Bende uygun bı beşik bulmaliyim o zaman çünkü 4-5ay yatircam bebek odası yapmak istiyorum Montessori yatak alıp 4 5 ay sonra onda yatırım diye düşünüyorum oyuzden beşiği uygun almak istiyorum
Canım sana da geçmiş olsun çok ben 6. Haftamdan beri boyleyim malsf 7 kilo verdm son 1 ayda tukurugmu bile 10. Haftdn beri yutamyrm peçete ile yatana kadar bir de o durum var ki su icememe üstüne bir de o annem doğal meyvelerden meyve suyu yapıyor o bile çıkıyor ilaçlar hiç yaramadi artk işkence gibi her şey bana. Dua edyrm Rabbim bir an önce herkesin acısına şifa versn diye ama.anne olmak gerçekten zormus.
Benim 16. haftadan sonra bayağı hafifledi,sizinde umarım artık hafiflemeye başlar. Mide bulantısı hala hafif var ama kusmalar artık haftada 1-2 oluyor. Günde 3-4 defadan haftada 1-2 ye geçince hiç yokmuş gibi geliyor. Su benim de midemi çok bulandırıyor özellikle öğlene kadar içtiğim sular ayrı bir bulantı yapıyor.
Bir an önce geçip gider inşallah.
yaaa ben çok istiyorum aslında oğlumda yusuf suresini çok okudum. ahlakı güzel ve zeki olsun diye gerçektende çok zeki maşallah. yaşıtlarına göre zeka olarak önde.
kızımdada okumayı çok istiyorum bir türlü fırsat bulamıyorum birbirimize yardım edersek hatim için çok iyi olur.