2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bugün çok hissettim bu hafta hissetmeye başladım zaten çok güzel bir duygu ya çok şükür

ne güzel maşallah
bugün benim kız tekme attı baya baya hisettirdi yani. pazartesi detaylı ultrason var. çok heyecan yapıyorum eşim gelemicek yalnız gidicem malasef. çok üzüldüm. dua edelim birbirimize sorun çıkmasın inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Hayırlı haberlerle gel inss cnm.
Hemsireye video cektirirsin esin icin:)

Evet bursa artmış ne güzel ben şuan çalışmıyorum ama ilk gebeliğimde aynı belirttiğiniz gibi herşey öok çok zor geliyordu hele son zamanlara doğru

[/QUOTE]
Canm benimde hep leke ile başladı. Daha önce iki kürtajım var hep lekeli devam ediyordu. Progestan, ve iğneyi 12 hafta civarı bırakmıştık. Şu an 1 aydır iyiydi bugün yine gelmiş. Allahım korktuklarımız ile sınamasın. Gerçekten çok üzülüyor insan,, bütün modum düşüyor.

Canm benimde hep leke ile başladı. Daha önce iki kürtajım var hep lekeli devam ediyordu. Progestan, ve iğneyi 12 hafta civarı bırakmıştık. Şu an 1 aydır iyiydi bugün yine gelmiş. Allahım korktuklarımız ile sınamasın. Gerçekten çok üzülüyor insan,, bütün modum düşüyor.
[/QUOTE]
Allah korusun içinizden o korkuyu da alsın dua ile.. rabbim bebişlerimizi bağışlasın.. Geçer bu lekeler içiniz de ferahlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…