2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende senden haber bekliyordum cnm..sevindim yaptırdığına..bi sorunda görülmemiş şükür ins test sonucuda temiz çıkar..beni çok çok riskli gördüklerinden kan almaya yanaşmadılar amniyosentez onerdiler oyuzden.ama ins bende hayırlı haberleri yazicam buraya sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı çarşamba çıkacak ins.belki ondan öncede olabilir dediler.

Son düzenleme:
Bu arada Ankaradakiler bugün A cityye gittik. Üst katta istikbal indirim çadırı açmış bambu bebek nevresim takımları pikeli falan 65 lira. Çok iyi geldi fiyatı aldım. Başka şeyler de çok uygun

Bu arada Ankaradakiler bugün A cityye gittik. Üst katta istikbal indirim çadırı açmış bambu bebek nevresim takımları pikeli falan 65 lira. Çok iyi geldi fiyatı aldım. Başka şeyler de çok uygun
Teşekkürler bakiyim canim
Kiziniz da hayırlı olsun prenses

Çok geçmiş olsun canım Vala fırsat buldukça dinlenmeye çalış kasılıyor bebek insan yorulunca

Gönlünü ferahlatacak güzel haber gelsin inşallah..

merhaba herkese. ben de kontrolden ciktim. sukur kanama alanim bitmis. artik proluton igne de bitti. bebegim cok saglikli. 16+0... cok detayli bakti dr. herseyi masallah. 3lu istemiyorsun di mi dedi yok dedim. detayli ultrason tarihi verdi. hastanede baska dr yapacakmis.folik asite devam. multivitamin verdi bir de..kan tahlili verdim. sonuca gore demir vererecegim dedi. saglik ocaginin verecegi d vitamini kullana benim verdigim vitaminde var dedi. tetanoz asisini da yaptirma dedi.
ve son haber. Kesin KIZ :)

Aaaa hayirli olsun bugun kiz gunu kizlar bastiriyor folik asit uc aydan.sonra hiperaktifligi tetikliyormus doktorlar genelde kesiyor ama gecmis olsun gozun aydin Masallah

Aaaa hayirli olsun bugun kiz gunu kizlar bastiriyor folik asit uc aydan.sonra hiperaktifligi tetikliyormus doktorlar genelde kesiyor ama gecmis olsun gozun aydin Masallah
saol cnm. benim genetik pihtilasmamdan dolayi yuksek doz folik asite devam.ediyorlar.

saol cnm. benim genetik pihtilasmamdan dolayi yuksek doz folik asite devam.ediyorlar.
Anladim canim varsa baska sey bisey diyemem herkesin bunyesi hamileligi farkli kuzum insallah sorunsuz ağustosu hepimiz atlatiriz Allah herkese sifa versin insallah

Maşallah canım hayırlı olsun bende 16+0 daym bugün:) detaylı ultrasona ne zaman gitcen ben de 17+3 de gidicemde

Bana doktorum detaylı ultrosunu mutlaka perinatolog yapsın dedi perinatolog uzmanı da 575 tl muayene ücreti varmış . Bana pahalı geldi ben devlette perinatolog bulabilirmişim? Bir de hamilelik günlüğündeki bilgiler Happy Mom adlı uygulamada çıkıyor aynısı. Burada gitmiş ya

Canım bende yaptırılmaz diye biliyorum

Bende hamilelik adında program var ondada aynısı çıkıyo

Canım ben devlet hastanesinde perinatologa gidiyorum ücretsiz. Üniversite hastanesi de 200 tl civarında özelleştirme çok pahalı

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah kızın güzel haberler almak çok güzel ya

Benim doktorum da izin veriyor, hatta o dişte iltihap vb. olduğunda tüm vücuda yayılıyor, tedavi olmak ikinizin de yararına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…