2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben çok kişi çağırıcam çevre geniş ve annem bana yapamamış Mevlüt çok özeniyor o yüzden ilk torunu olucak ☺

Neyi görmedin canım ?
bursadayiz vs diye yazmistiniz di mi. simdi aklim karisti bak
bursa geliniyim ama bursayi hic gormedim demek istedim.

Onlari da gördüm YouTube da. Banyoda cok yerim yok, ayakli veya legen banyoda yikayamam. Ya muyfak tezgahi yada ayaklilardan alayim o zaman.
Peki bu icine fileler sungerler vs?
ben file almamistim cnm.
icine havlu seriyrdum. sunger yerine de utu bezleri satilir hani. incecik beyaz. onlardan aldim. onla yikadim yumusacik.

hadi yaa ben hic bu yönden dusunmemistim, benim ailemde esimin ailesi de ayni yerde yasiyoruz esimin ailesinin fazla akrabasi yok allahtan ama bizim taraf aşiret gibi
bi onden gormeye gelenler olur cnm. bi de mevlute...
belki cok hosuna gider. guzel gecer. oyle dusun.

Kızlar bebek küvetlerinden konuşmuşsunuz ben bunları buldum ikiside hoşuma gitti yer kaplamaz katla kaldır sizce nasillar

Eklentiler

• -1842265455302108919.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 1197681481701837.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 45
biraz daha zamana ihtiyacin var belki:) bebegimi hissettigim andan itibaren icimdeki kalbimde oyle tatli bi sicaklik olustu ki:) ama sanirim ancak dogduklarinda tam olarak idrak edicez varliklarini. insallah saglik sihhatle gelsinlerde.

Bende bu takımı düşünüyorum canım böyle bir sayfa buldum çokta uyguna yapıyor bunu alıcam muhtemelen foto çekimi için Eki Görüntüle 2248409
hani herkesin zevki elbette farkli ama bu boyle cicekli bocekli filan biraz cocukca degil mi hanimlar. bi ben mi hic heves etmiyorum bu seylere haha.

ayrica mevludler sunnetler bile konusulmus:)) babyshower cevremde cok yaygin, ustune basa basa herkese kesinlikle istemedigimi belirttim (bizde hamileye supriz olarak hazirlanir hamile kisinin haberi bile olmaz). cok istiyosaniz mevlud yapacagim zaman yardimci olursunuz dedim:)
mevludu nerde ve nasil organize edicem bilmiyorum. evime en fazla 25/30 kisi rahat sigar, ki cevremde cok daha fazla kadin var. bi yer tutacak olsam erkekleri de davet ederim, olmusken cumbur cemaat olsun. hazir mevlud yapmisken aradan sunnet te ciksin diyesim geliyo ozamanda:) bilemiyorum belki mevludu evde bayanlar arasi yaparim bi sekilde sunnete de Allah kerim:)

Bazen anneme kızıyorum ama kadınlar haklı çıkıyor ya

bursadayiz vs diye yazmistiniz di mi. simdi aklim karisti bak
bursa geliniyim ama bursayi hic gormedim demek istedim.
Hmm Anladım canım e gel gezmeye Bursamız çok güzeldirr bursa anneleride fazlaca var zaten bi gün birinde bi gün birinde bir hafta tamamlanır

Sadece avuntuuu :)) pek sanmıyorum kıyılmaz herhalde ☺
Sıpalar yaa öylesine nazlilar ki annelerni aylardr uykuya şu içmeye bile hasret bıraktılar keşke zaman geçse de hemen diyrm ablamda tadını çıkar hamillgn diyor ben henüz tad alma donemne giremedm de

Sıpalar yaa öylesine nazlilar ki annelerni aylardr uykuya şu içmeye bile hasret bıraktılar keşke zaman geçse de hemen diyrm ablamda tadını çıkar hamillgn diyor ben henüz tad alma donemne giremedm de
Valla şükürsüzlük gibi algılanmasın ama bende tad alma dönemine giremedim ha iyiyim tamam artık diyorum yine bi hastalık çıkıyor artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…