor elden veriliyor bu durum doğum iznini etkiler mi bilgisi olan varsa yazar mısınız etkiliyorsa şimdiden çözüm bulmam gerekiyor çünkü
slm kızlar ben çalışıyorum sigortam var ama maaşım hesaba yatmıyor elden veriliyor bu durum doğum iznini etkiler mi bilgisi olan varsa yazar mısınız etkiliyorsa şimdiden çözüm bulmam gerekiyor çünkü
[/QUOT
yok canım niye etkilesin. brüt maaşına bakılıp yatırılıyor. hiç bir sıkıntı olmaz rahat ol. muhasebe de çalışıyorum ben :)
Selam kızlar tabloda birkaç cinsiyet güncellemesi yapacaktım lakin site tasarımı değişmiş ve düzenle seçeneğini kaldırmışlar. Düzenle seçeneği gelene kadar tablomuz bu şekilde kalacak sanırım...
Saol canım teşekkür ederim benim buradaki doktorumda can hastanesinde yapıyormuş doğumu hastane 2500 alıyormuş doktorumda 2000 alıyor biraz fazla gibi geldi o yüzden bi araştırayım dedim arkadaşım manisa grand medical hastahanesinde yeni doğum yaptı dr profesör 2800 ödedi komple fotoğraflarını da çekmişler ama burda gidiş dönüş sıkıntı olacak diye daha yakında bakayım dedim
Doğru canım ben yine yazarım öğrenince neleri kapsadığını inşallah hem uygun hem de gönlüne göre bir yer bulursun.
Tabi Çiğli olması belki avantaj olur senin için Birde menemen tarafında Sada hastanesi var ben gitmedim ama bir fiyat al istersen Eski bir hastane sanırım ama o.
Sigorta ödeniyorsa sorun yok canım. belli bir kişi sayısına kadar elden ödeyebilir işveren. ama takip et sigortanı doğum parası almak için önemli olan o:)
izmirden dondum. ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya.
iki periontolog gordu orada beni biri docentti, digeri uzman. her ikisi de yasına dua et, bebegin oldukca saglıklı gozukuyor dediler. icim bir nebze olsa rahatladı. nifty testini yaptırdım. 3 hafta sonra sonuclar cıkacak. insallah sonuclarımda temiz cıkar. zaman cabucak gecer.
oyle iste arkadaslar. detaylıca izmir maceramı yazdım. insallah baskalarına da faydası olur. zira ben 1 para ödemeden hallettim isimi.
Sigorta ödeniyorsa sorun yok canım. belli bir kişi sayısına kadar elden ödeyebilir işveren. ama takip et sigortanı doğum parası almak için önemli olan o:)
Doğru canım ben yine yazarım öğrenince neleri kapsadığını inşallah hem uygun hem de gönlüne göre bir yer bulursun.
Tabi Çiğli olması belki avantaj olur senin için Birde menemen tarafında Sada hastanesi var ben gitmedim ama bir fiyat al istersen Eski bir hastane sanırım ama o.
Abimin eşi de hamile o sada hastahanesine gidiyordu bıraktı şimdi alsancak ta bi özel dr a gidiyor karataş ta doğum yapacakmış ama onun normal gidiyor benim sezaryan olacağı için dr daha çok uzman yâda prof olsun istiyorum bide ilk dogumum sıkıntılıydı o yüzdende açıkçası korkuyorum bide doktorun dikişi falan nasıl onuda bilmek gerek sarkan bi göbek istemiyorum iyi bi dr bulsam aslında fiyatı da çok dusunmuycem güven vermesi önemli aslında can hastanesi ve manisa grand medical hastanesi aklımda şuan ama arastirmayada devam ediyorum
Kızlar iki gündür sürekli ayakta hastanedeydim kayınpeder anjiyo oldu ona koşturduk yorgunluktan sanırım şimdi de karnımın altkısmında hem basınç hissediyorum hemde hafiften sürekli ama arada iğne gibi batan sancim var ins artmaz
Abimin eşi de hamile o sada hastahanesine gidiyordu bıraktı şimdi alsancak ta bi özel dr a gidiyor karataş ta doğum yapacakmış ama onun normal gidiyor benim sezaryan olacağı için dr daha çok uzman yâda prof olsun istiyorum bide ilk dogumum sıkıntılıydı o yüzdende açıkçası korkuyorum bide doktorun dikişi falan nasıl onuda bilmek gerek sarkan bi göbek istemiyorum iyi bi dr bulsam aslında fiyatı da çok dusunmuycem güven vermesi önemli aslında can hastanesi ve manisa grand medical hastanesi aklımda şuan ama arastirmayada devam ediyorum