Benim şansıma mı ne sol kolum mosmor zaten hastanede aldıklarından kalma. Şimdi sağ kolum başladı renk değiştirmeyeBen bu sabah yaptırdım canım hiç hissetmedim bile hemşire bitti deyince farkettim yaptığınıağrı falanda yok hiç şimdilik
İdrar almadılar canım. Benim sağlık ocağı zaten minicik öyle kalp atımı falanda bakılmadı. Doktora sordum neye bakıcaksınız kan tahliliyle diye. Herşeye dedi. Çok bilmiyorum bende sağlık ocağı prosedürünü. Hatta hemşireye afp sonucumu gösterdim. E keşke yapmasaydık kan tahlili,bunu doktora gösterseydin dedi. Gösterdim halbuki doktora ama o yinede istedi. Hatta burdan aldığın sonuçlarıda kendi doktoruna göster dedi. Pts gidicem sonuç almayaCanım bu haftalarda bende gidecegim saglik ocagina genel bi kan vermek istiyorum bide idrsr tahlili aliyorlar mi? Protein kacagi vs bakiliyo mu ? Bilgin var mi
ödem yok simdilik ama dikkat etmem icin soyledi cunku odem yapiyormus tuz... tuzu da cok seviyodum ama zorlancam galiba birazYaa ödem mi farketti niye öyle dedi ki acaba Vala ben de tuzlu şeyler tüketiyorum ya
Ya merak ediyorum işyerine söylemeden kontrollere nasıl gidiyorsunuz . ne diyip yani :)iş yerimde sadece bir kişi biliyor gebeligimi. kimseye soylemedigim icin hamile gibi giyinemiyorum. evet evet usengeclik bende de var:) gecen yıla kadar namazgah da oturuyordum bende tıpkı senin gibi 2 toplu tasıma degistirerek gidiyordum, o yuzden iyi anlıyorum. cok kolaylık dilerim tutku.
Çok yakınmışız eskiden:) 2 geliyorum 2 gidiyorum 4 kez zulüm resmen. Bazen yer de vermiyorlar bakalım 37 ye kadar dayanabilecekmiyimiş yerimde sadece bir kişi biliyor gebeligimi. kimseye soylemedigim icin hamile gibi giyinemiyorum. evet evet usengeclik bende de var:) gecen yıla kadar namazgah da oturuyordum bende tıpkı senin gibi 2 toplu tasıma degistirerek gidiyordum, o yuzden iyi anlıyorum. cok kolaylık dilerim tutku.
Emirsultan tarafındayım canm sen? Hangi doktora gidiyorsun.:) yıldırımın neresinde oturyosun cnm bnde yıldırımdaym
Görsen 1 tane siyah pantolon almıştım hergün onu giyiyorum işyerim de bayan sayısı fazla saçlar fönlü ayakkabılar gıcır, ben asansörde kendime bakıyorum Lamia gibiyimo üşengeçlik bende de çok var. sürekli aynı pantolon saç toplu gidip geliyorum işe. eve gelince koltuğa yığılıp kalıyorum
Afp değerine sağlık ocağında da bakıldı yani. Ben yarın sabah gideyim en iyisi :) vitamin tiroit vs de yeter . Bir iki hafta içinde detaylı ultrasona gideceğiz zatenBenim şansıma mı ne sol kolum mosmor zaten hastanede aldıklarından kalma. Şimdi sağ kolum başladı renk değiştirmeyeMüptezel gibiyim
İdrar almadılar canım. Benim sağlık ocağı zaten minicik öyle kalp atımı falanda bakılmadı. Doktora sordum neye bakıcaksınız kan tahliliyle diye. Herşeye dedi. Çok bilmiyorum bende sağlık ocağı prosedürünü. Hatta hemşireye afp sonucumu gösterdim. E keşke yapmasaydık kan tahlili,bunu doktora gösterseydin dedi. Gösterdim halbuki doktora ama o yinede istedi. Hatta burdan aldığın sonuçlarıda kendi doktoruna göster dedi. Pts gidicem sonuç almaya
Emirsultan tarafındayım canm sen? Hangi doktora gidiyorsun.?
Eğitim tarafında cnm been çok doktra gidiyrm:) şevket yılmaza gidiyrm ama anadolu esentepeye de gitmişliğim çok riskli gebelik olduğum için çok doktra gittim sen nereye gidiysn
Geçmiş olsun canım, işe iade davası açarsan eğer mahkeme direkt senden yana olur tazminatlarını da alabilirsinİhtarini cekerim dedi bakalim neler.olcak.herkese tesekkur ederim dilekleriniz.icin
Bence bikini takımı al çok şirin oluyorlarMerhaba kızlar, çok alakasız bir soru soracağım size ama fikirlerinize çok güveniyorum❤ Yardımcı olursanız sevinirimBir akrabamın cumartesi günü kızının diş buğdayı partisine gideceğim. Ne hediye alınır?
Yaptırmayı düşünüyor musun peki? Ben de çok arada kaldım yaslm kizlar sabah muaynemiz vardi bebis 19 hafta 5 günlük olmus 312 gr dedi doktorumuz. Gitmeden once çikolata yedim kipir kıpırdi. 28 martta renkli ultrason var. tetanoz aşısını yaptirip yaptirmamak sana kalmış dedi zorunlu tutmuyoruz dedi.
Ya merak ediyorum işyerine söylemeden kontrollere nasıl gidiyorsunuz . ne diyip yani :)
Tskrr ederimmmSizin adınıza çok sevindim ne güzel öğrenmişsinizkist konusuda da ciddi görse eminim belirtirdi doktorunuz kısa zamanda kaybolsun gitsin inşallah
Hayırlısı olsn cnm,ins cok daha ıyı yerler bulursunVe az once isten.cikarildimkizlar hadi hayirlisi
Canım o lekelenme olayını ben en başından şu ana kadar yaşadımÇok yakınmışız eskiden:) 2 geliyorum 2 gidiyorum 4 kez zulüm resmen. Bazen yer de vermiyorlar bakalım 37 ye kadar dayanabilecekmiyimnasıl söylemedin hala ortamın sakin demek ki ben bilerek erken söyledim. İşim kimyasallar ile olduğu için değiştirdiler yerimi. Hangi doktora gidiyorsun?
Emirsultan tarafındayım canm sen? Hangi doktora gidiyorsun.?
Görsen 1 tane siyah pantolon almıştım hergün onu giyiyorum işyerim de bayan sayısı fazla saçlar fönlü ayakkabılar gıcır, ben asansörde kendime bakıyorum Lamia gibiyimDur bakalım bahar da daha iyi oluruz belki yani umudum var.
Bu arada sabah çok hafif bej rengi gibi bir leke geldi. Umarım devamı gelmez. Doktora da gitmedim. Resmen çağırdım yaa... her gittiğimde peçeteye baka baka çağırdım onu
ben çok belli belirsiz hissediyorum :) ama artık tekme şiddet görmek istiyorum oğluşumdan :) çok şanslısınız :)Kızlarr slmmm
Salı gunu dra dedım ben hissediyorm biseyler ama dogrumu bilmıyorm,ıcerde oynuyorr dedım.
Evet dooğru hissedersin artk dedi.
Anam dunden berı benım bebe durmuyor:)
Resmen icerdeen cımdırıyor etımı,canım yanıyor yahu:)
Artk öğlen bi ara dalmısımm aaa Alya dıye bağırdm cocuğa
Ilk fırcasnı yemıs oldu:)
Gercekten siz de de siddet var mı?:)
Artk hissedrsin cnm sende.ben çok belli belirsiz hissediyorum :) ama artık tekme şiddet görmek istiyorum oğluşumdan :) çok şanslısınız :)
Aynı doktora gidiyormuşuz cnm Bnde medicabil oktay beye gidiyorum :) Allah kolaylık versin tüm çalışanlara öyle zmn oluyor ki çalışmadığım halde zorlandığım oluyortutkuu85
medikabil, recep bey ile basladım. oktay bey ile devam ediyorum. universitede de riskli gebelik kaydım acıldı. henuz soyleyememfetal dna sonucunu alıp belirsizlikleri bir nebzede olsa atlatabilirsem oyle rahat edecegim.
Ay ben öle doktora gidiyorum desem başından beri elli sefer sorarlar ne oldu niye gidiyon bu kadar diye :)dra gidecegim diyorum. ne dru oldugunu paylasmıyorum. yalandan cok korkarım, baska turlu cıkar sonra diye aklım gider. gebeligimi fetal dna sonuclarımı almadan paylasmayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?