2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende ilçede çalışıyorum ve yol 65 km günde 130 km yol cekiyorum bende bazen pijamayla gitmek istiyorum sabah 6 buçukta yola çıkıp bide hazirlanmak zulüm geliyor
Senin de yolun çok uzunmuş Allah yardımcın olsun. Hemen izin zamanımız gelse de rahat etsek 1-2 hafta. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama bakalım
inşAllah dayanırım

Allah korktuklarinizdan emin umduklariniza nail eylesin inşallah

İnşAllah bir şey çıkmaz canm, başka doktor da değerlendirsin bakalım ne diyecek, oğlumda ayrıntılıda safra kesesinde sorun var doğduğu gibi ameliyat dedi doktor. Ama sonra birşey çıkmadı. Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum. İçini ferah tut

Insallah kötü bir sey cikmicak icini ferah tut.

kızlar benim çok geç farkettiğim bir ürünü size söylemek istiyorum. biliyorsunuz bebekler belli bir aydan sonra salya akıtmaya başlarlar oğlum 2 yaşında hala akıtıyor. azalttı ama hala akıtıyor. önceleri önlük takıyordum. ama biraz büyüyünce önlük taktırmak istemiyorlar. içi muşamba olanlar kalın ipli bez olanlar ise boyun kesiyor hemde büyük oluyorlar. birgün tesadüfen lcw da bir ürün gördüm. resmini ekliyorum. iki katlı bezden arkadan çıtçıtlı sadece boynunun altını kaplıyor. iki kat ıslanana kadar çıkarıyorum zaten. herhalde 30 tane falan almışımdır. annem geçen kaybettik sanırım gidip biraz daha al dedi. kesinlikle tavsiye ediyorum. neler çekmişiz önlüklerle demiştim. genelde 3 lü paketlerde satılıyor

Eklentiler

• M_20182-8WI503Z1-LRW_A.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum canım umarım hepimiz sıkıntısız sağlıkla alabiliriz bebeklerimizi.

Arkadaslar detayli utrasonu ankarada oldukca kalabalik bir devlet hastanesinde yaptiracagim, acaba devlet hastanesinde ve o yogunlukta olsa bile uzunca bakabiliyorlar mi ? Sanirim kadin dogum doktoru radyoloji bolumunden kayit actirip o bolume yönlendiriyormus.

detaylı ultrasonu ya radyoloji yada perinatoloji yapıyor. devlette yaptıran arkadaşım 20 dakika her şeyine baktı demişti. ama sanırım aynı gün yaptıramıyorsunuz. radyoloji size gün veriyor sanırım. yada ben öyle biliyorum.

Kızlar günaydın hayırlı cumalar. benim cinsiyet halen belli değil 18+3 teyim :) yarın randevu var bakalım. kız istiyoruz tabi öncelik sağlıklı olsun da yavrumuz :) dün defactoda %30 indirim vardı bende bunları aldım :) artık kız değilse hediye olarak götürürüm :)

Eklentiler

• Adsız1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Adsız2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
Anladm cnm memnun kaldigin için de doktoru bırakmak istemiyorsun tabi ama acil bi durum olduğunda hemen hastaneye gitmek zorunda kalsak ulaşamayız ozman bende hem evime yakın hemde iyi bi doktr bakıyorum şevket yılmazda dedgin gbi fazla ilgilenmiyorlar bide unutuyorlar hastalarını

Yani uzunca bakan kisim radyoloji , kadin dogum degil. Dogru mu anladim. Oyleyse gonul rahatligiyla orada yaptirabilirim :) tabi once kadin dogumdan randevu almayi basarmak lazim.

faturasını atmayın kız değilse 1 ay içinde değiştirebilirsiniz

Yani uzunca bakan kisim radyoloji , kadin dogum degil. Dogru mu anladim. Oyleyse gonul rahatligiyla orada yaptirabilirim :) tabi once kadin dogumdan randevu almayi basarmak lazim.
tabiki radyolog bakacak detaylıya. kadın doğumla hiç ilginiz kalmıyor. sadece sonucunu gösterirsiniz onlarda dosyanıza eklerler o kadar.

Aslında çok uzun ya da çok kısa bakmasından ziyade doktorun tecrübesi önemli, bu konuda tecrübeli bir doktor sorunsuz bir gebelikte 15 dk bitirebilir incelemelerini ki genelde bu konuda çok iyi olup, vakti kısıtlı olan doktorların muayenesi sorunsuz hamileliklerde o civarda sürer. Diğer taraftan bazı doktorlar hastayla iletişimde olmayı daha çok seviyor bak annesi kalbi, şimdi böbreği gibi herşeyi detaylı tek tek aileye de anlatıyor onların muayenesi bir 30-40 dk sürüyor. İlk hamileliğimde her şeyi uzun uzun anlatan bir doktora gitmiştim, şimdi gideceğim doktorun aileyle pek iletişime geçmediği ve muayenelerinin herhangi bir sorun yoksa kısa sürdüğü söylendi. Umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz da 15 dk da çıkabilirim odadan :) O yüzden muayene süresine takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…