2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

hep iyi hep mutlu hep sevgi pıtırcıgı olacak degiliz ya canım, demek ki bugun de senin moralsiz gununmus. kısa sursun dilerim.

hakikaten bambaska psikolojiler yasanıyor gebelik ve lohusalık doneminde. bende hayretler ediyorum hallerime. kendimi dunyadaki butun cocukların annesi kadar anac hissettigim oluyor bazen. hormonlardan iste.

demeki sen dogduktan sonraya kurmussun kendini, bakalım annelik donemin nasıl gececek? eminim muhtesem tatlı bir anne olacaksın ilkecigim:)

kac kedi vardı evde, birden fazlaydı oyle hatırlıyorum, bir fırsat bulursan koysana fotograflarını merak ediyorum?

tutkucugum benim kızın mevludu de oyle olmustu, yatak odasında benimle birlikte bir suru kisi vardık, sen yazınca hatırladım canım:) cok yasa e mieve gidince videosu var bakacagım.

merhaba kızlar siz şimdiden mevlüt doğum sonrası kv olaylarına dalmışsınız da, bizde nasıl olcak hiç bilmiyorum :) daha biz bebek bekliyorsun hamilesin mevzularını bile konuşmuyoruz :) sadece ağır kaldırtmıyor, sehpaya elletmiyor. hamile olduğumu bildiğini buradan anlıyorum bir tek :)

2 taneler :)
Arkadaşlarım her zaman senin çocuğun olsa fanusa koyarsin derdi ben de pamuklara sarıp yukluklere kaldiririm derdim Sadece sefkatten degil kontrol etme gudusunden ahah
Birinin kızı beni hem çok sever hem de cekinirdi. Simdi esek kadar oldu tabi. 18 dogumgununde "bu cocuk simdi istediginde sokaga cikacak icki mi icecek anam anam" diye soyleniyordum
Anaç biriyim, yaş aldikca duygusallik göz dolması da eklendi tabi, sadece insan kendini farkli hissediyor diğer hamileleri gördüğünde.
Bu biraz da karakter meselesi belki de.

Canım bende evde yapmayı düşünüyorum. Mevlüt yemeği dağıtırım, tavuk veya et, pilav, sarma, tulumba tatlısı, ayran. Bu şekilde düşündüm hiç bulaşığa da gerek yok. Beyaz bölmeli köpük tabaklar düşünüyorum. Masamı da süsleyeceğim güzelce. Hediye olarak küçük yasin ve tesbihler oluyor onlardan düşünüyorum. Burdan yardımlaşarak yaparız inşallah

Sen sağa sola karşı kulaklarını tika millet ağzı bulmuş boş boş konuşuyor..nasıl rahat ediyorsa n öyle davran.ilk gebeliğimde 8 haftalıkken dr gittim herşey yolunda bir ay sonra kontrole gel dedi bana bende bir ay sonra ikili testimi yaptırıp dr gideceğim randevu aldım.. bir ay sonra ikili testte kalbinin durduğunu öğrendim o bir ay içerisinde ne bir belirti ne bi ağrı hiçbirşey hissetmedimm.bir ay yaşamışız öyle dr bile hemen kürtaja alamadı beni testler falan yapıldı.bir ay taşıyorsun o şekilde dusun allah ta n zehirleme gibi bi sorun olmamış..cinsiyet öğreniriz diye gidip böyle bisey le karsilasinca soka girdim tabiki bir hafta on gün kendime gelemedim eve kapadım kendimi..bunun sonucunda bana kendine gel artık evden cenaze çıkmadı diyen bile oldu..yaşamadıkları icin anlamıyorlar iste oyuzden sen nasıl istiyorsan nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap..olayı duyduktan sonra ne oğlumda nede bu hamileligim de kimseden fikir almıyorum yardım da istemiyorum..ihtiyacım da yok buna..şükür kendi kendime yetiyorum..sağlarım konusunda anne ve babanın dışında kimse söz sahibi olamaz karisamaz da

Sünnet, mevlüt, kv, gelenler,gidenler mesajlarınızı okudum da vay anamm vayyy :)
Bende Allah nasip ederse bebekken sünnet ettirmek istiyorum. Sünnet düğünü olayına feci karşıyım. Erkek çocuklarının 'erkeklik'leriyle ilgili pohpohlanmasını abartılı kutlamalarla bunun çok önemli olduğu algısının çocuklara empoze edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Eşimin ailesi bu düşüncemi saçma bulsa da kesinlikle müsade etmicem düğün vs olayına.
Eşimin ailesi çok kalabalık ve bu konuda bende çok bunalıcam gibi geliyor doğumdan sonraki süreçte. Tek gelin olmak gerçekten sıkıntı. Bir de eşim 5 kızın arasında tek erkek bir düşünsenize halimi :) Bu durumu nasıl atlatırım bilemiyorum. Rabbim bolca sabır versin ne diyim :)
Bu ne yahu her evresi ayrı bir stres vallahi

Ne yalan söyleyim doğup sarılık olduğunda bi gece küvezde kaldı gözlerini bağladılar ışık etkilemesin diye 24 saat kuzumu orda öyle görünce kıyamadım sünnet yaptırmaya.. hemde az büyüsün hatırlasın istedim..tip artik eskisi gibi değil ama 2 günde kalkıyorlar artik ayağa diye kendimi teselli ediyorum

Sağlıkla inşallah kucağına alıp eve gidersin bu defa hiç bir sorun olmadan.. korkuları dua ile yeneriz inşallah..

Bende bu takımı düşünüyorum canım böyle bir sayfa buldum çokta uyguna yapıyor bunu alıcam muhtemelen foto çekimi için❤Eki Görüntüle 2248409
guzelmis cnm. ben takim bakmadim. yaz sicagi kapali terlik yajar diye dusundum.
foto cekimi planlamadim ben. iste artik etrafta kim ne cekerse
guzel dusun guzel olsun canim

Evet köpük tabak olursa daha da kolay olur canım.. Hediyelikleri konuşalım burdan aynen yiyecek olarak da bizim Bursa da cantık derler ayran birde o tarz bişey düşünüyorum belki sarma da olur

Merhaba
bende kısmetse ağustos annesi olacam erkek bebek bekleyenler isimleri ne düşündünüz benim ikinci hamileliğim bi kızım var ama bi türlü oğluma isim bulamadim
Hayırlı olsun sanada allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.. benim bir oğlum var adı rüzgar bunun cinsiyeti belli değil eğer kız olursa yağmur olacak ama erkek olursa düşünmedik oğluma uygun bir isim bulurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…