2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim hep aynı gidiyordu bu hafta depar attı 1hafta önde şimdilik gelişimiyle alakalı 250 gram

az kalmis canim ben 19 +0 da hissetmye basladim. inanin cok guzel bir his. bazilari pit pit demis ama ben daha farkli hissettim su dalgasi gibi sanki. icim ılık ılık oluyor tatli yedikten sonra daha fazla hareketleniyor.
ben daha su dalgası gibi hissedemedim canım, ama bazen sanki bir yerde toplanıyor gibi bir şey hissediyorum emin olamıyorum:) gün içinde daha çok pıt pıt dokunuyor sanki dönerken kolu çarpıyor gibi filan :))

ben daha su dalgası gibi hissedemedim canım, ama bazen sanki bir yerde toplanıyor gibi bir şey hissediyorum emin olamıyorum:) gün içinde daha çok pıt pıt dokunuyor sanki dönerken kolu çarpıyor gibi filan :))
inanki zamani gelince cok net anliyorsun bebegin hareket ettigini sadece birazcik daha beklemen lazim belki haftaya hissedersin

Ya kizlar, bizim patrona dert oldu hamileligim. Kadin her hafta sikistiriyor. Nezaman yogaya basliyomusum, nezaman yuzmeye basliyomusum. Yaw sanane. Ben memnunum belki sporsuz yasantimdan dimi. Resmen sorguya cekiliyorum, bunaldim. Firsat olmadi, canim istemiyor acikcasi henuz. Deniicem bir iki derse gidicem evet, yoga da dogum esnasinda nefes alip verme konusunda ciddi faydaliymis. Ama birakin kendi tempomda karar veriim.

Gunaydin
Cok fena alisverise sarmis durumdayim kizlar deli gibi arastirma yapiyorum liste cikariyorum ve bikac sey de almaya basladim. Size de fikir olsun diye firsatini bulmusken yazayim istedim.
Holmer park yatak ve yatak siltesi (indirimden baya olumlu yprumlari vardi
Avent gogus kalkani (indirimden
2 muslin ortu 150*150
Citcitli badiler 3 -6-9 ay karisik ve cesitli 5 6 tane corap vs aldim ufak tefek.
Kendime 3.ayda emzirme sutyeni lcw ve pentiden birer tane, camasir tisort tayt vs almistm butun yazi oyle geciricem
pentiden indirimde emzirme geceligi sabahligi penye
Suwen den bi takim emzirme pijamasi (bunu yanlislikla ceyiz alisverisinde almisim evlenirken evde farkettim degisim yapmadim kenarda bekledi:)) (bunlara emzirme yazmamin sebebi gecelik ve pijama dugme degil emzirme sutyeni seklinde üstleri)
Temassız ates olcerleri cok arastirdim sonra vazgectim ilk asamada en saglikli olcum makattan oldugu icin bebisi ordan olcucem. Hem de kucucuk cocugu kizilotesine maruz bırakmak istemedim.
Pisik kremi ve bebe yagi yerine hindistanceviziyagi surmeyi dusunuyorum. Sampuan yerine dogal sabun kullanmayi dusunuyorum. Evdeki ceyizden tulbentleri donusturup bebise lif ortu vb yapmayi dusunuyorum.
Bebek arabasini 4 aydir arastiriyorum hatta gebelikten once instada gormustm sonra magazada gittik inceledim. Dogumdan 4 yasa kadar hafif ve baston olabilen buldm. Ins onu babama kaktirmak istiyorum almasi lazim :))
Kendimi 3.aydan beri yagliyorum.evde susam yagi kantaron ve tatli badem vardi onlari karistirdim smdi hindistancevizi yagi da eklicem evde bitmis. Tavsiye ederim.

Cok uzun oldu ama simdiden tesekkurler okudugunuz icin

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥ tavsiyelerini mutlaka dikkate alıcam ♥
Rica ederim canim ne demek senden de Allah razi olsun, sen yuksek kilo ile hamile kaldin diye hatirliyorum, o yuzden bunlari yazmak istedim, insallah sifa bulursun , hepimizin bebekleri saglikla dogsun insallahh

Kızlar günaydın

Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.

İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.

insallah sorun yoktur canim.

inşallah bir şey çıkmaz canım. korkunu çok iyi anlıyorum dualarım seninle.

Allah korktugumuz herseyden bizleri feraha cikarsin , insallah birsey cikmaz.

Günaydın kızlar, hayırlı Cuma’lar

Şevket Yılmaz’da Mustafa demirhana gittim odasında ultrason vardı üstelik o zaman 7 hafta civarıydı çok net baktı. Ben çalıştığım için özellikle mesai dışı randevu alıyorum akşam 6-7 o yüzden kendisi odasında bakıyor, haaa çok samimi ve rahat bir ortam değil hemen işini bitirip yollamaya bakıyor ama olsun ben işimi görmeye bakıyorum. Emre hoca inanılmaz iyi birisi sosyal medyadan da takip edebilirsin. Esentepe tıp taydı ama ayrıldı muayenehane sine gidiyorum. Sigorta anlaşması yok iğne yada ilaçları ödemiyor. Eğer onu bırakabilseydim Oktay Altun vardı aklımda, bırakamadım hala, her aradığımda her gittiğimde beni ve eşimi ismen tanıyor hikayemi çok iyi biliyor, anlatamıyorum ama, abi gibi ya da akraba gibi muayene esnasında oğlumda gelmişti ultrason cihazında ona kardeşini tek tek anlattı eşime video çeksin diye güzel poz yakalamaya, sesini dinletmeye çalıştı. Acele etmiyor rahat, güvenilir, bilgili, ilgili, canayakın.... tek sorun sigorta anlaşması olan bir hastaneye bağlı olmaması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…