Hayırlı cumalar kızlar hepinizde farklı farklı belirtiler var ya bende hiç bisey olmayinca kendimden suphelniyrm inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır
Çok tuz atma canım bende bayılırım ona tansiyon yükseldi bir ara herşeye tuz attım diye, tuzu kestim şuan. Ayy ağzım ekşidi canım çekti bak gidip yapayım
Çok tuz atma canım bende bayılırım ona tansiyon yükseldi bir ara herşeye tuz attım diye, tuzu kestim şuan. Ayy ağzım ekşidi canım çekti bak gidip yapayım
Biri bitiyo öbürü başlıyor zor Bi maraton hamilelik kramplar ağrılar mide yanması.. Ama hepsi bitince güçlü birer anne oluyor insan
Reflü olunca nasıl oluyor yanma mı oluyor midede.. Benim bulantılar geçtiğinden beri var ne yesem cayır cayır yanıyor midem şişiyo nasıl hem de
Bende sepet beşik kullanmak istiyorum fakat çevremden kullanılmaz bebek için tehlikeli gibi sözler duyunca geri duruyorum 6. Ay dahil mi kullandınız bebek ayaklanıyor mu içinde
Evet 6.5 aylıkken de odasına geçirdik. Bebek kendini çekip ayağa kalkmaya başladıktan sonra tehlikeli oluyor o da 8 aydan sonra.
Zaten boyut olarak da 8 aydan sonra yatırmak pek konforlu olmaz.
Ben çok memnun kaldım, 3 aydan sonra onda hafif hafif sallayarak uyumaya alıştı sonra odasına geçtiğinde de yatağında kendi uykuya dalmaya başladı, böyle olmasını sepet beşiğe de bağlıyorum biraz.