- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Bende senden haber bekliyordum cnm..sevindim yaptırdığına..bi sorunda görülmemiş şükür ins test sonucuda temiz çıkar..beni çok çok riskli gördüklerinden kan almaya yanaşmadılar amniyosentez onerdiler oyuzden.ama ins bende hayırlı haberleri yazicam buraya sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı çarşamba çıkacak ins.belki ondan öncede olabilir dediler.izmirden dondum. ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya.
iki periontolog gordu orada beni biri docentti, digeri uzman. her ikisi de yasına dua et, bebegin oldukca saglıklı gozukuyor dediler. icim bir nebze olsa rahatladı. nifty testini yaptırdım. 3 hafta sonra sonuclar cıkacak. insallah sonuclarımda temiz cıkar. zaman cabucak gecer.
oyle iste arkadaslar. detaylıca izmir maceramı yazdım. insallah baskalarına da faydası olur. zira ben 1 para ödemeden hallettim isimi.
bin sukur.
herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
Teşekkürler bakiyim canimBu arada Ankaradakiler bugün A cityye gittik. Üst katta istikbal indirim çadırı açmış bambu bebek nevresim takımları pikeli falan 65 lira. Çok iyi geldi fiyatı aldım. Başka şeyler de çok uygun
Çok geçmiş olsun canım Vala fırsat buldukça dinlenmeye çalış kasılıyor bebek insan yoruluncaKızlar iki gündür sürekli ayakta hastanedeydim kayınpeder anjiyo oldu ona koşturduk yorgunluktan sanırım şimdi de karnımın altkısmında hem basınç hissediyorum hemde hafiften sürekli ama arada iğne gibi batan sancim var ins artmaz
Gönlünü ferahlatacak güzel haber gelsin inşallah..Bende senden haber bekliyordum cnm..sevindim yaptırdığına..bi sorunda görülmemiş şükür ins test sonucuda temiz çıkar..beni çok çok riskli gördüklerinden kan almaya yanaşmadılar amniyosentez onerdiler oyuzden.ama ins bende hayırlı haberleri yazicam buraya sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı çarşamba çıkacak ins.belki ondan öncede olabilir dediler.
Aaaa hayirli olsun bugun kiz gunu kizlar bastiriyormerhaba herkese. ben de kontrolden ciktim. sukur kanama alanim bitmis. artik proluton igne de bitti. bebegim cok saglikli. 16+0... cok detayli bakti dr. herseyi masallah. 3lu istemiyorsun di mi dedi yok dedim. detayli ultrason tarihi verdi. hastanede baska dr yapacakmis.folik asite devam. multivitamin verdi bir de..kan tahlili verdim. sonuca gore demir vererecegim dedi. saglik ocaginin verecegi d vitamini kullana benim verdigim vitaminde var dedi. tetanoz asisini da yaptirma dedi.
ve son haber. Kesin KIZ :)
saol cnm. benim genetik pihtilasmamdan dolayi yuksek doz folik asite devam.ediyorlar.Aaaa hayirli olsun bugun kiz gunu kizlar bastiriyorfolik asit uc aydan.sonra hiperaktifligi tetikliyormus doktorlar genelde kesiyor ama gecmis olsun gozun aydin Masallah
Anladim canim varsa baska sey bisey diyemem herkesin bunyesi hamileligi farkli kuzum insallah sorunsuz ağustosu hepimiz atlatiriz Allah herkese sifa versin insallahsaol cnm. benim genetik pihtilasmamdan dolayi yuksek doz folik asite devam.ediyorlar.
Maşallah canım hayırlı olsun bende 16+0 daym bugün:) detaylı ultrasona ne zaman gitcen ben de 17+3 de gidicemdemerhaba herkese. ben de kontrolden ciktim. sukur kanama alanim bitmis. artik proluton igne de bitti. bebegim cok saglikli. 16+0... cok detayli bakti dr. herseyi masallah. 3lu istemiyorsun di mi dedi yok dedim. detayli ultrason tarihi verdi. hastanede baska dr yapacakmis.folik asite devam. multivitamin verdi bir de..kan tahlili verdim. sonuca gore demir vererecegim dedi. saglik ocaginin verecegi d vitamini kullana benim verdigim vitaminde var dedi. tetanoz asisini da yaptirma dedi.
Canım bende yaptırılmaz diye biliyorumGüzel Anneler merhabaa sabahtan beri siteye girmeye çalıştım başaramadım aha dedim gitti site bi üzüldüm burası bana iyi geliyor garip bir şekilde :) ve sitenin yeni halini hiç beğenemedim keşke eski haliyle devam etseydi..
Bugün doktor kontrolüm vardı.. Bebiş iyi çok şükür gelişimi suyu vs çok iyi dedi doktor. Ve cinsiyetimiz kesinleşti hanımlar Allah nasip ederse oğlum olacak.
Kolumdaki uyuşmalardan ve ağrıdan bahsettim karpal tünel sendromu ama çok erken başlamış dedi şaşırdı yani :/ eğer ağrın çoksa ve seni zorluyorsa nörolojiden randevu alıp bir görün mutlaka dedi. Randevu alıcam bakalım sinir sıkışmam ciddi boyuttaysa küçük bir operasyon geçirebilirmişim :/
Diş sıkıntım var ciddi anlamda 2 tane 20lik dişim berbat halde yarısı kırık ikisininde, onun dışında 2 çürük dişim daha var hergün diş ağrısı yaşıyorum dedim her türlü diş tedavisini yaptırabilirsin hiçbir engel yada sakıncası yok dedi. Bu konu biraz aklımı karıştırdı. Komşularım da aman bebeğe zarar verir diş yaptırılmaz vs dediler iyice allak bullak oldum. Diş tedavisi konusunda doktoruna danışan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar bana bir fikir verin yahu
Bende hamilelik adında program var ondada aynısı çıkıyoBana doktorum detaylı ultrosunu mutlaka perinatolog yapsın dedi perinatolog uzmanı da 575 tl muayene ücreti varmış . Bana pahalı geldi ben devlette perinatolog bulabilirmişim? Bir de hamilelik günlüğündeki bilgiler Happy Mom adlı uygulamada çıkıyor aynısı. Burada gitmiş ya
Canım ben devlet hastanesinde perinatologa gidiyorum ücretsiz. Üniversite hastanesi de 200 tl civarında özelleştirme çok pahalıBana doktorum detaylı ultrosunu mutlaka perinatolog yapsın dedi perinatolog uzmanı da 575 tl muayene ücreti varmış . Bana pahalı geldi ben devlette perinatolog bulabilirmişim? Bir de hamilelik günlüğündeki bilgiler Happy Mom adlı uygulamada çıkıyor aynısı. Burada gitmiş ya
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah kızın güzel haberler almak çok güzel yamerhaba herkese. ben de kontrolden ciktim. sukur kanama alanim bitmis. artik proluton igne de bitti. bebegim cok saglikli. 16+0... cok detayli bakti dr. herseyi masallah. 3lu istemiyorsun di mi dedi yok dedim. detayli ultrason tarihi verdi. hastanede baska dr yapacakmis.folik asite devam. multivitamin verdi bir de..kan tahlili verdim. sonuca gore demir vererecegim dedi. saglik ocaginin verecegi d vitamini kullana benim verdigim vitaminde var dedi. tetanoz asisini da yaptirma dedi.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesKızım olacakmış:)
Benim doktorum da izin veriyor, hatta o dişte iltihap vb. olduğunda tüm vücuda yayılıyor, tedavi olmak ikinizin de yararına.Güzel Anneler merhabaa sabahtan beri siteye girmeye çalıştım başaramadım aha dedim gitti site bi üzüldüm burası bana iyi geliyor garip bir şekilde :) ve sitenin yeni halini hiç beğenemedim keşke eski haliyle devam etseydi..
Bugün doktor kontrolüm vardı.. Bebiş iyi çok şükür gelişimi suyu vs çok iyi dedi doktor. Ve cinsiyetimiz kesinleşti hanımlar Allah nasip ederse oğlum olacak.
Kolumdaki uyuşmalardan ve ağrıdan bahsettim karpal tünel sendromu ama çok erken başlamış dedi şaşırdı yani :/ eğer ağrın çoksa ve seni zorluyorsa nörolojiden randevu alıp bir görün mutlaka dedi. Randevu alıcam bakalım sinir sıkışmam ciddi boyuttaysa küçük bir operasyon geçirebilirmişim :/
Diş sıkıntım var ciddi anlamda 2 tane 20lik dişim berbat halde yarısı kırık ikisininde, onun dışında 2 çürük dişim daha var hergün diş ağrısı yaşıyorum dedim her türlü diş tedavisini yaptırabilirsin hiçbir engel yada sakıncası yok dedi. Bu konu biraz aklımı karıştırdı. Komşularım da aman bebeğe zarar verir diş yaptırılmaz vs dediler iyice allak bullak oldum. Diş tedavisi konusunda doktoruna danışan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar bana bir fikir verin yahu
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin darısı benim başıma inşallahKızım olacakmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?