- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
Gece çok uyandım. Hic deliksiz uyumadım. Basım ağrıyor dolayısıyla.
Normalde sabah aç uyanmam ve kahvaltiyi saatler sonra yaparim; çalışırken oglene kadar bir sey yemezdim. Bir haftadir ac uyaniyordum ki 2 gündür yine keyifsiz kalkıyorum. Aksamlari mide bulantisi, yani tuvalete gitsem çıkaracağım o derece.
Moralsizim. Keyifsizim.
Kediler arada keyfimi yerine getiriyor işte. Çarşaf gecirme savaslari vs vs ❤ 3 bacaklı olan dün hiç susmadi. Yahu dedim bebek bunun bir üst leveli işte, hem susmuyor hem sicacak
Cevremiz bizden daha heyecanlı hala. Soruyorlar hissetmiyor musun nasilsin? Normal diyorum ne olsun istiyorsunuz veya ne olması lazım da bende yok :) ay bebegim bebeğim diye gezemiyorum, arada kizlara kardesinizin üstüne basmayin falan diyorum üstüme çıktıklarında.
Lohusa depresyonundan korkmuyorum. Daha ozemseyemedim bence. Öyle çocuk meraklısı da olmayinca bilmediğim sularda yüzen biri gibiyim.
Sizler gibi ultrasonda yüzünü görünce hislenmek falan da yok bende. Bir sorun yasarsam yikilmamak icin oto korumam hala devrede.
Dogana kadar tamamlanmış değil bu iş benim nazarimda.
Çok teşekkür ederim canım. Yok değil, marmara eğitim araştırma pendik.Gecmis olsun canim. Okmeydani egt. Ars. mi yoksa?
valla benim ki de kalpten gider. Araya kimleri kimleri sokar ikna olayım diye. Ama ben okuturum diye düşünüyorum. İlkini evde yaptım çocuk gelmesin diye hafta içi yaptım kv hala söyler,, hafta içi yapmıştın işten izin almıştım ben diye nasıl yer ettiyse unutmamış. Ev de olacağı için Çok kalabalık olmasın 25 sen çağır 25 biz çağıralım dedim. Sence durur mu? Tabi ki Hayır....
Yatak odasında Benimle birlikte kaç kişi oturduk bilmiyorum
2 taneler :)hep iyi hep mutlu hep sevgi pıtırcıgı olacak degiliz ya canım, demek ki bugun de senin moralsiz gununmus. kısa sursun dilerim.
hakikaten bambaska psikolojiler yasanıyor gebelik ve lohusalık doneminde. bende hayretler ediyorum hallerime. kendimi dunyadaki butun cocukların annesi kadar anac hissettigim oluyor bazen. hormonlardan iste.
demeki sen dogduktan sonraya kurmussun kendini, bakalım annelik donemin nasıl gececek? eminim muhtesem tatlı bir anne olacaksın ilkecigim:)
kac kedi vardı evde, birden fazlaydı oyle hatırlıyorum, bir fırsat bulursan koysana fotograflarını merak ediyorum?
Canım bende evde yapmayı düşünüyorum. Mevlüt yemeği dağıtırım, tavuk veya et, pilav, sarma, tulumba tatlısı, ayran. Bu şekilde düşündüm hiç bulaşığa da gerek yok. Beyaz bölmeli köpük tabaklar düşünüyorum. Masamı da süsleyeceğim güzelce. Hediye olarak küçük yasin ve tesbihler oluyor onlardan düşünüyorum. Burdan yardımlaşarak yaparız inşallahKızlar bende Mevlütte dağıtacağım hediyeliklere merak sardım ☺ Niyeyse bebek Mevlütleri her zaman bana çok huzur vermiştir bayılıyorum
bizim bi yer var burda tarihi bir mekan nişan söz içinde kiralanılıuor orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa.. ev de çok zahmetli oluyor bu tarz şeyler..
birde ben de çocuk odası yapmıyorum şimdilik ilerde düşünüyorum okul yaşına geldiğinde evimde müsait değil bunun İçin sanırım park yataklar mı iyi oluyor yoksa karyola tarzı beşikler mi? Çok bilgisizim valla yazdıklarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum kendimce
Bende bu takımı düşünüyorum canım böyle bir sayfa buldum çokta uyguna yapıyor bunu alıcam muhtemelen foto çekimi içingece uykum bulantidan kacinca sıkıntidan nette gezdim. simdiden doguma hazirlik basladi ben de... kizimla bana sunlar gibi bisiler ariyorum. hangi tarz daha guzel dersiniz?
Eki Görüntüle 2248270 Eki Görüntüle 2248271
Çok zarifmis. Benden 10 puanBende bu takımı düşünüyorum canım böyle bir sayfa buldum çokta uyguna yapıyor bunu alıcam muhtemelen foto çekimi için❤Eki Görüntüle 2248409
Sen sağa sola karşı kulaklarını tika millet ağzı bulmuş boş boş konuşuyor..nasıl rahat ediyorsa n öyle davran.ilk gebeliğimde 8 haftalıkken dr gittim herşey yolunda bir ay sonra kontrole gel dedi bana bende bir ay sonra ikili testimi yaptırıp dr gideceğim randevu aldım.. bir ay sonra ikili testte kalbinin durduğunu öğrendim o bir ay içerisinde ne bir belirti ne bi ağrı hiçbirşey hissetmedimm.bir ay yaşamışız öyle dr bile hemen kürtaja alamadı beni testler falan yapıldı.bir ay taşıyorsun o şekilde dusun allah ta n zehirleme gibi bi sorun olmamış..cinsiyet öğreniriz diye gidip böyle bisey le karsilasinca soka girdim tabiki bir hafta on gün kendime gelemedim eve kapadım kendimi..bunun sonucunda bana kendine gel artık evden cenaze çıkmadı diyen bile oldu..yaşamadıkları icin anlamıyorlar iste oyuzden sen nasıl istiyorsan nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap..olayı duyduktan sonra ne oğlumda nede bu hamileligim de kimseden fikir almıyorum yardım da istemiyorum..ihtiyacım da yok buna..şükür kendi kendime yetiyorum..sağlarım konusunda anne ve babanın dışında kimse söz sahibi olamaz karisamaz daBende bekleyemiyorum 1 ayın dolmasını en ufak ağrıda doktora koşuyorum çevremde çoğu kişi bi sen hamile kalmadin ya abartiyorsun diyolar ama gercekten evlat kaybetmemiş insanlar anlamıyor dışgebelik yaşadığımda doktor ya sen öleceksin ya bebeğin dedi o ani yaşamış bir insan rahat olmuyor ugrassa da yine elden birsey gelmiyor dua edeceğiz dikkat edeceğiz ama korku kalpten atılmıyor inşallah evlatlarımızı sağ salim kucagimiza aliriz
Ne yalan söyleyim doğup sarılık olduğunda bi gece küvezde kaldı gözlerini bağladılar ışık etkilemesin diye 24 saat kuzumu orda öyle görünce kıyamadım sünnet yaptırmaya.. hemde az büyüsün hatırlasın istedim..tip artik eskisi gibi değil ama 2 günde kalkıyorlar artik ayağa diye kendimi teselli ediyorumSünnet konusunda erken yapmak çok çok iyi oluyor bebeklerin iyileşme süreci hızlı oluyor en azından hatırlamıyorlar ben de oğlumu ikinci ayında sünnet ettirmiştim Bi haftada iyileşti çok şükür..
Sağlıkla inşallah kucağına alıp eve gidersin bu defa hiç bir sorun olmadan..Ne yalan söyleyim doğup sarılık olduğunda bi gece küvezde kaldı gözlerini bağladılar ışık etkilemesin diye 24 saat kuzumu orda öyle görünce kıyamadım sünnet yaptırmaya.. hemde az büyüsün hatırlasın istedim..tip artik eskisi gibi değil ama 2 günde kalkıyorlar artik ayağa diye kendimi teselli ediyorum
guzelmis cnm. ben takim bakmadim. yaz sicagi kapali terlik yajar diye dusundum.Bende bu takımı düşünüyorum canım böyle bir sayfa buldum çokta uyguna yapıyor bunu alıcam muhtemelen foto çekimi için❤Eki Görüntüle 2248409
guzel dusun guzel olsun canimSünnet, mevlüt, kv, gelenler,gidenler mesajlarınızı okudum da vay anamm vayyy :)
Bende Allah nasip ederse bebekken sünnet ettirmek istiyorum. Sünnet düğünü olayına feci karşıyım. Erkek çocuklarının 'erkeklik'leriyle ilgili pohpohlanmasını abartılı kutlamalarla bunun çok önemli olduğu algısının çocuklara empoze edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Eşimin ailesi bu düşüncemi saçma bulsa da kesinlikle müsade etmicem düğün vs olayına.
Eşimin ailesi çok kalabalık ve bu konuda bende çok bunalıcam gibi geliyor doğumdan sonraki süreçte. Tek gelin olmak gerçekten sıkıntı. Bir de eşim 5 kızın arasında tek erkek bir düşünsenize halimi :) Bu durumu nasıl atlatırım bilemiyorum. Rabbim bolca sabır versin ne diyim :)
Bu ne yahu her evresi ayrı bir stres vallahi
Evet köpük tabak olursa daha da kolay olur canım.. Hediyelikleri konuşalım burdan aynen yiyecek olarak da bizim Bursa da cantık derler ayran birde o tarz bişey düşünüyorum belki sarma da olurCanım bende evde yapmayı düşünüyorum. Mevlüt yemeği dağıtırım, tavuk veya et, pilav, sarma, tulumba tatlısı, ayran. Bu şekilde düşündüm hiç bulaşığa da gerek yok. Beyaz bölmeli köpük tabaklar düşünüyorum. Masamı da süsleyeceğim güzelce. Hediye olarak küçük yasin ve tesbihler oluyor onlardan düşünüyorum. Burdan yardımlaşarak yaparız inşallah
Hayırlı olsun sanada allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.. benim bir oğlum var adı rüzgar bunun cinsiyeti belli değil eğer kız olursa yağmur olacak ama erkek olursa düşünmedik oğluma uygun bir isim bulurum heraldeMerhaba
bende kısmetse ağustos annesi olacam erkek bebek bekleyenler isimleri ne düşündünüz benim ikinci hamileliğim bi kızım var ama bi türlü oğluma isim bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?