2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım çok çok zor bulantı gerçekten. Allah bir an evvel şifa versin. Benim bulantılar hafifledi çok şükür ama hala arada yokladığında alt üst ediyor beni. Senin durumu ancak yaşayan bilir ben bu kadarla perişan olurken.İnşallah geçer hemen. Bebeğini kucağına alır bu günleri unutursun inşallah.

Bende küvet, nem ölçer ve oyun halısına bakıcam canım. Mama sandalyesi ikeanınkini çok öneriyorlar. Onun dışımda kıyafet vs kalitesiz buldum
Bana ikea küçük gibi geliyor. Oğluma english home dan almıştım çok memnun kaldım 1 tane de annemlere aldım hatta sapa sağlam duruyo tavsiye ederim.

Detaylı ultrason için Izmir de yaşayanlara tavsiyem İrenbe de Perinatolog Barış Büke var ücreti normalde 350tl ama ayın 15indensonra 400tl olacakmış.Bende 1ay sonra Barış beye gidicem detaylı ultrason için.İnternette araştırırsanız hep olumlu yorumlar var.

Canım tükürük yutamama bende de vardı peçete yetişmiyordu artık yanımda leğenle oturuyodum öyle tükürüp duruyordum akşama kadar.. çok iyi anlıyorum seni.. çok zor gerçekten bi an önce geçer inşallah ben hastanede yatmıştım ondan sonra çıktığımda kusmalarımda azalma olmuştu hiç geçmicek gibiydi gerçekten seninde bi zamanın var biraz daha sabret geçicek Allah’ın izniyle

Canım ben Medical Parka sordum, 575 tl dediler ayrıntılı ultrason muayene ücreti için.
Normal muayene ücreti değilmiş yani.
diger arkadasa da 575tl demisler. demekki benim safligima denk geldi, sadece muayene gibi dusundum. dr.um da bisi demedigi icin. ama dogum paketim var hastanenin diye, %30 indirimim var ondan eminim net ogreneyim yazayim sizlere de.

Bebisi tam olarak nerde hıssedecegız gobek hızamızda mı yoksa ıkı parmak fılan asagıda mı. Göbek altımda pıt pıt oluyor ıkı uc gundur daha oncelerı gobek hızamda agrı gıbı olurdu onu sanırdım. Deneyimli anneler bilgilendırırse sevinirim

B Ben tutumlu anneden 4moms almistim oglum cok gazliydi belki biraz cozum olur diye ama yatmadi bu da yatmazsa artik dandik bir anakucagi alacagim sonra bende elden cikaririrm

Bu ana kucaklari gece uykusu için kullanılır mı kullanan var mı daha önce ben beşiği 3-4 ay kullanmayı düşünüyorum da böyle bişey uygun olur mu beşik yerine
Valla ben 5 ay sepet besik kullandim sonra oglum donmeye baslayinca park yataga gectik. 4 aydan sonra ana kucagi zor donmek istiyorlar hatta tututp kalkiyorlar tehlikeli ve rahatsizz olur sanki

Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.
Ben reflu yastigi kullandim oglum cok gazliydi yastik iyi gelmisti gazla beraber cogunlukla reflude oluyor emzirme yastigi kullanmadim genelde bir yastikla elimi destekledim o konuda bir fikrim yok

O pıt pıtlar bebiş tir annesi hizası henüz göbek deliği in altındadır çünkü rahim daha o kadar yukarı çıkmamıştır..

Canım bilmiyordum bu kadar zor durumda olduğunu halsiz olup serum taktırdın olarak biliyodum İnşallah çabucak geçer dua et bol bol

Valla ben 5 ay sepet besik kullandim sonra oglum donmeye baslayinca park yataga gectik. 4 aydan sonra ana kucagi zor donmek istiyorlar hatta tututp kalkiyorlar tehlikeli ve rahatsizz olur sanki
Alsam bile 4 aydan fazla kullanmicam zaten yatağında yatar sonra diye

heoinizin kanduli mubarek olsun arkadaslar Allahim dualrimizi kabuletsin inşallah
bulantisi bol olanlara acil şifalar versin allahim
ilk gebelikte bende cok 7 8 kilo vermistim
3 ay sadece gunde bi ayva yiyordum
gecer insallah

Göbek deliği hizasinin biraz altında oluyor şu anda canım ben de iki haftadır hissediyorum hele sabahları acıkmış oluyorum o zaman daha da hareketli oluyor azıcık geç kahvaltı yapayım diyorum izin vermiyor resmen

Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.
Ben düz kafa yastigi aldım ama diğerlerine karar veremedim bende emzirme yastigi kullanışlı olur özellikle sezeryanlilar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…