2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun valla çok kötü oluyor tırnak batması arada bende de oluyor evde sıcak suda yumuşatıp kendim kesip alıyorum ertesi gün düzeliyor çok şükür..

Iyi akşamlar kızlar artik yorgunluktan buraya pek bakamıyorum bugün 3lü tarama sonucumu gösterdim şükür herşey yolunda cıktı 3 gündür benim kız fıldır fıldırdı bugün arkadaşımın küçük oğlu sarilicam diye bayaga sert vurdu karnıma o andan beridir pek hissetmiyorum hareketini canım sıkıldı 5 nisana detayli icin randevu alacağım ankarada ümit korucuoğluna karar verdim günü birlik gidip gelicem ankaraya

Geçmiş olsun valla çok kötü oluyor tırnak batması arada bende de oluyor evde sıcak suda yumuşatıp kendim kesip alıyorum ertesi gün düzeliyor çok şükür..
cnm benimki o sekilde duzelmedi. duzelecek gibi degildi de..

gozun aydin cnm.
hemen korkma. cikolata yiyip soluna yatip bekle bakalim biraz. belki de uyumustur minnos

B Bluemom44 demisti. enucuzbebekmarket ti sanirim. ben de bakip almistim. gelen urunleri cok begendim. kaliteleri cok guzel. 3-6/ 6-9 arasi karisik aldim. banyo takimi da cok guzel. buranin hepsine 253tl verdim... alirken %100 pamuk yazanlari aldim.

Eklentiler

• 20190315_212521.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190315_212449.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190315_212418.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190315_212337.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190315_212229.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190315_211124.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190315_211105.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190315_211051.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
ay nasil guzeeel gule gule giysin!!

oyyy nasil yakisir kizina pembis pembis!! gule gule giysin cok hos hepsiii!

cok guzeller canim gule gule giysin prenses
kaliteleri nasil bende baktim tam emin olammadim iyise bende sioaris edecem

bugün izinli günümdü, muazzam güzel gecti!
önce thai masajina gittim, 1,5 saat hamur gibi yogurdu beni thai-li cancaazim. özellikle alt belim (kalcalarim) cok agridigindan orayi bolca yaptirdim.
sonraaaa büyük bir mobilyaci var, indirim oldugunu biliyordum, gidip bakayim yatak odalarina derken Allah’im hersey 50%. aldimda aldim hahah! birazdan fotolarini atarimm bi güzel ki hepsi ablalariii
Aklim kucuk kendi yatak odamda kullanmak icin olan yataklarda kaldi birazdan o konuda fikrinizi alicam. onlar 30% idi, iki tanesi hosuma gitti.

bende dun doktara gottim uzn aradan sonra devlette zaten pek bisey soylemedi bebsimin pozisyon cok iyiydi cinsiyet ne dedim erkwgw benzettim ama kesin degil dedi
bende kiz gibi gordum
sonra ciktik ozele gittik oradaa da dktr kiz dedi
ama beebisim pek kapali duruyordu
ama kiz dedi doktr
bakalim hayirlisi insallah

Çok güzeller güle güle giysin kumaşı kaliteliyse fiyatları çok uygundu gerçekten ben de bakmıştım biz de alırız artık

oyyy nasil yakisir kizina pembis pembis!! gule gule giysin cok hos hepsiii!
cok guzeller canim gule gule giysin prenses
kaliteleri nasil bende baktim tam emin olammadim iyise bende sioaris edecem
detayliyi bekleyecek gibisin canim sen netlik icin
Çok güzeller güle güle giysin kumaşı kaliteliyse fiyatları çok uygundu gerçekten ben de bakmıştım biz de alırız artık
hepinize tesekkur ederim. kalitelerini ben cok begendim. 9-12 de almisim. pembe bogulmadi yasadim yalniz. biraz da turuncu sari vs almak lazim penyelerinin kalitesini begendim ben. %100pamuk yaziyordu. ogluma da iki tane yazlik takim aldim. onlarda super cikti. isteyenler denesin bir derim.

Sonuçlar için sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin prenses.. İnşallah bişey yoktur Allaha emanet bebişler bazen olabiliyor böyle şeyler korkutma kendini..

evettt 50% indirimden aldiklarim; nevresim iki adet, üc adet baddaniye yikanabilirlerden, oturma odasinda kullacagim box’a süs yastigi ve ayni modelden bebek bezi filan koymak icin ‘kutu’, bu ince 80e 80 olan bezlerden iki paket (zaten almistim 4 adet simdi 10a tamamladim yeterli olur simdilik sanirim, eksik olunca sonra alirim), bitane citcitli uzun kollu bide süt asigi olacak olan ogluma süt siseli bi takim. heee bideee tabi tahtadan oyuncak hahah, onu kaldiririm büyüdügünde cikaririm okadar hosuma gitti ki kiyamadim aldim:)
hepsi cok güzel degil miii!

Bebek ihtiyac listem olmadan aliyorum valla hayirlisi bakali haha..

Yıldızlı hepsi takım gibi çok güzeller güle güle kullan hepsi de kullanışlı şeyler bunlar listesiz de alınır iyi yapmışsın..

Bence de canım inşallah bebeğinin kismetine olacaktır sen öyle düşün hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…