Senin de yolun çok uzunmuşBende ilçede çalışıyorum ve yol 65 km günde 130 km yol cekiyorum bende bazen pijamayla gitmek istiyorum sabah 6 buçukta yola çıkıp bide hazirlanmak zulüm geliyor
Allah korktuklarinizdan emin umduklariniza nail eylesin inşallahKızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.
İnşAllah bir şey çıkmaz canm, başka doktor da değerlendirsin bakalım ne diyecek, oğlumda ayrıntılıda safra kesesinde sorun var doğduğu gibi ameliyat dedi doktor. Ama sonra birşey çıkmadı. Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum. İçini ferah tutKızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
Kızlar günaydın
inşallah canım haber ediceğiminsallah sorun yoktur canim.
amin canım inşallahAllah korktuklarinizdan emin umduklariniza nail eylesin inşallah
Allah razı olsun canıminşallah bir şey çıkmaz canım. korkunu çok iyi anlıyorum dualarım seninle.
Ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum canım umarım hepimiz sıkıntısız sağlıkla alabiliriz bebeklerimizi.İnşAllah bir şey çıkmaz canm, başka doktor da değerlendirsin bakalım ne diyecek, oğlumda ayrıntılıda safra kesesinde sorun var doğduğu gibi ameliyat dedi doktor. Ama sonra birşey çıkmadı. Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum. İçini ferah tut
detaylı ultrasonu ya radyoloji yada perinatoloji yapıyor. devlette yaptıran arkadaşım 20 dakika her şeyine baktı demişti. ama sanırım aynı gün yaptıramıyorsunuz. radyoloji size gün veriyor sanırım. yada ben öyle biliyorum.Arkadaslar detayli utrasonu ankarada oldukca kalabalik bir devlet hastanesinde yaptiracagim, acaba devlet hastanesinde ve o yogunlukta olsa bile uzunca bakabiliyorlar mi ? Sanirim kadin dogum doktoru radyoloji bolumunden kayit actirip o bolume yönlendiriyormus.
Anladm cnm memnun kaldigin için de doktoru bırakmak istemiyorsun tabi ama acil bi durum olduğunda hemen hastaneye gitmek zorunda kalsak ulaşamayız ozman bende hem evime yakın hemde iyi bi doktr bakıyorum şevket yılmazda dedgin gbi fazla ilgilenmiyorlar bide unutuyorlar hastalarınıGünaydın kızlar, hayırlı Cuma’lar
Şevket Yılmaz’da Mustafa demirhana gittim odasında ultrason vardı üstelik o zaman 7 hafta civarıydı çok net baktı. Ben çalıştığım için özellikle mesai dışı randevu alıyorum akşam 6-7 o yüzden kendisi odasında bakıyor, haaa çok samimi ve rahat bir ortam değil hemen işini bitirip yollamaya bakıyor ama olsun ben işimi görmeye bakıyorum. Emre hoca inanılmaz iyi birisi sosyal medyadan da takip edebilirsin. Esentepe tıp taydı ama ayrıldı muayenehane sine gidiyorum. Sigorta anlaşması yok iğne yada ilaçları ödemiyor. Eğer onu bırakabilseydim Oktay Altun vardı aklımda, bırakamadım hala, her aradığımda her gittiğimde beni ve eşimi ismen tanıyor hikayemi çok iyi biliyor, anlatamıyorum ama, abi gibi ya da akraba gibi muayene esnasında oğlumda gelmişti ultrason cihazında ona kardeşini tek tek anlattı eşime video çeksin diye güzel poz yakalamaya, sesini dinletmeye çalıştı. Acele etmiyor rahat, güvenilir, bilgili, ilgili, canayakın.... tek sorun sigorta anlaşması olan bir hastaneye bağlı olmaması
detaylı ultrasonu ya radyoloji yada perinatoloji yapıyor. devlette yaptıran arkadaşım 20 dakika her şeyine baktı demişti. ama sanırım aynı gün yaptıramıyorsunuz. radyoloji size gün veriyor sanırım. yada ben öyle biliyorum.
faturasını atmayın kız değilse 1 ay içinde değiştirebilirsinizKızlar günaydın hayırlı cumalar. benim cinsiyet halen belli değil 18+3 teyim :) yarın randevu var bakalım. kız istiyoruz tabi öncelik sağlıklı olsun da yavrumuz :) dün defactoda %30 indirim vardı bende bunları aldım :) artık kız değilse hediye olarak götürürüm :)
tabiki radyolog bakacak detaylıya. kadın doğumla hiç ilginiz kalmıyor. sadece sonucunu gösterirsiniz onlarda dosyanıza eklerler o kadar.Yani uzunca bakan kisim radyoloji , kadin dogum degil. Dogru mu anladim. Oyleyse gonul rahatligiyla orada yaptirabilirim :) tabi once kadin dogumdan randevu almayi basarmak lazim.
aa doğru değişim hakkım var nasılsa :) unuttum onu ben :)faturasını atmayın kız değilse 1 ay içinde değiştirebilirsiniz
Aslında çok uzun ya da çok kısa bakmasından ziyade doktorun tecrübesi önemli, bu konuda tecrübeli bir doktor sorunsuz bir gebelikte 15 dk bitirebilir incelemelerini ki genelde bu konuda çok iyi olup, vakti kısıtlı olan doktorların muayenesi sorunsuz hamileliklerde o civarda sürer. Diğer taraftan bazı doktorlar hastayla iletişimde olmayı daha çok seviyor bak annesi kalbi, şimdi böbreği gibi herşeyi detaylı tek tek aileye de anlatıyor onların muayenesi bir 30-40 dk sürüyor. İlk hamileliğimde her şeyi uzun uzun anlatan bir doktora gitmiştim, şimdi gideceğim doktorun aileyle pek iletişime geçmediği ve muayenelerinin herhangi bir sorun yoksa kısa sürdüğü söylendi. Umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz da 15 dk da çıkabilirim odadan :) O yüzden muayene süresine takılmayın.Yani uzunca bakan kisim radyoloji , kadin dogum degil. Dogru mu anladim. Oyleyse gonul rahatligiyla orada yaptirabilirim :) tabi once kadin dogumdan randevu almayi basarmak lazim.
Günaydın profil resmini çok güzelmişGunaydin gunaydin anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?