Kızım da avent kullandım gaz sorunu vardı ama 9 yıl geçti geliştirmiş olabilirler bu kez Dr browns i denemek istiyorum ama nette bazı yorumlar sürekli akıtıyor demiş ama bazısı da çok memnun ben cam olandan istiyorum zatenne demek paylaşmak için buradayız. çok zevklidir bebek alışverişi. biberonda marka isterseniz. ben avent kullandım natural flow yada doğal akış yazması önemli. bir dr browns kullandım ama yıkaması eziyet resmen aventi tavsiye ederim ben ondan alacağım.
Teşekkürler, hepimizinki sağlıcakla giysin inşallahçok güzelmiş güle güle giysin inş. nereden aldınız
Çok güzelBizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
dediğim gibi dr browns ta kullandım. bence yeni doğan için fazla süt geliyor. emmesede geliyor. bazıları bu biberondan sonra emzirme de problem olduğunu söylemişler. bir de o pipet çok zor yıkanıyor. bir de medela mı ne bir marka var onada bakın isterseniz. onu da beğenen oldukça fazla kişi var ama şu gerçek evet kesinlikle bebek gaz yutmuyor. pipetten gaz çıkışı görülüyor kesinlikleKızım da avent kullandım gaz sorunu vardı ama 9 yıl geçti geliştirmiş olabilirler bu kez Dr browns i denemek istiyorum ama nette bazı yorumlar sürekli akıtıyor demiş ama bazısı da çok memnun ben cam olandan istiyorum zaten
Dokusunu beğendik, kaliteli duruyor. Battaniyesi falanda beklediğimden daha büyük çıktı. Aslında acil ihtiyaç olmadığı sürece beğenmezsen iade ediyosun zaten (ama bazı sayfalar iade olmadığını belirtiyor)Çok güzelbunu bende çok beğenmiştim ama bizimki erkek . birçok şeyi netten alıyorum ama kıyafette cesaret edemiyorum kalitesi dokusu nasil bu takımım
bende daha bir çorap almadım kızıma:) hala bakıyorum öyle:)Bir benim sanırım çocuğa hiçbirşey almayan gün boyu bakıyorum bakıyorum ya beğenemiyorum yada kalitesi iyi mi olur mu olmaz mı diye vazgeçiyorum. biberon, emzik, kıyafet,sabun,deterjan,bez konusunda hiçbir fikre sahip değilim. böyle giderse üstsüz başsız kalacak yavru :)
inşallah bir sorun yoktur canım. inanıyorum hepimizin bebekleri sağlıklı Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızıKızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.
İnşallah sorun yoktur canm, hayırlı haberlerini bekliyor olacağızKızlar günaydın
Dün ayrıntılı ultrason vardı. Devlet hastanesinde perinatolog yaptı ultrasonu. Tüm organları gelişimi iyi çıktı ama barsakta hafif bir parlama gördü. Bu doktoru endişelendirdi amniyosentez yada nif testi yaptırmam gerektiğini söyledi. bu gün İzmir tepecikte başka bir doktora gözükeceğim dualarınızı bekliyorum.
İnanıyorum sıkıntı olmadığına ama korkuyorum da.
Biz cinsiyetini bilmiyoruz hiçbirşey almadık eğer erkekse abisinin stoklardan faydalanacakbende daha bir çorap almadım kızıma:) hala bakıyorum öyle:)
Aylardir buna bakiyorum da kacli alsam karar veremedim. 10lu alayim dedim o da cok paraymis gibi geldi.Bizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
Harikaymış gerçekten sağlıkla giysin minik pisicikBizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
Aslnda bu ay benim de doktrm yerine başkasına gtmmn sebebi buydu belki. Doktruma çok guvenyrm ama genelde tüp bebek ve riskli gebelik baktgi için ben ona normal gelince hemen cok iyi deyp güleryzle sorunz var mı diyor boyu kilosu konsnda hiç bir bilgi verdgni hatrlamyrm. O yüzden belki başka bakış acisi ile bulantima da çare olur diye dusnyrm belki kuzumu da tam görürüm ki hala kendmi tam hamile deglde hasta gibi hissdyrm insallah gececk hepmzn
Benim gideceğim doktor kadın doğum uzmanı üzerine perinatoloji konusunda uzmanlaşmış. Detaylı taramaları radyologda yapabiliyor uzmanlaşmış kadın doğumcu da. Biraz hastaneye bağlı. İki dalda bu işi çok iyi yapan hekimler var.haklisiniz doktora bagli,
yok süre benim icin de farketmez.
asiri yogun bir kadin dogum doktoruna gidiyorum , inceleme kismini o mu yapiyor diye bilmedigimden onu sorayim dedim sizlere. Cunku onun 20 dk bakmasi hic mumkun degil :) radyoloji o kdr yogun degildir diye umuyorum.
Insallah taramalarimizda bir sıkıntı çikmaz.
Battaniyesi falan da olduğu için bize 10lu cazip geldi açıkçası. Çünkü onlarda yok ve alınacaktı. Ama başka aldıysan veya varsa daha küçük parçalı olan takımı da alınabilir bence.Aylardir buna bakiyorum da kacli alsam karar veremedim. 10lu alayim dedim o da cok paraymis gibi geldi.
Bu arada benimki erkek ama bunu giyecek sonunda :)
Aminn insallah. Sonra sanirim şeker ölçumleri, yuklemesi falan kaliyor. Sonra artik hastanelerden yakamizi bi kurtaririz insallah doguma kadar :)Benim gideceğim doktor kadın doğum uzmanı üzerine perinatoloji konusunda uzmanlaşmış. Detaylı taramaları radyologda yapabiliyor uzmanlaşmış kadın doğumcu da. Biraz hastaneye bağlı. İki dalda bu işi çok iyi yapan hekimler var.
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız.
Zaten bu tarama temiz çıkarsa bundan sonrası daha stressiz geçiyor.
Çok güzeller cnm sağlıkla giysin minigin bnde geçenlerde bi kaç bisey aldm hevesim gitsin diye:-DBizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
Aa yakınız çok :)Annemde heykel:)
Bizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?