2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızım da avent kullandım gaz sorunu vardı ama 9 yıl geçti geliştirmiş olabilirler bu kez Dr browns i denemek istiyorum ama nette bazı yorumlar sürekli akıtıyor demiş ama bazısı da çok memnun ben cam olandan istiyorum zaten

çok güzelmiş güle güle giysin inş. nereden aldınız
Teşekkürler, hepimizinki sağlıcakla giysin inşallah instagramda jammybaby_ diye bir sayfada buldum. Penye kalitesini de beğendik açıkçası. Yaz bebeği olacağından bikaç tane penye battaniye almayı düşünüyordum, içinde bi tane olması iyi oldu bizim için.

Çok güzel bunu bende çok beğenmiştim ama bizimki erkek . birçok şeyi netten alıyorum ama kıyafette cesaret edemiyorum kalitesi dokusu nasil bu takımım

dediğim gibi dr browns ta kullandım. bence yeni doğan için fazla süt geliyor. emmesede geliyor. bazıları bu biberondan sonra emzirme de problem olduğunu söylemişler. bir de o pipet çok zor yıkanıyor. bir de medela mı ne bir marka var onada bakın isterseniz. onu da beğenen oldukça fazla kişi var ama şu gerçek evet kesinlikle bebek gaz yutmuyor. pipetten gaz çıkışı görülüyor kesinlikle

Çok güzel bunu bende çok beğenmiştim ama bizimki erkek . birçok şeyi netten alıyorum ama kıyafette cesaret edemiyorum kalitesi dokusu nasil bu takımım
Dokusunu beğendik, kaliteli duruyor. Battaniyesi falanda beklediğimden daha büyük çıktı. Aslında acil ihtiyaç olmadığı sürece beğenmezsen iade ediyosun zaten (ama bazı sayfalar iade olmadığını belirtiyor)

bende daha bir çorap almadım kızıma:) hala bakıyorum öyle:)

inşallah bir sorun yoktur canım. inanıyorum hepimizin bebekleri sağlıklı Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı

İnşallah sorun yoktur canm, hayırlı haberlerini bekliyor olacağız

Aylardir buna bakiyorum da kacli alsam karar veremedim. 10lu alayim dedim o da cok paraymis gibi geldi.
Bu arada benimki erkek ama bunu giyecek sonunda :)

Harikaymış gerçekten sağlıkla giysin minik pisicik

Evet farkli doktorlari denemekte yarar var. devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Benim doktorum ilgili ama biraz hizli geciyor asiri yogun hastasi oldugu icin. O ultrason bakarken merak ettigim seyleri pespese soruyorum. Insallah gecer bulantiniz 6.aydan sonra daha gecer diyorlar

Benim gideceğim doktor kadın doğum uzmanı üzerine perinatoloji konusunda uzmanlaşmış. Detaylı taramaları radyologda yapabiliyor uzmanlaşmış kadın doğumcu da. Biraz hastaneye bağlı. İki dalda bu işi çok iyi yapan hekimler var.
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız.
Zaten bu tarama temiz çıkarsa bundan sonrası daha stressiz geçiyor.

Aylardir buna bakiyorum da kacli alsam karar veremedim. 10lu alayim dedim o da cok paraymis gibi geldi.
Bu arada benimki erkek ama bunu giyecek sonunda :)
Battaniyesi falan da olduğu için bize 10lu cazip geldi açıkçası. Çünkü onlarda yok ve alınacaktı. Ama başka aldıysan veya varsa daha küçük parçalı olan takımı da alınabilir bence.

Aminn insallah. Sonra sanirim şeker ölçumleri, yuklemesi falan kaliyor. Sonra artik hastanelerden yakamizi bi kurtaririz insallah doguma kadar :)

Kızlar merhaba, ikili testimin sonuçları çıkmış ama daha doktora gösteremedim. Bhcg 70, papp a 850 ng/ml yazıyor. Papp a'da sorun mu var sizce? Sanırım daha yüksek olması gerekiyormuş. Siz çoktan yaptırmışsınızdır diye yazdım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çok güzeller cnm sağlıkla giysin minigin bnde geçenlerde bi kaç bisey aldm hevesim gitsin diye:-D

Bunlarda benim oğlusun ilk cicileri:)

Eklentiler

• 20190310_234526.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190310_234447.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190310_224647.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190310_224549.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190310_224540.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 32

Bayıldım güle güle kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…