2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi içinde tutabilmişsin bunca zaman ben hastaneden çıkar çıkmaz aramıştım annemleri

sadece benim eşim sanıyordum demek ki seninki de aynı nazar değil de daha erken kritik riskli diyor her an herşey olabilir insanlar üzülmesin diye bana da yasak aileler biliyor görüştüğümüz yakın arkadaşlar bir de

sadece benim eşim sanıyordum demek ki seninki de aynı nazar değil de daha erken kritik riskli diyor her an herşey olabilir insanlar üzülmesin diye bana da yasak ailelere biliyor yakın arkadaşlar sadece
Allaha emanet kuzu,ıyı dusunelım iyi olsun

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun. Kızlar kontrolden çıktım. Etlik Zübeyde hanım’da ve bir de özelde doktorum var. Zübeyde hanındaki doktor yakını olarak gittiğim için iyi ilgileniyor. Ultrason ile baktı ama ultrasonlar çok kötü özel bir merkezde ayrıntılı anatomik tarama yaptırmanı öneririm dedi. Ben de zaten soracaktım ayrıntılı yaptırayım mı gerek var mı diye. Ben sormadan o söyledi. Ve dedi ki burada ya da devlet hastanesinde yaptırmanı önermem eğer doğru sonuç istiyorsan özel bir merkezde yaptır dedi. Demek ki devlette çok iyi ayrıntılı yapılmıyor sonucuna vardım. Özel hastanedeki doktorumun verdiği daha önce sizinle paylaştığım merkezlerden birine yaptıracağım. Bir de en ideali 20 haftada yaptırmak dedi.

Küvet seti de uygun galiba dmi normalde ne kadar bilmiyorum da akşama kalırsa bende alayım
Aksama kalirsa bende alayım oyun halısı
Küvet setide 40 liraya geliyo kovası maşrapası ile ama akşama kalır mı bilemedim kızlar. Benim gittiğim yerde kova ile maşrapa çok vardı ama küvet 1 taneydi. Oyun halısıda toplamda 2 tane. Gidip bakın yine de yada şimdi çıkıp alabilecek birisi varsa o baksın sizin için

Ben işten çıkamam inşallah kalır ya

Herkese merhaba , kadinlar günümüz kutlu olsun, her birimiz çok değerliyiz

Ben de sabah bim den bir kac sey aldim. Ürünler güzel, kaçirmayin valla :)
Bu arada youtube yardimiyla örgü yelekler örmeye niyetlendim kizima , en son 12 yil once yigenime örmüstüm :) penye sepet de yapicam bebegimin ufak tefek esyalarini koymak icin.

Hatim , ya da her gun belli bir sureyi okursak ben de varim arkadaslar. Birlikte yaparsak cok iyi olur, ertelemek icin bahanemiz olmaz ..

Uyguna bulabilirseniz sepet beşik kullanılabilir ilk 6 ay için, biz memnun kalmıştık, sonra da odasına geçirmiştik dediğiniz gibi.

Bende sepet beşik kullanmak istiyorum fakat çevremden kullanılmaz bebek için tehlikeli gibi sözler duyunca geri duruyorum 6. Ay dahil mi kullandınız bebek ayaklanıyor mu içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…