Evet farkli doktorlari denemekte yarar var. devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Benim doktorum ilgili ama biraz hizli geciyor asiri yogun hastasi oldugu icin. O ultrason bakarken merak ettigim seyleri pespese soruyorum. Insallah gecer bulantiniz 6.aydan sonra daha gecer diyorlar
Hayır canım özel 2side ama aşırı hastası var tüp ve riskli gebelik doktoru oldgu için doktor güleryüzlü hep sıcak ama yine de şu kadar büyümüş şöyle olmuş diye ilk kez bebeği olan anne için bu seferlik başka deneyym dedim 1 sabah uyansam azcik normal hisstsem diye dua edyrm sadece
Cook güzelmiş ben de kızım olunca bunu alcam diye gecryrdm icimden siyah bir kedim vardı onu hatırlmistm bunu görünce. Guzel kızım kimbilir nerde benim kara boncugumm. Evlat sevgisi nasıl blmyrm ama annecim dese biri şuan oldgu gibi gözlerim doluyor.
Hayırlı olsun annişler güle güle giydirin bebişlerinizin cicilerini inşallah hepsi de birbirinden güzel yaa bizim cinsiyet belli değil beklemedeyim ben de öğrenince başlarım ufaktan almaya.. Rabbim hepimize gönül ferahlığı içinde hamileliğimizi geçirmemizi nasip etsin inşallah.. Temizlik yaptım perdeler yıkandı camlar silindi çok yoruldum oyy bitti ama
Ohh güle güle kirlet özendim sana valla bnm ev aldı başını gidiyor süpürgeyi bile acamiyom korkumdan biraz zorlanınca başlıyor karnım kasiklarim agirmaya doktorumda zorlamayacaksın hicbirseye deyince sağolsun eşim haftasonları süpürüyor işte idare ediyoruz içime sinmesede
Ohh güle güle kirlet özendim sana valla bnm ev aldı başını gidiyor süpürgeyi bile acamiyom korkumdan biraz zorlanınca başlıyor karnım kasiklarim agirmaya doktorumda zorlamayacaksın hicbirseye deyince sağolsun eşim haftasonları süpürüyor işte idare ediyoruz içime sinmesede
Hayır canım özel 2side ama aşırı hastası var tüp ve riskli gebelik doktoru oldgu için doktor güleryüzlü hep sıcak ama yine de şu kadar büyümüş şöyle olmuş diye ilk kez bebeği olan anne için bu seferlik başka deneyym dedim 1 sabah uyansam azcik normal hisstsem diye dua edyrm sadece
Kızlar eşimin kuzeni internetten kıZ ve erkek bebek anne-kız kombineleri satıyo bilginiz olsun ben kendisinin zevkini çok beğeniyorum sayfanın adını da paylaşayım isteyen olursa fikir olsun ben bi çok şey beğendim bile :) elifnaz1803
Kızlar iyi akşamlar herkese,
Bu gün başka bir doktora gözüktüm bu doktor ilk doktorun gördüğü barsak parlamasının hiperokojen bağırsak olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi. Hepiniz sağolun. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
Bu gün başka bir doktora gözüktüm bu doktor ilk doktorun gördüğü barsak parlamasının hiperokojen bağırsak olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi. Hepiniz sağolun. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
Kizlar bugun çok istedigim bir yerden mulakata girmeye hak kazandigimi ögrendim cok sevindim. Ama hamile oldugum icin beni kabul etmek istemezler mi diye korkuyorum, mulakat zamani gelince 24 haftalik olucam. Karnim çok mu cikmis olur acaba su anda asiri cikmis degil.
Kizlar bugun çok istedigim bir yerden mulakata girmeye hak kazandigimi ögrendim cok sevindim. Ama hamile oldugum icin beni kabul etmek istemezler mi diye korkuyorum, mulakat zamani gelince 24 haftalik olucam. Karnim çok mu cikmis olur acaba su anda asiri cikmis degil.
hamilelikle birlikte ayak basparmak tirnagim batti.. pedikure gittim ama et tirnagin uzerine uzamis ve kapamis. bildiginiz kesti. ama canimdan can gitti sanki. ayakkabi giyemiyrdum artik o yuzden mecbur yaptirmam lazimdi. dr.la da gorustum. enfeksiyon olmadin diye antibiyotikli krem surecegim. ama cok fena bisimis bu batiklar yahu ;(