Maşallah sağlıkla gelsin bebiş onları gördükten sonra insanın günü musmutlu geçiyor yaaslm kizlar sabah muaynemiz vardi bebis 19 hafta 5 günlük olmus 312 gr dedi doktorumuz. Gitmeden once çikolata yedim kipir kıpırdi. 28 martta renkli ultrason var. tetanoz aşısını yaptirip yaptirmamak sana kalmış dedi zorunlu tutmuyoruz dedi.
Hakkinda hayırlısı olsun her türlü hakkını alırsın insallahVe az once isten.cikarildimkizlar hadi hayirlisi
küçük bebeklere genelde hep takım alırım ben.Merhaba kızlar, çok alakasız bir soru soracağım size ama fikirlerinize çok güveniyorum❤ Yardımcı olursanız sevinirimBir akrabamın cumartesi günü kızının diş buğdayı partisine gideceğim. Ne hediye alınır?
bizim ankara da adet disi saglam olsun manasi da bakir ya da altin gider cnm. bakir sahan vs gibi. ama sen giyim, oyuncak vs de alabilirsin.Merhaba kızlar, çok alakasız bir soru soracağım size ama fikirlerinize çok güveniyorum❤ Yardımcı olursanız sevinirimBir akrabamın cumartesi günü kızının diş buğdayı partisine gideceğim. Ne hediye alınır?
babyshower, mevlut, dis bugdayi, birinci yasgunu......Merhaba kızlar, çok alakasız bir soru soracağım size ama fikirlerinize çok güveniyorum❤ Yardımcı olursanız sevinirimBir akrabamın cumartesi günü kızının diş buğdayı partisine gideceğim. Ne hediye alınır?
bizim ankara da adet disi saglam olsun manasi da bakir ya da altin gider cnm. bakir sahan vs gibi. ama sen giyim, oyuncak vs de alabilirsin.
Canım bu haftalarda bende gidecegim saglik ocagina genel bi kan vermek istiyorum bide idrsr tahlili aliyorlar mi? Protein kacagi vs bakiliyo mu ? Bilgin var miGünaydın hanımlar
Sağlık ocağından geliyorum. Kan vs aldılar pts de tetanoz yapacaklarmış. Ben iğneden aşıdan çok korkarım maşallah her gittiğimde bi iğne saplıyolar
Üzüldüm. Hakkında hayırlısı
Hayırlısı olsun canım. haklarını alabildin mi?Ve az once isten.cikarildimkizlar hadi hayirlisi
amin canim ins bir de tuzu birak dedi doktorumMaşallah sağlıkla gelsin bebiş onları gördükten sonra insanın günü musmutlu geçiyor yaa
Yaa ödem mi farketti niye öyle dedi ki acaba Vala ben de tuzlu şeyler tüketiyorum yaamin canim ins bir de tuzu birak dedi doktorum
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥ tavsiyelerini mutlaka dikkate alıcam ♥Herkese gunaydin mutlu sabahlar .Simran_ Allah şifa versin , üzüldüm canim şekeri , unu, tamamen hayatindan uzaklastirirsan karaciğer enzimlerini normale döndürme ihtimalin cok yüksek. Köy tereyagi , zeytinyagi .. bunlar ilaca mahkum insanlari ilactan kurtaran seyler. Yani bir çare var Allahin izniyle. Prof. Canan Karatay'in Hamilelik Beslenmesi kitabini mutlaka oku derim.
Canım Rabbim sanada şifa versin, tabiki herşey Allahtan ama bizi yinede korktuklarımızla sınamasın inşallah :)Benimde doğuştan ve 2. Gebelik bile riskli idi hamileliğim planlı değildi ve doktoruma kontrole giderken kürtaj ihtimalini de düşünerek gittik fakat şükürki onay çıktı. Herşeyin en güzelini rabbim bilir tabiki biz tedbir alacağız biraz daha dikkatli olacağız ama kafaya takmayacağız
merhaba kızlar
Efelihayat hakkında hayırlısı olsun canm umarım hakkını yemezler, sonuçta elemana ihtiyacı olmasa akrabalarını almazdı yanına. Bundan sonra ki sürecin keyfini çıkart. Bebekten sonra da çalışmam demişsin sıkma canını hiç. Bahar da geliyor miss gibi alışverişini yaparsın gezersin.
B Bluemom44 ;
bebeğe takım alabilirsin, ya da ilk diş fırçasını alabilirsin eczaneler de vardır yumuşak uçlu hemen kullanamasa da sonra kullanır.
Bursa da oturan arkadaşlar çoğalmış sanırım. Benim işyeri Ataevler de, evimde Yıldırım da. Hergün 22km yol gidip geliyorum. Ve toplu taşıma kullanıyorum. Ya bir de Sabah kalkmak giyinmek çok zor geliyor siz de üşeniyor musunuz? Hep diyordum hamile olunca değişik değişik giyinicem, alışveriş yapıcam falan diye. Şuan aldığım tek bir siyah pantolon ile hamileliği tamamlamaktan korkuyorummümkün olsa pijamadan çıkmıcam
Amin canım inşallah Allah razı olsun ♥seymacıgım, arkadaslar yazmıslar, benim konuyla alakalı bir bilgim yok canım. acil sifa diliyorum allahtan. cok gecmis olsun. içini ferah tutmaya calıs arkadasım. hayırlısı insallah.
İnşallah canım çok çok aminnCanım çok geçmiş olsun kendini strese sokma yine de çünkü doktorlar en kötü ihtimalleri bile söylemek zorundalar o yüzden öyle söylüyorlar. Sen ilaçlarını ve kontrollerini ihmal etme inşallah sorun çıkmadan sağlıkla tamamlarsın gebeliğini. Tansiyonun enfeksiyonun hepsinin ilacı çaresi var günümüzde. Bir çok insan bu ilaçlarla sağlıklı bebek sahibi oluyor.inşallah senin de bebişin sağlıkla gelecek.
Ahahah çok sevdim bu fikri seve seve katılırım vallaOlsun takılma zeytinli ile benim bowling partimize katılırsın. Müdür patron kaynana komşu kim varsa dizeriz karşıya yuvarlanarak deviririz hepsini :)). Sağlıklı olalım da buradan geri verdiğimiz kiloları yazışırız Doğumdan sonra inşallah.
Bende korkuyorum aslında ama biz sağlıklı olalım bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hallolur Allahın izniyle canım benim.bende kiloluyum çok ağırlaşmaktan korkuyorum. iyice yusyuvarlak olcam sanırım
:) yıldırımın neresinde oturyosun cnm bnde yıldırımdaymmerhaba kızlar
Efelihayat hakkında hayırlısı olsun canm umarım hakkını yemezler, sonuçta elemana ihtiyacı olmasa akrabalarını almazdı yanına. Bundan sonra ki sürecin keyfini çıkart. Bebekten sonra da çalışmam demişsin sıkma canını hiç. Bahar da geliyor miss gibi alışverişini yaparsın gezersin.
B Bluemom44 ;
bebeğe takım alabilirsin, ya da ilk diş fırçasını alabilirsin eczaneler de vardır yumuşak uçlu hemen kullanamasa da sonra kullanır.
Bursa da oturan arkadaşlar çoğalmış sanırım. Benim işyeri Ataevler de, evimde Yıldırım da. Hergün 22km yol gidip geliyorum. Ve toplu taşıma kullanıyorum. Ya bir de Sabah kalkmak giyinmek çok zor geliyor siz de üşeniyor musunuz? Hep diyordum hamile olunca değişik değişik giyinicem, alışveriş yapıcam falan diye. Şuan aldığım tek bir siyah pantolon ile hamileliği tamamlamaktan korkuyorummümkün olsa pijamadan çıkmıcam
o üşengeçlik bende de çok var. sürekli aynı pantolon saç toplu gidip geliyorum işe. eve gelince koltuğa yığılıp kalıyorummerhaba kızlar
B Bluemom44 ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?