2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladim canim varsa baska sey bisey diyemem herkesin bunyesi hamileligi farkli kuzum insallah sorunsuz ağustosu hepimiz atlatiriz Allah herkese sifa versin insallah
amin canim insallah.

Maşallah canım hayırlı olsun bende 16+0 daym bugün:) detaylı ultrasona ne zaman gitcen ben de 17+3 de gidicemde
19+5te canim.

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah kızın güzel haberler almak çok güzel ya
amin canim cok tesekkur ederim.

Dinlen cnm çok yorma kendini artık dikkat et bende baş ağrısından oluyorm kahve içiyrm sua n inş iyi gelir

Gözün aydın cnm çok şükür bi prensesimiz daha geliyor bende randevu gününü iple çekiyorum risk olunca insan zor dayanıyor

Canım perinatoloji randevu vermiyor direkt seni kadın Doğum doktoru mu yönlendirdi perinatoloğa
Ben gidip perinatolog ile konuştum ve kendisi kabul etti randevu verdi ama eğer kabul etmezlerse rutin de devlet hastanelerinde radyologlar bakıyor. Perinatolog istiyorsanız ve devlet hastanesinde yaptiramazsaniz özel çok pahalı olduğu için tip fakultesi hastanelerinde de Prof hocalar 200 tl civarında bakıyorlar

Ohhh maşallah desene yağmur geliyor

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hangi hastaneyle görüştünüz acaba hangi doktor

Tetenozu neden yaptırmamanızı söyledi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim benim bu konuda biraz kararsızlığım varda yanlış anlamayın sadece merak

Tetenozu neden yaptırmamanızı söyledi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim benim bu konuda biraz kararsızlığım varda yanlış anlamayın sadece merak

sadece gerek yok dedi canim aciklama yapmadi..

oglumdayken baska dr.a gidiyordum. o dr.da tetanozu yaptirtmamisti. o da sebep dememisti

Gözün aydın canım ya çok sevindim. Kız bebişin sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…