ya bayıldım aynı yeri atmıştım geçende foruma jammy baby de harika ürünler var kalitesini beğendiyseniz süper.Bizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
Ayyyyy cok sekerler ama yaaa hangi ilden nerden aldiniz gule gule saglikla giysin ankarada goremedim lcw de hicBunlarda benim oğlusun ilk cicileri:)
Tskr ler cnm bursa carrefuordaki waikikiden aldm indirimdeydi hatta:)Ayyyyy cok sekerler ama yaaa hangi ilden nerden aldiniz gule gule saglikla giysin ankarada goremedim lcw de hic
Tavsiyeler icin sağol canım, not aldım hepsini. Bol bol ıslak mendil :)önemli olan pamuk olması alırken dikkat etmek lazım. ama çok takıyorsanız internet yerine dokunarak alın. biberonda önemli olan bebeğin gaz yutmaması. zaten bir kaç marka var piyasada emzik her bebek her emziği emmiyor benim oğlum kauçuk emzik emmişti onu bayağı bir denemeniz gerekecek. sabun olarak ben saç vucut mustela kullandım. pişik kremi sudocrem güzel herkes desitini beğeniyor ama bence başarısız. birde bepanthen baby güzel. deterjan hem granül kullandım hem sıvı. granül daha sağlıklı diyorlar ama kaç derecede yıkarsam yıkayayım kalıntı bıraktı tam çözülmedi. suda çözdüreyim dedim zor çözülüyor. dalan roxy kullanmıştım eeeeh dedim. unibaby sıvı kullandım. yumuşatıcı kullanmadım. unibaby geyet güzeldi. bez 3 numaraya kadar prima premium care kullandım 3 numarada yumuşak doku bitiyor petekli doku başlıyor. hiç beğenmedim poposuna iz yaptı bebeğin aktif bebeye geçtik. premiumun o ıslaklık çizgisi ilk zamanlar çok iyi oluyor. ıslak mendil unibaby yenidoğan. tavsiyem 3 lü paketlerde almayın bütçe dayanmaz ben 24 lü paketleri uygun buldukça stokluyorum. evde hazırda iki koli var. bir şeyin stoğu yapılacaksa bunun yapılmalı kesin netkolay gelsin
Benim ilk aldigim sey pembe tonlarinda bir penye battaniyeydi. Erkek golü yiyince onu hediye edeceğim birilerine herhaldeBattaniyesi falan da olduğu için bize 10lu cazip geldi açıkçası. Çünkü onlarda yok ve alınacaktı. Ama başka aldıysan veya varsa daha küçük parçalı olan takımı da alınabilir bence.
Benim ilk aldigim sey pembe tonlarinda bir penye battaniyeydi. Erkek golü yiyince onu hediye edeceğim birilerine herhalde
Bunu alacağım ben ya. Bir de Instagram ve Facebook ta sürekli reklamı çıkıyor onume sizin aldığınız sitenin. Baska yerlerde de var.
Biraz heduye geldi, fotoğraflarını atarım birazdan. Daha ben bir şey alamadim. İnsan calismayinca cok alisveris yapmiyormus meğer, maaş almak tuketimi arttiriyormus onu anladim :)
Rossman da indirim vardi, muhendisinoglu yildizli listesindeki deterjanlardan birini almıştım oradan. Dalan zeytinyağlı granül sabun. Sicak suda eritip öyle kullanacağım. Bir dönem beyaz sabunu rendeleyip kullanmıştım, cok farkli olacagini düşünmüyorum.
cok guzelmis. saglikla giysin minnosBizde ilk hastane çıkışımızı aldık. Daha doğrusu halası aldı.Kedi seven anne babanın bebeği için seçtiği hastane çıkışı da tabiki öyle olucaktı Doktor kıza benziyor demişti ama artık bebiş erkekse de üzgünüm kullanacak
Eki Görüntüle 2245999
sevsinler cicilerini...Bunlarda benim oğlusun ilk cicileri:)
Ben kiyafete çok takilmiyorum, hem hediye gelecek hem kuzenlerinden. Zaten şehir merkezindeyiz bir sey lazım olsa babasi motorla iki dakkada gider alır. Belki ben çocuğu babaya bırakır çıkar alırım. Motorumu çok özledim.Firma google'a sağlam reklam bütçesi ayırmış sanırım bende bebekle ilgili bişeylere bakmaya başladığımda instagramda reklam olarak çıkmaya başlamıştı
Yavaş yavaş alınır herşey daha 5 ayımız var nerdeyse. Ben 2 takım alacaktım hastane çıkışını, sağolsun diğer takımınıda en yakın arkadaşlarımdan biri alacak. Aileden birilerine hediye olarak alındırabilir böyle şeyler aslında.
Ben ikiz ve kız çok istemiştim, sana kısmet olmuş ne güzel. Biz yalnız kalmasin diye ayni sureci tekrar yaşayacağızSlm herkes iyiydir umarım yoğun bi iş temposu geçirdim bir haftadır hiç okuyamadım bugün dr kontrolüm vardı bebeklerim ikiside kız olduğu kesinleşti sağlıkları da iyi çok şükür 3 hafta sonra ayrıntılıya çağırdı inşallah o zamanda bi sıkıntı çıkmaz .
Benim ilk aldigim sey pembe tonlarinda bir penye battaniyeydi. Erkek golü yiyince onu hediye edeceğim birilerine herhalde
Bunu alacağım ben ya. Bir de Instagram ve Facebook ta sürekli reklamı çıkıyor onume sizin aldığınız sitenin. Baska yerlerde de var.
Biraz heduye geldi, fotoğraflarını atarım birazdan. Daha ben bir şey alamadim. İnsan calismayinca cok alisveris yapmiyormus meğer, maaş almak tuketimi arttiriyormus onu anladim :)
Rossman da indirim vardi, muhendisinoglu yildizli listesindeki deterjanlardan birini almıştım oradan. Dalan zeytinyağlı granül sabun. Sicak suda eritip öyle kullanacağım. Bir dönem beyaz sabunu rendeleyip kullanmıştım, cok farkli olacagini düşünmüyorum.
gozun aydin canimSlm herkes iyiydir umarım yoğun bi iş temposu geçirdim bir haftadır hiç okuyamadım bugün dr kontrolüm vardı bebeklerim ikiside kız olduğu kesinleşti sağlıkları da iyi çok şükür 3 hafta sonra ayrıntılıya çağırdı inşallah o zamanda bi sıkıntı çıkmaz .
Çok sevindimcok sukur, bin sukur, hep sukur.
dusuk risk cıktı. dr'a gosterecegim yarın. ah allahım hamd olsun. darısı diger ferahlık bekleyenlere insallah.
Canım, beklediğimiz sonuç buydu. Sorun yokmus, şükür. gelmiş geçmiş olsun sıkıntıların su gibi aksın gitsin...cok sukur, bin sukur, hep sukur.
dusuk risk cıktı. dr'a gosterecegim yarın. ah allahım hamd olsun. darısı diger ferahlık bekleyenlere insallah.
masallah canımSlm herkes iyiydir umarım yoğun bi iş temposu geçirdim bir haftadır hiç okuyamadım bugün dr kontrolüm vardı bebeklerim ikiside kız olduğu kesinleşti sağlıkları da iyi çok şükür 3 hafta sonra ayrıntılıya çağırdı inşallah o zamanda bi sıkıntı çıkmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?