2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu sabah yaptırdım canım hiç hissetmedim bile hemşire bitti deyince farkettim yaptığını ağrı falanda yok hiç şimdilik
Benim şansıma mı ne sol kolum mosmor zaten hastanede aldıklarından kalma. Şimdi sağ kolum başladı renk değiştirmeye Müptezel gibiyim
Canım bu haftalarda bende gidecegim saglik ocagina genel bi kan vermek istiyorum bide idrsr tahlili aliyorlar mi? Protein kacagi vs bakiliyo mu ? Bilgin var mi
İdrar almadılar canım. Benim sağlık ocağı zaten minicik öyle kalp atımı falanda bakılmadı. Doktora sordum neye bakıcaksınız kan tahliliyle diye. Herşeye dedi. Çok bilmiyorum bende sağlık ocağı prosedürünü. Hatta hemşireye afp sonucumu gösterdim. E keşke yapmasaydık kan tahlili,bunu doktora gösterseydin dedi. Gösterdim halbuki doktora ama o yinede istedi. Hatta burdan aldığın sonuçlarıda kendi doktoruna göster dedi. Pts gidicem sonuç almaya

Ya merak ediyorum işyerine söylemeden kontrollere nasıl gidiyorsunuz . ne diyip yani :)

Çok yakınmışız eskiden:) 2 geliyorum 2 gidiyorum 4 kez zulüm resmen. Bazen yer de vermiyorlar bakalım 37 ye kadar dayanabilecekmiyim nasıl söylemedin hala ortamın sakin demek ki ben bilerek erken söyledim. İşim kimyasallar ile olduğu için değiştirdiler yerimi. Hangi doktora gidiyorsun?
:) yıldırımın neresinde oturyosun cnm bnde yıldırımdaym
Emirsultan tarafındayım canm sen? Hangi doktora gidiyorsun.?
o üşengeçlik bende de çok var. sürekli aynı pantolon saç toplu gidip geliyorum işe. eve gelince koltuğa yığılıp kalıyorum
Görsen 1 tane siyah pantolon almıştım hergün onu giyiyorum işyerim de bayan sayısı fazla saçlar fönlü ayakkabılar gıcır, ben asansörde kendime bakıyorum Lamia gibiyim Dur bakalım bahar da daha iyi oluruz belki yani umudum var.
Bu arada sabah çok hafif bej rengi gibi bir leke geldi. Umarım devamı gelmez. Doktora da gitmedim. Resmen çağırdım yaa... her gittiğimde peçeteye baka baka çağırdım onu

Afp değerine sağlık ocağında da bakıldı yani. Ben yarın sabah gideyim en iyisi :) vitamin tiroit vs de yeter . Bir iki hafta içinde detaylı ultrasona gideceğiz zaten

Bence bikini takımı al çok şirin oluyorlar

Yaptırmayı düşünüyor musun peki? Ben de çok arada kaldım ya

Kızlarr slmmm
Salı gunu dra dedım ben hissediyorm biseyler ama dogrumu bilmıyorm,ıcerde oynuyorr dedım.
Evet dooğru hissedersin artk dedi.
Anam dunden berı benım bebe durmuyor:)
Resmen icerdeen cımdırıyor etımı,canım yanıyor yahu:)
Artk öğlen bi ara dalmısımm aaa Alya dıye bağırdm cocuğa
Ilk fırcasnı yemıs oldu:)
Gercekten siz de de siddet var mı?:)

Canım o lekelenme olayını ben en başından şu ana kadar yaşadım çok kötü bir durum insanın psikolojisi bozluyor. her gittiğimde o görüntüyle karşılacağım diye ödüm patlardı. doktorun bana önerisi yat dinlen bol su iç ve progestan. çok şükür 10 gündür karşılaşmıyorum umarım karşılaşmamda

ben çok belli belirsiz hissediyorum :) ama artık tekme şiddet görmek istiyorum oğluşumdan :) çok şanslısınız :)

Aynı doktora gidiyormuşuz cnm Bnde medicabil oktay beye gidiyorum :) Allah kolaylık versin tüm çalışanlara öyle zmn oluyor ki çalışmadığım halde zorlandığım oluyor

dra gidecegim diyorum. ne dru oldugunu paylasmıyorum. yalandan cok korkarım, baska turlu cıkar sonra diye aklım gider. gebeligimi fetal dna sonuclarımı almadan paylasmayacagım.
Ay ben öle doktora gidiyorum desem başından beri elli sefer sorarlar ne oldu niye gidiyon bu kadar diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…