Canım sana da geçmiş olsun çok ben 6. Haftamdan beri boyleyim malsf 7 kilo verdm son 1 ayda tukurugmu bile 10. Haftdn beri yutamyrm peçete ile yatana kadar bir de o durum var ki su icememe üstüne bir de o annem doğal meyvelerden meyve suyu yapıyor o bile çıkıyor ilaçlar hiç yaramadi artk işkence gibi her şey bana. Dua edyrm Rabbim bir an önce herkesin acısına şifa versn diye ama.anne olmak gerçekten zormus.
Canım sana da geçmiş olsun çok ben 6. Haftamdan beri boyleyim malsf 7 kilo verdm son 1 ayda tukurugmu bile 10. Haftdn beri yutamyrm peçete ile yatana kadar bir de o durum var ki su icememe üstüne bir de o annem doğal meyvelerden meyve suyu yapıyor o bile çıkıyor ilaçlar hiç yaramadi artk işkence gibi her şey bana. Dua edyrm Rabbim bir an önce herkesin acısına şifa versn diye ama.anne olmak gerçekten zormus.
Canım çok çok zor bulantı gerçekten. Allah bir an evvel şifa versin. Benim bulantılar hafifledi çok şükür ama hala arada yokladığında alt üst ediyor beni. Senin durumu ancak yaşayan bilir ben bu kadarla perişan olurken.İnşallah geçer hemen. Bebeğini kucağına alır bu günleri unutursun inşallah.
Detaylı ultrason için Izmir de yaşayanlara tavsiyem İrenbe de Perinatolog Barış Büke var ücreti normalde 350tl ama ayın 15indensonra 400tl olacakmış.Bende 1ay sonra Barış beye gidicem detaylı ultrason için.İnternette araştırırsanız hep olumlu yorumlar var.
Canım tükürük yutamama bende de vardı peçete yetişmiyordu artık yanımda leğenle oturuyodum öyle tükürüp duruyordum akşama kadar.. çok iyi anlıyorum seni.. çok zor gerçekten bi an önce geçer inşallah ben hastanede yatmıştım ondan sonra çıktığımda kusmalarımda azalma olmuştu hiç geçmicek gibiydi gerçekten seninde bi zamanın var biraz daha sabret geçicek Allah’ın izniyle
diger arkadasa da 575tl demisler. demekki benim safligima denk geldi, sadece muayene gibi dusundum. dr.um da bisi demedigi icin. ama dogum paketim var hastanenin diye, %30 indirimim var ondan eminim net ogreneyim yazayim sizlere de.
Oraya da bakacağım ama oradan kargoyla almak sıkıntılı olabilir çünkü büyük bir parça.
Letgonun avantajı öncesinde gidip görüyorsunuz sorun yoksa alıyorsunuz hemen, çok eşya sattım hiç sorun yaşamadım.
Bakalım iyi bir kampanyaya denk gelirsem sıfır da alabilirim, daha zaman çok nasılsa :)
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
Ben tutumlu anneden 4moms almistim oglum cok gazliydi belki biraz cozum olur diye ama yatmadi bu da yatmazsa artik dandik bir anakucagi alacagim sonra bende elden cikaririrm
Bu ana kucaklari gece uykusu için kullanılır mı kullanan var mı daha önce ben beşiği 3-4 ay kullanmayı düşünüyorum da böyle bişey uygun olur mu beşik yerine
Valla ben 5 ay sepet besik kullandim sonra oglum donmeye baslayinca park yataga gectik. 4 aydan sonra ana kucagi zor donmek istiyorlar hatta tututp kalkiyorlar tehlikeli ve rahatsizz olur sanki
Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.
Ben reflu yastigi kullandim oglum cok gazliydi yastik iyi gelmisti gazla beraber cogunlukla reflude oluyor emzirme yastigi kullanmadim genelde bir yastikla elimi destekledim o konuda bir fikrim yok
Valla ben 5 ay sepet besik kullandim sonra oglum donmeye baslayinca park yataga gectik. 4 aydan sonra ana kucagi zor donmek istiyorlar hatta tututp kalkiyorlar tehlikeli ve rahatsizz olur sanki
heoinizin kanduli mubarek olsun arkadaslar Allahim dualrimizi kabuletsin inşallah
bulantisi bol olanlara acil şifalar versin allahim
ilk gebelikte bende cok 7 8 kilo vermistim
3 ay sadece gunde bi ayva yiyordum
gecer insallah
Yihhhuuuu hamilelik takvimi geri gelmiş bugün sağlık ocağına gittik kontrol için gitmişken kalp atışlarını da dinledik zaten o esnada hareket ediyordu o kadar hızlıydı ki kalp atışları
Göbek deliği hizasinin biraz altında oluyor şu anda canım ben de iki haftadır hissediyorum hele sabahları acıkmış oluyorum o zaman daha da hareketli oluyor azıcık geç kahvaltı yapayım diyorum izin vermiyor resmen
Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.