2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi burada da 120₺ den falan başlıyor canım bakmıştık bende. Ama bu modele baktım da şimdi 550₺

Bu ana kucaklari gece uykusu için kullanılır mı kullanan var mı daha önce ben beşiği 3-4 ay kullanmayı düşünüyorum da böyle bişey uygun olur mu beşik yerine

Canım yerken iyi yediktn 2 dakika sonra anında tum vucudma yayılan bulanti neler denedm yok yok safran bile k.maya basladm o dereceye geldm. Beynim basım pskljm çok bozuldu. 2. Çocuk bile artk dusunemyrm
Canım inan bende yaşadım bunları şuan kilo vermiş durumdayım hamile kaldığım kilonun üstüne çıkamadım. Günde 4 5kez kusardım, nefes alamıyordum öyleki kıpkırmızı oluyordum. İnan kendimi sıkmaktan çoğu kez çok afedersin altıma kaçırdım idrarımı eşim yanımda utanıyorum yerler göl oluyor. Hala daha geçmedi ara ara yokluyor çok şiddetli bir şekilde. Yani inan yalnız değilsin. Kussanda içeceksin suyunu. Benim bebekte su azlığı çıktı günde 3bardaktan fazla içemediğim için. Şimdi bu hafta hergün 3litre içiyorum. Moralini bozma kolay değil yani bu yaşadıklarımız. Hatırladığım kadarıyla senin bulantılar sonradan başladı başlarda yoktu. İnşallah geçecek canım bu böyle devam etmiyor bir şekilde geçiyor

Gece 1.30da aglayark uyudm tekrar hastaneye gdip kollarmi mos mor olmsndn da bunaldm nasl geçecek bu bulantı;( 16 hafta bitti neden geçmedi
Annem ilk hamileliğinde 5. ayda geçmişti bu da öyle olur dedi. Ben silmisim hafizamdan çok zor gerçekten. Böyle çok şikayet edince utaniyorum sonra şükürsüzlük mü yapıyorum diye ama elimde olmuyor çoğu zaman kendimi toparlayamıyorum

Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.

Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.
Emzirme yastığı alacağım canım çok kullanışlı oluyormuş. Reflü yastığı teflü olmayan bebeğe kullanmayın diyorlar

Ben Ali İpek ten randevu aldım nisanın başında gitcem

Hepsi burada da 120₺ den falan başlıyor canım bakmıştık bende. Ama bu modele baktım da şimdi 550₺
Evet biraz pahalı o yüzden indirim kovalamak lazım.
Biz 3 aylıkken kayınvalidemlere gittiğimde birkaç akşam yatırmıştık ama 4-5 ay sürekli yatırmak için uygun olmayabilir bu model.

B
Evet biraz pahalı o yüzden indirim kovalamak lazım.
Biz 3 aylıkken kayınvalidemlere gittiğimde birkaç akşam yatırmıştık ama 4-5 ay sürekli yatırmak için uygun olmayabilir bu model.
Bende uygun bı beşik bulmaliyim o zaman çünkü 4-5ay yatircam bebek odası yapmak istiyorum Montessori yatak alıp 4 5 ay sonra onda yatırım diye düşünüyorum oyuzden beşiği uygun almak istiyorum

Canım yerken iyi yediktn 2 dakika sonra anında tum vucudma yayılan bulanti neler denedm yok yok safran bile k.maya basladm o dereceye geldm. Beynim basım pskljm çok bozuldu. 2. Çocuk bile artk dusunemyrm
Rabbim kolaylaştırsın inşallah.. Bi bakmışsın. Geçivermiş hemencecik.. Çok zor gerçekten

Canım sana da geçmiş olsun çok ben 6. Haftamdan beri boyleyim malsf 7 kilo verdm son 1 ayda tukurugmu bile 10. Haftdn beri yutamyrm peçete ile yatana kadar bir de o durum var ki su icememe üstüne bir de o annem doğal meyvelerden meyve suyu yapıyor o bile çıkıyor ilaçlar hiç yaramadi artk işkence gibi her şey bana. Dua edyrm Rabbim bir an önce herkesin acısına şifa versn diye ama.anne olmak gerçekten zormus.

Canım ben de çok bogsyrm budurumla 3 ay olmadı diye üzüldüğümü getryrm aklma ama bu acı beynini bile ele gecyr insann. Rabbim şifa verir inşallah aminamin cook amin

Canım ben Medical Parka sordum, 575 tl dediler ayrıntılı ultrason muayene ücreti için.
Normal muayene ücreti değilmiş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…