Aynen bnde öyle dedim hepsi bir alınınca hep dha masrafli oluyor denk geldikçe uygun da alınır dedim benm cinsiyet belli inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin cnm
Canım ben ilk doğumumda yaptırmadım sonradan ogrenmistim hatta biraz da endişe etmiştim. Doktorumuzla konuştuğumuz zaman gerek olmadığını çünkü artık doğum esnasında kullanılan aletlerin sterilizasyonunun çok iyi yapıldığını küf vs gibi şeylerin söz konusu bile olmadığını kendinin de hamileyken yaptirmadigini doktor olmama rağmen hala gerek duymadigini endişe etmemi söyledi. Bence artık gerek görülmüyor bu hamileligimde de yaptırmayı düşünmüyorum ben. Tabi karar sana kalmış
İnan’ın yaptırma taraftarı değilim hani yapılmayan vakalarda neler olduğunu merak ettiğim için soruyorum görüyüyorum ki doktorlar bile gerek görmüyorsa çokta gerek kalmıyor elbette herkesin kendi kararı ben de kimseyi etkilemek için konuşmuyorum sadece kararımdan emin olmak için soruyorum cevabınız için teşekkür ederim :)
Maşallah güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah fark ettim de herkes 6. Ayda alışveriş yapmayı düşünüyor Mayıs ayında herkes bebek reyonlarına hücum edecek gibi
Valla kızlar siz dayanamayıp alışverişe başladınız ama benden size tavsiye çok almayın elinizde patlamasın bide.. oğluma hamileyken o kadar şey aldım ki tahmin edemezsiniz..ilk heves ya insan heyecanlanıyor tabi..bide benim çevrem kalabaliktir saolsunlar mevlutun de en yakınlar hep sandık sandık bohçalar yaptılar.. ve inanın çoğunu giyemeden kaldırma zorunda kaldım.. hem çok çabuk büyüyorlar ilk ay giydiği diğer ay küçük oluyor.birde benim oğlum saolsun biraz iri olduğundan hep bi yaş önden gittik o yuzden kıyafetler hep rafa kalktı.. şimdi akıllandım ihtiyacı kadar alicambirde ayaklı tulum çok tavsiye etmem çünkü çok kullanışlı olmuyor..bikac tane alsanız yeterli ilk zamanlar usutmesin bebisler.
Evet yaa yapılmıyor. O kadar alıntı yapmıştım. Alıntıları ekle diyince görünüyor ama eklemiyor. Sitenin bu hali gerçekten kötü olmuş.
Bu arada gözün aydın sonuçların temiz çıkmış. Alıntılardan biri de buydu zaten
Güle güle giysin miniğin canım :) kotonun ürünleri güzel evet kızıma da çok alıyorum ordan. Ben henüz birşey almadım şimdilik alıcaklarımı listeleyip bütçe ayırıyorum 6 aydan sonra alıcam inşallah
Ben de senin gibi düsünüyodum aslında 7 aydan sonra başlarım hepsini bir alırım diyordum da, bir iki yer gezince almadan dayanamadım. Sonrası da malum , bunu almışken şunu da alalım , şunu almışken bu da lazım diye diye başladık işte :)) kullanmak nasip olsun diyelim
Evet yaa yapılmıyor. O kadar alıntı yapmıştım. Alıntıları ekle diyince görünüyor ama eklemiyor. Sitenin bu hali gerçekten kötü olmuş.
Bu arada gözün aydın sonuçların temiz çıkmış. Alıntılardan biri de buydu zaten
Bende bunları aldımm internetten sipariş verdim bakalım pantolon 38 beden sipariş verdim mağaza da denediğimde 38 daha iyi olmuştu güzel gelir inşallah ☺
Bende bunları aldımm internetten sipariş verdim bakalım pantolon 38 beden sipariş verdim mağaza da denediğimde 38 daha iyi olmuştu güzel gelir inşallah ☺Eki Görüntüle 2241412
Nakislari cok guzel :) ben de bakayim internetten lcw ye :) tesekkur ederim. Internetten begendiginiz modeli magazaya getirtebiliyoruz demisti bugun gorevli. O da guzel bi uygulama ürunu denemeknicin. :)