- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Anladim tesekkur ederim, 19.-23. Haftayi gecirmeden halledeyim.tabiki radyolog bakacak detaylıya. kadın doğumla hiç ilginiz kalmıyor. sadece sonucunu gösterirsiniz onlarda dosyanıza eklerler o kadar.
Kızlar günaydın hayırlı cumalar. benim cinsiyet halen belli değil 18+3 teyim :) yarın randevu var bakalım. kız istiyoruz tabi öncelik sağlıklı olsun da yavrumuz :) dün defactoda %30 indirim vardı bende bunları aldım :) artık kız değilse hediye olarak götürürüm :)
Aslında çok uzun ya da çok kısa bakmasından ziyade doktorun tecrübesi önemli, bu konuda tecrübeli bir doktor sorunsuz bir gebelikte 15 dk bitirebilir incelemelerini ki genelde bu konuda çok iyi olup, vakti kısıtlı olan doktorların muayenesi sorunsuz hamileliklerde o civarda sürer. Diğer taraftan bazı doktorlar hastayla iletişimde olmayı daha çok seviyor bak annesi kalbi, şimdi böbreği gibi herşeyi detaylı tek tek aileye de anlatıyor onların muayenesi bir 30-40 dk sürüyor. İlk hamileliğimde her şeyi uzun uzun anlatan bir doktora gitmiştim, şimdi gideceğim doktorun aileyle pek iletişime geçmediği ve muayenelerinin herhangi bir sorun yoksa kısa sürdüğü söylendi. Umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz da 15 dk da çıkabilirim odadan :) O yüzden muayene süresine takılmayın.
Teşekkür ederimGünaydın profil resmini çok güzelmiş
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah nerde yaptırdın detaylıyıKızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.
Evet canım doğru malesef yüksek kiloyla hamile kaldım çok teşekkür ederim amin inşallah ya hepimiz için tek dileğim bu ♥Rica ederim canim ne demek senden de Allah razi olsun,sen yuksek kilo ile hamile kaldin diye hatirliyorum, o yuzden bunlari yazmak istedim, insallah sifa bulursun , hepimizin bebekleri saglikla dogsun insallahh
Canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin.Kızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.
önemli olan pamuk olması alırken dikkat etmek lazım. ama çok takıyorsanız internet yerine dokunarak alın. biberonda önemli olan bebeğin gaz yutmaması. zaten bir kaç marka var piyasada emzik her bebek her emziği emmiyor benim oğlum kauçuk emzik emmişti onu bayağı bir denemeniz gerekecek. sabun olarak ben saç vucut mustela kullandım. pişik kremi sudocrem güzel herkes desitini beğeniyor ama bence başarısız. birde bepanthen baby güzel. deterjan hem granül kullandım hem sıvı. granül daha sağlıklı diyorlar ama kaç derecede yıkarsam yıkayayım kalıntı bıraktı tam çözülmedi. suda çözdüreyim dedim zor çözülüyor. dalan roxy kullanmıştım eeeeh dedim. unibaby sıvı kullandım. yumuşatıcı kullanmadım. unibaby geyet güzeldi. bez 3 numaraya kadar prima premium care kullandım 3 numarada yumuşak doku bitiyor petekli doku başlıyor. hiç beğenmedim poposuna iz yaptı bebeğin aktif bebeye geçtik. premiumun o ıslaklık çizgisi ilk zamanlar çok iyi oluyor. ıslak mendil unibaby yenidoğan. tavsiyem 3 lü paketlerde almayın bütçe dayanmaz ben 24 lü paketleri uygun buldukça stokluyorum. evde hazırda iki koli var. bir şeyin stoğu yapılacaksa bunun yapılmalı kesin netBir benim sanırım çocuğa hiçbirşey almayan gün boyu bakıyorum bakıyorum ya beğenemiyorum yada kalitesi iyi mi olur mu olmaz mı diye vazgeçiyorum. biberon, emzik, kıyafet,sabun,deterjan,bez konusunda hiçbir fikre sahip değilim. böyle giderse üstsüz başsız kalacak yavru :)
Canım çok teşekkürler uzun uzun gayet güzel anlattın trendyol da indirim vardı bakıp alayım dedim hiç anlamadığım konular olunca bakmakla yetindim sadece :)önemli olan pamuk olması alırken dikkat etmek lazım. ama çok takıyorsanız internet yerine dokunarak alın. biberonda önemli olan bebeğin gaz yutmaması. zaten bir kaç marka var piyasada emzik her bebek her emziği emmiyor benim oğlum kauçuk emzik emmişti onu bayağı bir denemeniz gerekecek. sabun olarak ben saç vucut mustela kullandım. pişik kremi sudocrem güzel herkes desitini beğeniyor ama bence başarısız. birde bepanthen baby güzel. deterjan hem granül kullandım hem sıvı. granül daha sağlıklı diyorlar ama kaç derecede yıkarsam yıkayayım kalıntı bıraktı tam çözülmedi. suda çözdüreyim dedim zor çözülüyor. dalan roxy kullanmıştım eeeeh dedim. unibaby sıvı kullandım. yumuşatıcı kullanmadım. unibaby geyet güzeldi. bez 3 numaraya kadar prima premium care kullandım 3 numarada yumuşak doku bitiyor petekli doku başlıyor. hiç beğenmedim poposuna iz yaptı bebeğin aktif bebeye geçtik. premiumun o ıslaklık çizgisi ilk zamanlar çok iyi oluyor. ıslak mendil unibaby yenidoğan. tavsiyem 3 lü paketlerde almayın bütçe dayanmaz ben 24 lü paketleri uygun buldukça stokluyorum. evde hazırda iki koli var. bir şeyin stoğu yapılacaksa bunun yapılmalı kesin netkolay gelsin
ne demek paylaşmak için buradayız. çok zevklidir bebek alışverişi. biberonda marka isterseniz. ben avent kullandım natural flow yada doğal akış yazması önemli. bir dr browns kullandım ama yıkaması eziyet resmen aventi tavsiye ederim ben ondan alacağım.Canım çok teşekkürler uzun uzun gayet güzel anlattın trendyol da indirim vardı bakıp alayım dedim hiç anlamadığım konular olunca bakmakla yetindim sadece :)
Amin canım inşallahCanım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin.
İnşallah canım, Çiğli Eğitim araştırma hastanesinde Perinatolog Orkun Çetin hoca yaptı canım.Hayırlı haberlerle gel canım inşallah nerde yaptırdın detaylıyı
yaaa çok güzelmiş. erkekte giyer bunu bişiycik olmaz bizim kedimize benziyor.Bizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
çok güzelmiş güle güle giysin inş. nereden aldınızBizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
Aslnda bu ay benim de doktrm yerine başkasına gtmmn sebebi buydu belki. Doktruma çok guvenyrm ama genelde tüp bebek ve riskli gebelik baktgi için ben ona normal gelince hemen cok iyi deyp güleryzle sorunz var mı diyor boyu kilosu konsnda hiç bir bilgi verdgni hatrlamyrm. O yüzden belki başka bakış acisi ile bulantima da çare olur diye dusnyrm belki kuzumu da tam görürüm ki hala kendmi tam hamile deglde hasta gibi hissdyrm insallah gececk hepmznhaklisiniz doktora bagli,
yok süre benim icin de farketmez.
asiri yogun bir kadin dogum doktoruna gidiyorum , inceleme kismini o mu yapiyor diye bilmedigimden onu sorayim dedim sizlere. Cunku onun 20 dk bakmasi hic mumkun degil :) radyoloji o kdr yogun degildir diye umuyorum.
Insallah taramalarimizda bir sıkıntı çikmaz.
Teşekkür ederimyaaa çok güzelmiş. erkekte giyer bunu bişiycik olmaz bizim kedimize benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?