- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Belki de olduk haberimiz yok :) bn genelde sabah saatinde gidiyorum ortalıkta heyecanlı heyecanlı dolaşan birini görürsen ben olabilirim :))Ben erdoğan aslan ile başladım ama pktay bey ile devam edeceğim bi muayene günü pişti olsak ya
Yok oktay beye henüz hiç gitmedim sağolsun erdoğn beyle 15 günde bir görüşüyorduk sıkıldım artık oktay beyden memnun olan çok inşallah bende olurumBelki de olduk haberimiz yok :) bn genelde sabah saatinde gidiyorum :)
Allah korusun içinizden o korkuyu da alsın dua ile.. rabbim bebişlerimizi bağışlasın.. Geçer bu lekeler içiniz de ferahlar inşallahCanm benimde hep leke ile başladı. Daha önce iki kürtajım var hep lekeli devam ediyordu. Progestan, ve iğneyi 12 hafta civarı bırakmıştık. Şu an 1 aydır iyiydi bugün yine gelmiş. Allahım korktuklarımız ile sınamasın. Gerçekten çok üzülüyor insan,, bütün modum düşüyor.
Riskli gebelik mi cnm senin bn ayda 1 gidiyorum adam hep güler yüzlü sakin bi yapısı var bide ne soruyorsam cevabini mutlaka aliyorum buda beni rahatlatıyor şahsenYok oktay beye henüz hiç gitmedim sağolsun erdoğn beyle 15 günde bir görüşüyorduk sıkıldım artık oktay beyden memnun olan çok inşallah bende olurumcinsiyet de öğrenemedik hala
Bende şu son bir haftadır hareketlerini çok net hissediyorum eşimde elini koyunca karnıma yukarı doğru ittiğini hissediyor ama bizimki şiddet uygulamıyor daha :))Kızlarr slmmm
Salı gunu dra dedım ben hissediyorm biseyler ama dogrumu bilmıyorm,ıcerde oynuyorr dedım.
Evet dooğru hissedersin artk dedi.
Anam dunden berı benım bebe durmuyor:)
Resmen icerdeen cımdırıyor etımı,canım yanıyor yahu:)
Artk öğlen bi ara dalmısımm aaa Alya dıye bağırdm cocuğa
Ilk fırcasnı yemıs oldu:)
Gercekten siz de de siddet var mı?:)
Allah korusun içinizden o korkuyu da alsın dua ile.. rabbim bebişlerimizi bağışlasın.. Geçer bu lekeler içiniz de ferahlar inşallahCanm benimde hep leke ile başladı. Daha önce iki kürtajım var hep lekeli devam ediyordu. Progestan, ve iğneyi 12 hafta civarı bırakmıştık. Şu an 1 aydır iyiydi bugün yine gelmiş. Allahım korktuklarımız ile sınamasın. Gerçekten çok üzülüyor insan,, bütün modum düşüyor.
Riskli değil işte tecrübe ve bilgi birikim olarak erdoğan bey daha dolu geldi ama ilgisiz ve bir sonraki kontrolde öncekini hatırlamaması, başladıgımızdan beri 15 günde bir kontrol cidden sıktı ve hiç hastası olduğuna denk gelmedim buda şaşırtıyor beni inşallah oktay bey ile daha iyi olacakRiskli gebelik mi cnm senin bn ayda 1 gidiyorum adam hep güler yüzlü sakin bi yapısı var bide ne soruyorsam cevabini mutlaka aliyorum buda beni rahatlatıyor şahsen
Canım allah kolaylık versin ya çalışmak gerçekten bir külfet o kadar yol toplu taşıma çok zorrr.. geçen gün zafer plazaya gittik Pazar hava çok güzeldi ya değerlendirelim dedik.. aman allahım insanlar üstüme üstüme gelmeye başladı yine karardı gözlerim bu sefer bayılmadım.. senin gibi çalışıyor olsaydım napardım bilmiyorummerhaba kızlar
@alesta_ hakkında hayırlısı olsun canm umarım hakkını yemezler, sonuçta elemana ihtiyacı olmasa akrabalarını almazdı yanına. Bundan sonra ki sürecin keyfini çıkart. Bebekten sonra da çalışmam demişsin sıkma canını hiç. Bahar da geliyor miss gibi alışverişini yaparsın gezersin.
@Bcdogan ;
bebeğe takım alabilirsin, ya da ilk diş fırçasını alabilirsin eczaneler de vardır yumuşak uçlu hemen kullanamasa da sonra kullanır.
Bursa da oturan arkadaşlar çoğalmış sanırım. Benim işyeri Ataevler de, evimde Yıldırım da. Hergün 22km yol gidip geliyorum. Ve toplu taşıma kullanıyorum. Ya bir de Sabah kalkmak giyinmek çok zor geliyor siz de üşeniyor musunuz? Hep diyordum hamile olunca değişik değişik giyinicem, alışveriş yapıcam falan diye. Şuan aldığım tek bir siyah pantolon ile hamileliği tamamlamaktan korkuyorummümkün olsa pijamadan çıkmıcam
Evet bazen benimde adet sancım gibi ağrım oluyor hareket ediyor içerde sanırım :) ara ara pıt pıt bişeyler oluyo ama o kadar şiddetli değilKızlarr slmmm
Salı gunu dra dedım ben hissediyorm biseyler ama dogrumu bilmıyorm,ıcerde oynuyorr dedım.
Evet dooğru hissedersin artk dedi.
Anam dunden berı benım bebe durmuyor:)
Resmen icerdeen cımdırıyor etımı,canım yanıyor yahu:)
Artk öğlen bi ara dalmısımm aaa Alya dıye bağırdm cocuğa
Ilk fırcasnı yemıs oldu:)
Gercekten siz de de siddet var mı?:)
Inş cnm ins sende memnun kalırsınRiskli değil işte tecrübe ve bilgi birikim olarak erdoğan bey daha dolu geldi ama ilgisiz ve bir sonraki kontrolde öncekini hatırlamaması, başladıgımızdan beri 15 günde bir kontrol cidden sıktı ve hiç hastası olduğuna denk gelmedim buda şaşırtıyor beni inşallah oktay bey ile daha iyi olacak
Bende ilçede çalışıyorum ve yol 65 km günde 130 km yol cekiyorum bende bazen pijamayla gitmek istiyorum sabah 6 buçukta yola çıkıp bide hazirlanmak zulüm geliyormerhaba kızlar
@alesta_ hakkında hayırlısı olsun canm umarım hakkını yemezler, sonuçta elemana ihtiyacı olmasa akrabalarını almazdı yanına. Bundan sonra ki sürecin keyfini çıkart. Bebekten sonra da çalışmam demişsin sıkma canını hiç. Bahar da geliyor miss gibi alışverişini yaparsın gezersin.
@Bcdogan ;
bebeğe takım alabilirsin, ya da ilk diş fırçasını alabilirsin eczaneler de vardır yumuşak uçlu hemen kullanamasa da sonra kullanır.
Bursa da oturan arkadaşlar çoğalmış sanırım. Benim işyeri Ataevler de, evimde Yıldırım da. Hergün 22km yol gidip geliyorum. Ve toplu taşıma kullanıyorum. Ya bir de Sabah kalkmak giyinmek çok zor geliyor siz de üşeniyor musunuz? Hep diyordum hamile olunca değişik değişik giyinicem, alışveriş yapıcam falan diye. Şuan aldığım tek bir siyah pantolon ile hamileliği tamamlamaktan korkuyorummümkün olsa pijamadan çıkmıcam
Ben de bilmiyorum daha salı günü benim de randevum hadi hayırlı haberlerle inşallah.. Bulantılar dan da kurtulursun artık..Haftaya perşembe randevum vardı kendi doktruma farkli bir doktora gtmek istedm.bulanti durumuma belki bir çare olur diye cumartesi gdcgm hem cinsiyti de bir ben öğrenmedm sanirm nasipse öğrenirim
:) aynen yakınmışız cnm bende cleksan kullanyrm :) şevket yılmazda doktorun odasında ultrason cihazı varmı ? Ya ben orda perinatoloji dokturna gidiyodum doktr artk bana gelmene gerek yok dedi ztn hastaneden ayrılmış bi bayanda odalarda cihaz yok dedi doğrumu acaba? Bide emre uysal hangi hastanede özelde memnunmusunB bebegim-gel Yakın sayılırız canm. Ben de baya doktor gezdim benim de düşük hikayelerim var. Emre Uysal a gidiyorum ben. Şevket yılmaz da Mustafa demirhana gidiyorum arada. Bir de yıldırım tıp merkezinde Siren hanım var ona cleksane yazdırmaya gidiyorum geziyorum yani.
Aynen ben de öyle hissediyorum canım pıt pıt dokunuyor içeriden:) çok seviniyorum hissedince. 2 hafta önce kan şekerim düşer gibi olmuştu çikolata yemiştim hemen, o zaman çok güçlü vurdu çok güzeldiEvet bazen benimde adet sancım gibi ağrım oluyor hareket ediyor içerde sanırım :) ara ara pıt pıt bişeyler oluyo ama o kadar şiddetli değil
Yakında tepiklerler merak etmeyin bazen öyle güçlü vuruyorlar kiAynen ben de öyle hissediyorum canım pıt pıt dokunuyor içeriden:) çok seviniyorum hissedince. 2 hafta önce kan şekerim düşer gibi olmuştu çikolata yemiştim hemen, o zaman çok güçlü vurdu çok güzeldisonra hep pıt pıt yaptı daha çok hissetmeyi bekliyorum her gün hevesle
Bende öğrenemedim henüzHaftaya perşembe randevum vardı kendi doktruma farkli bir doktora gtmek istedm.bulanti durumuma belki bir çare olur diye cumartesi gdcgm hem cinsiyti de bir ben öğrenmedm sanirm nasipse öğrenirim
sabırsızlıkla bekliyorum o tepiklemeleriYakında tepiklerler merak etmeyin bazen öyle güçlü vuruyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?