2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah korusun içinizden o korkuyu da alsın dua ile.. rabbim bebişlerimizi bağışlasın.. Geçer bu lekeler içiniz de ferahlar inşallah
[/QUOTE]
Lekelenme nedense beni hiç korkutmuyor sizde içinizi ferah tutun inşallah sıkıntısız sağlıkla alacağız kucağımıza

Yok oktay beye henüz hiç gitmedim sağolsun erdoğn beyle 15 günde bir görüşüyorduk sıkıldım artık oktay beyden memnun olan çok inşallah bende olurumcinsiyet de öğrenemedik hala
Riskli gebelik mi cnm senin bn ayda 1 gidiyorum adam hep güler yüzlü sakin bi yapısı var bide ne soruyorsam cevabini mutlaka aliyorum buda beni rahatlatıyor şahsen

Bende şu son bir haftadır hareketlerini çok net hissediyorum eşimde elini koyunca karnıma yukarı doğru ittiğini hissediyor ama bizimki şiddet uygulamıyor daha :))

Allah korusun içinizden o korkuyu da alsın dua ile.. rabbim bebişlerimizi bağışlasın.. Geçer bu lekeler içiniz de ferahlar inşallah
[/QUOTE]
Aminnn inşAllah. Ne kadar olumsuzu çağırmamaya çalışsam da bazen modum düşüyor işte. İnşAllah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Riskli gebelik mi cnm senin bn ayda 1 gidiyorum adam hep güler yüzlü sakin bi yapısı var bide ne soruyorsam cevabini mutlaka aliyorum buda beni rahatlatıyor şahsen
Riskli değil işte tecrübe ve bilgi birikim olarak erdoğan bey daha dolu geldi ama ilgisiz ve bir sonraki kontrolde öncekini hatırlamaması, başladıgımızdan beri 15 günde bir kontrol cidden sıktı ve hiç hastası olduğuna denk gelmedim buda şaşırtıyor beni inşallah oktay bey ile daha iyi olacak

Canım allah kolaylık versin ya çalışmak gerçekten bir külfet o kadar yol toplu taşıma çok zorrr.. geçen gün zafer plazaya gittik Pazar hava çok güzeldi ya değerlendirelim dedik.. aman allahım insanlar üstüme üstüme gelmeye başladı yine karardı gözlerim bu sefer bayılmadım.. senin gibi çalışıyor olsaydım napardım bilmiyorum

Evet bazen benimde adet sancım gibi ağrım oluyor hareket ediyor içerde sanırım :) ara ara pıt pıt bişeyler oluyo ama o kadar şiddetli değil

Inş cnm ins sende memnun kalırsın

Bende ilçede çalışıyorum ve yol 65 km günde 130 km yol cekiyorum bende bazen pijamayla gitmek istiyorum sabah 6 buçukta yola çıkıp bide hazirlanmak zulüm geliyor

Haftaya perşembe randevum vardı kendi doktruma farkli bir doktora gtmek istedm.bulanti durumuma belki bir çare olur diye cumartesi gdcgm hem cinsiyti de bir ben öğrenmedm sanirm nasipse öğrenirim
Ben de bilmiyorum daha salı günü benim de randevum hadi hayırlı haberlerle inşallah.. Bulantılar dan da kurtulursun artık..

:) aynen yakınmışız cnm bende cleksan kullanyrm :) şevket yılmazda doktorun odasında ultrason cihazı varmı ? Ya ben orda perinatoloji dokturna gidiyodum doktr artk bana gelmene gerek yok dedi ztn hastaneden ayrılmış bi bayanda odalarda cihaz yok dedi doğrumu acaba? Bide emre uysal hangi hastanede özelde memnunmusun

Evet bazen benimde adet sancım gibi ağrım oluyor hareket ediyor içerde sanırım :) ara ara pıt pıt bişeyler oluyo ama o kadar şiddetli değil
Aynen ben de öyle hissediyorum canım pıt pıt dokunuyor içeriden:) çok seviniyorum hissedince. 2 hafta önce kan şekerim düşer gibi olmuştu çikolata yemiştim hemen, o zaman çok güçlü vurdu çok güzeldi sonra hep pıt pıt yaptı daha çok hissetmeyi bekliyorum her gün hevesle

Yakında tepiklerler merak etmeyin bazen öyle güçlü vuruyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…