Gunaydin
Cok fena alisverise sarmis durumdayim kizlar deli gibi arastirma yapiyorum liste cikariyorum ve bikac sey de almaya basladim. Size de fikir olsun diye firsatini bulmusken yazayim istedim.
Holmer park yatak ve yatak siltesi (indirimden baya olumlu yprumlari vardi
Avent gogus kalkani (indirimden
2 muslin ortu 150*150
Citcitli badiler 3 -6-9 ay karisik ve cesitli 5 6 tane corap vs aldim ufak tefek.
Kendime 3.ayda emzirme sutyeni lcw ve pentiden birer tane, camasir tisort tayt vs almistm butun yazi oyle geciricem
pentiden indirimde emzirme geceligi sabahligi penye
Suwen den bi takim emzirme pijamasi (bunu yanlislikla ceyiz alisverisinde almisim evlenirken evde farkettim degisim yapmadim kenarda bekledi:)) (bunlara emzirme yazmamin sebebi gecelik ve pijama dugme degil emzirme sutyeni seklinde üstleri)
Temassız ates olcerleri cok arastirdim sonra vazgectim ilk asamada en saglikli olcum makattan oldugu icin bebisi ordan olcucem. Hem de kucucuk cocugu kizilotesine maruz bırakmak istemedim.
Pisik kremi ve bebe yagi yerine hindistanceviziyagi surmeyi dusunuyorum. Sampuan yerine dogal sabun kullanmayi dusunuyorum. Evdeki ceyizden tulbentleri donusturup bebise lif ortu vb yapmayi dusunuyorum.
Bebek arabasini 4 aydir arastiriyorum hatta gebelikten once instada gormustm sonra magazada gittik inceledim. Dogumdan 4 yasa kadar hafif ve baston olabilen buldm. Ins onu babama kaktirmak istiyorum almasi lazim :))
Kendimi 3.aydan beri yagliyorum.evde susam yagi kantaron ve tatli badem vardi onlari karistirdim smdi hindistancevizi yagi da eklicem evde bitmis. Tavsiye ederim.
Cok uzun oldu ama simdiden tesekkurler okudugunuz icin