2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hem de yatak odasında Cidden zor ya. Gelin mevlüdü yapmak istemişti kayınvalidem , seve seve kabul etmistim gönlü olsun kadıncagızın diye. Ne halım kaldı ne perdem kaldı. Şerbetler döküldü, sakızlar yapıştı, bardaklar kırıldı. Çoluk çocuk duvarlarımı çizmiş, hala baktıkça sinirlerim zıplıyor yerinden. Ve mevlütten sonra eşimle çok tartışmaya başlamıştık. En ufak biseyden kıl kapıyorduk birbirimize. Nazara göze inanıyorum. Biz ondan sonra düşündük taşındık mevlüt bize iyi gelmedi, bebek olunca yapmayalım diye karar verdik. Aynı seyleri tekrar tekrar yasamak istemiyorum. Görmek isteyen tek tek gelsin eve

Merhaba
bende kısmetse ağustos annesi olacam erkek bebek bekleyenler isimleri ne düşündünüz benim ikinci hamileliğim bi kızım var ama bi türlü oğluma isim bulamadim
Hayırlı olsun canım. Ben büyük ihtimalle Efe koyacağım. Cocukken diyordum; evlenince oğlum olursa Efe olacak diye. Eşim de bekarken aynısını söylüyormuş. Yani anısal ve duygusal bi kararla Efe olacak son anda karar değiştirmez isek. Sen Nasıl isimler seviyorsun , klasik, modern ? Ona göre tavsiye verelim :) çağan , Mert , Berk, toprak, Tuna vs.

haklisin canim ev batıyor gercekten ama konu komsu akrabalar bebegi gormek istiyor. tek tek agirlamaktansa mevlüt yapmak daha iyidir 1 gunde hepsi cikar aradan

Evet köpük tabak olursa daha da kolay olur canım.. Hediyelikleri konuşalım burdan aynen yiyecek olarak da bizim Bursa da cantık derler ayran birde o tarz bişey düşünüyorum belki sarma da olur
ben Ankaraliyim ama Bursa geliniyim. ama 1 kez bile gormedim orayi.
oh masallah gozun aydin.

Kızlar trendyolda da bir çok lohusa takımı seçeneği var bir bakın derim
Eki Görüntüle 2248516 Eki Görüntüle 2248517 Eki Görüntüle 2248518
cnm bunlari alirken bellerime dikkat et. hamile giyimi seklinde beli olanlar dogum sonrasi rahat olmuyor. cunku karin inecek hop diye, o gebeler icin olam ek kisim bunaltacak. belinde durmayacakm ben de oyle olmustu. tabi bu alt ust takimlar icin gecerli.

Canım benim abimin eşinin 3 hamileliği de aşırı kanamalı geçti. Hatta birinde ped kullanıyordu o derece. İlk 6ay hep kanaması olmuştu. Ama gayet sağlıklı bebişleri oldu. Bazen olabiliyormuş öyle

Benim aklımda isim olarak Etka var Erkek adi Kızım olsa idi Mekselina olabilirdi 7 Uyurlardan birinin adi

Erkek adı hic bulamayrum hep kız düşünmüştüm, kötü patladim. Çocuk isimsiz kaldi
Yavuz ismi var aklimda ancak hayirli bir tek manası bile yok. Koca dalga geciyor cocuga kotu cirkin igrenc adindan başka isim buldun mu diye :))) O da Mutlu dedi.
Soyadla uyumu da düşünüyorum ben. Bulduğum kiz adında kelime oyunu yapmistim :)

Ben çok kişi çağırıcam çevre geniş ve annem bana yapamamış Mevlüt çok özeniyor o yüzden ilk torunu olucak ☺
Neyi görmedin canım ?

Çok sevindim gözün aydın canım

Benim bu konuda aşırı bi duygu değişimim var.. bir senin anlattığın gibiyim genelde kalabalık ortamlarda ikincisi yalnız kaldığımda sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ya şöyle olursa bebeğim falan diye.. çok gelgit yaşıyorum kafamın içinde

Kızlar iyot eksikliğinize bakıldı mı bende eksiklik varmış takviye hap verdi doktor önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…