2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı cumalar kızlar hepinizde farklı farklı belirtiler var ya bende hiç bisey olmayinca kendimden suphelniyrm inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır

Evet ya aynı benim de öyle oluyor. Bulantı geçti ama özellikle akşam yemeğinden sonrA yanma fena. Kokulara hassasiyet de Doğuma kadar sürecek herhalde

Bu cicilerin de 1 yaş icin olanlarını aldım. Koton kids trendyolda indirim yapıyor ara ara, takip etmelisiniz

Eklentiler

• BDBA68F2-0137-4DA1-BE2C-2A3693AAC424.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
  • DD12EC51-C98B-479F-9755-6988301F6765.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 2C317938-B4D3-4043-8261-94881BBD9DB3.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 37
Bende sepet beşik kullanmak istiyorum fakat çevremden kullanılmaz bebek için tehlikeli gibi sözler duyunca geri duruyorum 6. Ay dahil mi kullandınız bebek ayaklanıyor mu içinde
Evet 6.5 aylıkken de odasına geçirdik. Bebek kendini çekip ayağa kalkmaya başladıktan sonra tehlikeli oluyor o da 8 aydan sonra.
Zaten boyut olarak da 8 aydan sonra yatırmak pek konforlu olmaz.
Ben çok memnun kaldım, 3 aydan sonra onda hafif hafif sallayarak uyumaya alıştı sonra odasına geçtiğinde de yatağında kendi uykuya dalmaya başladı, böyle olmasını sepet beşiğe de bağlıyorum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…