2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayır canım özel 2side ama aşırı hastası var tüp ve riskli gebelik doktoru oldgu için doktor güleryüzlü hep sıcak ama yine de şu kadar büyümüş şöyle olmuş diye ilk kez bebeği olan anne için bu seferlik başka deneyym dedim 1 sabah uyansam azcik normal hisstsem diye dua edyrm sadece

cok guzelmis. saglikla giysin minnos
Cook güzelmiş ben de kızım olunca bunu alcam diye gecryrdm icimden siyah bir kedim vardı onu hatırlmistm bunu görünce. Guzel kızım kimbilir nerde benim kara boncugumm. Evlat sevgisi nasıl blmyrm ama annecim dese biri şuan oldgu gibi gözlerim doluyor.

Ohh güle güle kirlet özendim sana valla bnm ev aldı başını gidiyor süpürgeyi bile acamiyom korkumdan biraz zorlanınca başlıyor karnım kasiklarim agirmaya doktorumda zorlamayacaksın hicbirseye deyince sağolsun eşim haftasonları süpürüyor işte idare ediyoruz içime sinmesede

Bizde öyleyiz hafta sonu ben topluyorum eşim silip süpürüyo. Doğumdan öncede detaylı temizlik yaptırırım oh mis ☺

Yaa empati yapiyorum gercekten üzücü insallah sifa bulursun canim , senin gibi tum hamilelere Allah yardim etsin. Annelik cok kutsal..

Ama senin yükün iki kat ağır sen kımıldama hiç ben de yavaş yavaş yaptım zaten ama kasıldı karnımda baya bebiş rahatsız ettim herhalde

Kızlar eşimin kuzeni internetten kıZ ve erkek bebek anne-kız kombineleri satıyo bilginiz olsun ben kendisinin zevkini çok beğeniyorum sayfanın adını da paylaşayım isteyen olursa fikir olsun ben bi çok şey beğendim bile :) elifnaz1803

Çok sevindim gözün aydın için ferahlamıştır şimdi.. Sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Kizlar bugun çok istedigim bir yerden mulakata girmeye hak kazandigimi ögrendim cok sevindim. Ama hamile oldugum icin beni kabul etmek istemezler mi diye korkuyorum, mulakat zamani gelince 24 haftalik olucam. Karnim çok mu cikmis olur acaba su anda asiri cikmis degil.

oh cok sukur

oyle dusunme canim. belki bebeginin kismetidir

hamilelikle birlikte ayak basparmak tirnagim batti.. pedikure gittim ama et tirnagin uzerine uzamis ve kapamis. bildiginiz kesti. ama canimdan can gitti sanki. ayakkabi giyemiyrdum artik o yuzden mecbur yaptirmam lazimdi. dr.la da gorustum. enfeksiyon olmadin diye antibiyotikli krem surecegim. ama cok fena bisimis bu batiklar yahu ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…