2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bnde öyle dedim hepsi bir alınınca hep dha masrafli oluyor denk geldikçe uygun da alınır dedim benm cinsiyet belli inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin cnm
Teşekkür ederim yaa bekliyoruz bakalım bool bol alırız bebişlerimize herşeyin en güzelinden inşallah Allah rızklarını çoğaltsın minnoşlarımızın..

İnan’ın yaptırma taraftarı değilim hani yapılmayan vakalarda neler olduğunu merak ettiğim için soruyorum görüyüyorum ki doktorlar bile gerek görmüyorsa çokta gerek kalmıyor elbette herkesin kendi kararı ben de kimseyi etkilemek için konuşmuyorum sadece kararımdan emin olmak için soruyorum cevabınız için teşekkür ederim :)

Valla kızlar siz dayanamayıp alışverişe başladınız ama benden size tavsiye çok almayın elinizde patlamasın bide.. oğluma hamileyken o kadar şey aldım ki tahmin edemezsiniz..ilk heves ya insan heyecanlanıyor tabi..bide benim çevrem kalabaliktir saolsunlar mevlutun de en yakınlar hep sandık sandık bohçalar yaptılar.. ve inanın çoğunu giyemeden kaldırma zorunda kaldım.. hem çok çabuk büyüyorlar ilk ay giydiği diğer ay küçük oluyor.birde benim oğlum saolsun biraz iri olduğundan hep bi yaş önden gittik o yuzden kıyafetler hep rafa kalktı.. şimdi akıllandım ihtiyacı kadar alicambirde ayaklı tulum çok tavsiye etmem çünkü çok kullanışlı olmuyor..bikac tane alsanız yeterli ilk zamanlar usutmesin bebisler.

ilginc bir sekilde coklu alinti yapamiyorum. tesekkur ederiz hepinize teyzoslar
hepimizin yavrusu guzel gunlerde kullansin cicilerini.

bizim abimiz de oldugu icin, masraflarimiz yuksek. o nedenle indirim zamaninda bir iki birsey aldim. her ay ufak ufak birseyler almayi planladik.

Evet yaa yapılmıyor. O kadar alıntı yapmıştım. Alıntıları ekle diyince görünüyor ama eklemiyor. Sitenin bu hali gerçekten kötü olmuş.
Bu arada gözün aydın sonuçların temiz çıkmış. Alıntılardan biri de buydu zaten

Ben de senin gibi düsünüyodum aslında 7 aydan sonra başlarım hepsini bir alırım diyordum da, bir iki yer gezince almadan dayanamadım. Sonrası da malum , bunu almışken şunu da alalım , şunu almışken bu da lazım diye diye başladık işte :)) kullanmak nasip olsun diyelim

Cok tesekkur ederim canim

Bende bunları aldımm internetten sipariş verdim bakalım pantolon 38 beden sipariş verdim mağaza da denediğimde 38 daha iyi olmuştu güzel gelir inşallah ☺

Eklentiler

• 66A822B2-97E5-4279-AC69-E779E1AE6B28.webp
    16 KB · Görüntüleme: 14
Bende bunları aldımm internetten sipariş verdim bakalım pantolon 38 beden sipariş verdim mağaza da denediğimde 38 daha iyi olmuştu güzel gelir inşallah ☺Eki Görüntüle 2241412
Cok guzeller hayirli olsun :) pantolon nerden? Ben de hamile reyonlarinda geziyirum bu aralar. Guzel alt kiyafet bulmak cok zor.

Kizlar merhaba, dis fircalarken midesi bulanan varsa Agarta diye bi dis macunu kullanmaya basladim, cok memnun kaldim. Bitkisel macun, fiyati 13 lira. ankarada bi marketten aldim snowmotion siz sormustunz galiba :)

Nakislari cok guzel :) ben de bakayim internetten lcw ye :) tesekkur ederim. Internetten begendiginiz modeli magazaya getirtebiliyoruz demisti bugun gorevli. O da guzel bi uygulama ürunu denemeknicin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…