2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar dr bana regenesis max diye vitamin yazdi. ozel dr benimki. saglik ocagi yazabiliyor mu bilgisi olan var mi?

arkadaslar dr bana regenesis max diye vitamin yazdi. ozel dr benimki. saglik ocagi yazabiliyor mu bilgisi olan var mi?
Canım aynısını bende kullanıyorum özelde yazıldı banada ama onu sigorta karsilamiyor ilaç diye bile geçmiyor zaten 54₺ sanırım yani yazılmadan da alınabilir reçeteye işlenmedi çünkü

biz de bugun disari ciktik biraz. kizima ufak tefek seyler aldim. lcw den. bu organik pamuk 4lu takim. 30tl ye inmis. 6-9 ay aldim. body sapka tulum ve onluk..

pijama altlari 9-12ay... ikili takim 25tl idi sanirim.indirimdeydi yine.

diyer yaka mendilleri de indirimde. 2li halde satiliyor. 10tl. cok işe yariyorlar bilginiz olsun

Tetenozu neden yaptırmamanızı söyledi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim benim bu konuda biraz kararsızlığım varda yanlış anlamayın sadece merak
Canım ben ilk doğumumda yaptırmadım sonradan ogrenmistim hatta biraz da endişe etmiştim. Doktorumuzla konuştuğumuz zaman gerek olmadığını çünkü artık doğum esnasında kullanılan aletlerin sterilizasyonunun çok iyi yapıldığını küf vs gibi şeylerin söz konusu bile olmadığını kendinin de hamileyken yaptirmadigini doktor olmama rağmen hala gerek duymadigini endişe etmemi söyledi. Bence artık gerek görülmüyor bu hamileligimde de yaptırmayı düşünmüyorum ben. Tabi karar sana kalmış

Ay güle güle giysin miniğin çok güzeller ben de kızıma iki tane kitap aldım başka hiçbir şey almadım daha tek ihtiyacımız kitaptı çünkü

Cinsiyetini öğrendiğim gun sembolik olarak aldim daha yok 6. Ay alisveris yapmaya karar verdik eşimle

Eklentiler

• IMG_20190303_201153.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20190303_201141.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20190303_201128.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 37
Ayy hepsi çok şirin cnm sağlıkla giysin prenses ben dha bisey almadım ya eşim de erken diyo pf

Gül e güle giysin minigin cnm bende çok özeniyorum ama eşim daha erken diyo banada
erken ama zaten alınacaklar insan heves ediyor işte ya bari ufaktan ufaktan alabilir insan Bi cinsiyeti öğreneydik biz de başlardık küçük küçük almaya son aylarda insan büyük parçaları alıyo masraf oluyo biraz yatağıydı arabasıydı pusetiydi nevresim falan filan.. Ufak şeyler aradan çıkarsa iyi oluyo şahsen öyle düşünüyorum tabi herkes durumunu daha iyi bilir

Erkekler daha mantikli bize gore biz hemen kaptiriyoruz bence sorun o

Kızlar selam, Dün Joker mağazasında giyimde indirim vardı. %100 pamuk çıtçıtlı badiler aldım küçüğüme. tanesi 8 tl ye filan denk geldi. 0-3 , 3-6 , 6-9 ay ve 1 yaş için olanlardan kısa kollu uzun kollu çeşitli desenlerde, yazlık kışlık topladım işte.. Bir de koton kids’den 2 tane mont, %100 pamuk kumaştan 3-4 takım pijama ve tulumlar aldım yavruma pek bir güzellerdi.. çok beğendim koton’un bebek ürünlerini.. tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Güle güle giysin miniğin canım :) kotonun ürünleri güzel evet kızıma da çok alıyorum ordan. Ben henüz birşey almadım şimdilik alıcaklarımı listeleyip bütçe ayırıyorum 6 aydan sonra alıcam inşallah

Aynen bnde öyle dedim hepsi bir alınınca hep dha masrafli oluyor denk geldikçe uygun da alınır dedim benm cinsiyet belli inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…