2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

  • Kız

  • Erkek

  • İkiz kız

  • İkiz erkek

  • İkiz kız ve erkek


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya bayıldım aynı yeri atmıştım geçende foruma jammy baby de harika ürünler var kalitesini beğendiyseniz süper.
bende ordan 10 lu hastane çıkışı seti alacağım :)
 
Tavsiyeler icin sağol canım, not aldım hepsini. Bol bol ıslak mendil :)
 
Battaniyesi falan da olduğu için bize 10lu cazip geldi açıkçası. Çünkü onlarda yok ve alınacaktı. Ama başka aldıysan veya varsa daha küçük parçalı olan takımı da alınabilir bence.
Benim ilk aldigim sey pembe tonlarinda bir penye battaniyeydi. Erkek golü yiyince onu hediye edeceğim birilerine herhalde
Bunu alacağım ben ya. Bir de Instagram ve Facebook ta sürekli reklamı çıkıyor onume sizin aldığınız sitenin. Baska yerlerde de var.

Biraz heduye geldi, fotoğraflarını atarım birazdan. Daha ben bir şey alamadim. İnsan calismayinca cok alisveris yapmiyormus meğer, maaş almak tuketimi arttiriyormus onu anladim :)
Rossman da indirim vardi, muhendisinoglu yildizli listesindeki deterjanlardan birini almıştım oradan. Dalan zeytinyağlı granül sabun. Sicak suda eritip öyle kullanacağım. Bir dönem beyaz sabunu rendeleyip kullanmıştım, cok farkli olacagini düşünmüyorum.
 

Firma google'a sağlam reklam bütçesi ayırmış sanırım bende bebekle ilgili bişeylere bakmaya başladığımda instagramda reklam olarak çıkmaya başlamıştı
Yavaş yavaş alınır herşey daha 5 ayımız var nerdeyse. Ben 2 takım alacaktım hastane çıkışını, sağolsun diğer takımınıda en yakın arkadaşlarımdan biri alacak. Aileden birilerine hediye olarak alındırabilir böyle şeyler aslında.
 
cok guzelmis. saglikla giysin minnos
 
Ben kiyafete çok takilmiyorum, hem hediye gelecek hem kuzenlerinden. Zaten şehir merkezindeyiz bir sey lazım olsa babasi motorla iki dakkada gider alır. Belki ben çocuğu babaya bırakır çıkar alırım. Motorumu çok özledim.
 
Ben ikiz ve kız çok istemiştim, sana kısmet olmuş ne güzel. Biz yalnız kalmasin diye ayni sureci tekrar yaşayacağız
 

Mühendisinoğluna güvenip birkaç alışveriş yapmıştım ama sonra bazı şeyleri midemi bulandırdı, artık takip etmiyorum o yüzden. Artık bir ürün alacaksam ewg puanına ya da think dirty puanına bakıp alıyorum.
Tabi orada daha uluslarası markaların incelemeleri bulunuyor Türk markalar pek olmuyor.
Kızım için Dalan roxyi 3 sene kadar kullandım, memnundum şimdi bir süredir kimyasallardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışıyorum o yüzden kendi çamaşırlarımıza da etimatik kullanıyorum ondan da memnunum.
Bazen çok lekeli şeylerde önden beyaz sabunla hafif çitileyip öyle atıyorum.
 
gozun aydin canim
artik herseyden 3 tane size
2 si kizlara biri anneye
 
Ne kadar tatlı aldıklarınız
Ben de 2 tane mont aldım biri önümüzdeki kış giymesi icin, öbürü de diğer sene için deliye bak şimdiden almış diyebilirsiniz ama indirimliydi, her sene her seye zam geliyor biliyorsunuz, simdiden almak daha karlı geliyor bana.
 

Eklentiler

  • 84F9D00E-DB59-4DEA-94E1-743ACAC7791C.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 3636CAC0-51E4-4437-B52E-C83D1A1F6D70.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
cok sukur, bin sukur, hep sukur.

dusuk risk cıktı. dr'a gosterecegim yarın. ah allahım hamd olsun. darısı diger ferahlık bekleyenlere insallah.
Canım, beklediğimiz sonuç buydu. Sorun yokmus, şükür. gelmiş geçmiş olsun sıkıntıların su gibi aksın gitsin...
 
masallah canım sağlıkla kucağına al ikisini de. Ben de haftaya gidecegim ayrıntılı ultrasona , görmek icin sabırsızlanıyorum.
 
Hayırlı olsun annişler güle güle giydirin bebişlerinizin cicilerini inşallah hepsi de birbirinden güzel yaa bizim cinsiyet belli değil beklemedeyim ben de öğrenince başlarım ufaktan almaya.. Rabbim hepimize gönül ferahlığı içinde hamileliğimizi geçirmemizi nasip etsin inşallah.. Temizlik yaptım perdeler yıkandı camlar silindi çok yoruldum oyy bitti ama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…