2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çalışkan anne kapışılıyor her şey ya belli bi saate kadar bişey bırakmıyorlar.. Belki yine gelir ürünler

ben başladım ama daha 1.cüzdeyim bulantılarım, bayılmalarım ancak geçtiği için :)birliktemi okuyalım diyorsunuz ben alırım inşallah
birliktede okuyabilriz bende okuyorum da az okuyanlarda hic degilse bi hatim in icine katılmış olur pembepatiks ve Asiltutku evet hep birlikte guzel olur insallh

Bende de reflu başladı 2 gundur
Biri bitiyo öbürü başlıyor zor Bi maraton hamilelik kramplar ağrılar mide yanması.. Ama hepsi bitince güçlü birer anne oluyor insan
Reflü olunca nasıl oluyor yanma mı oluyor midede.. Benim bulantılar geçtiğinden beri var ne yesem cayır cayır yanıyor midem şişiyo nasıl hem de

annemde almış anneler melek ya sağolsunlar torunlarına kıyamıyorlar şimdiden akşama ben de paylaşcam aldıklarını tulumlar da kaliteliymiş öle dedi

Canım yerken iyi yediktn 2 dakika sonra anında tum vucudma yayılan bulanti neler denedm yok yok safran bile k.maya basladm o dereceye geldm. Beynim basım pskljm çok bozuldu. 2. Çocuk bile artk dusunemyrm
Oğlumda sizin gibiydim inanın 9 ay boyunca hep kustum ve her şeyden tiksindim bi daha tövbe dedim ama daha doğduğu an her şeyi unuttum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum çok daha rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür, umarım en kısa zamanda geçer tüm rahatsızlıklarınız

He valla,birgün birgune uymuyor.
Mideden yemek borusuna yanma oluyor bırden,bebek buyuduğu için organlar sıkısıyomus ondan oluyormuş..

He valla,birgün birgune uymuyor.
Mideden yemek borusuna yanma oluyor bırden,bebek buyuduğu için organlar sıkısıyomus ondan oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…