2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eminim benim göbek hoop diye inmez canım dikkate alırım canım söylediğini aklımda farklı birşey var bulabilirsem canım

İmkanı olan dışarıda yapsın bence en güzeli
Evet kesinlikle o yüzden dışarıda yapmak istiyorum sonra tek tek gelmelerini kaldıramam. Eylül ayında evlendim annem benim çok meraklıdır böyle şeylere bir tane kızım var diyip herşeyin mükemmel olmasını ister. Bende tam tersi çok zıtız ama keşke onu dinleyip çeyiz mevlidi yapsaydım diyorum hala evimi görmeyen bir sürü akraba var eşimin tarafının hepsi şehir dışında kv baskın biri değil zaten benim derdim annemle ve yeni evli olunca da insan biraz eşiyle vakit geçirmek istiyor ki çalışan insanlardık ta ki benim kusmalar başlayınca bu sefer de kimse gelemedi hala laf yapıyorlar evimi göremediler diye o yüzden akıllandım yapıcam Mevlüt herkes gelsin görsün o gün yoksa bıktırıyorlar

annesiyle derdi olan biri varmış benim gibi:))). bende gelin mevliti yapmadım çok pişmanım 1 buçuk yıllık evliyim. bebek mevlitinden kaçış yok. annemi dinleyeceğim ve çok ciddi sağlık problemi olmazsa 40 ım çıkmadan yağacağım:)

Eklentiler

• images (17).webp
    3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba
bende kısmetse ağustos annesi olacam erkek bebek bekleyenler isimleri ne düşündünüz benim ikinci hamileliğim bi kızım var ama bi türlü oğluma isim bulamadim
oğlum var adı Tuna. kız ismi zor anacım benim beğendiğimi eşim onun beğendiğini ben beğenmiyorum. biz bu çocuğu anonim diye kaydedelim nufusa büyüyünce kendi seçer diyorum

haklisin canim ev batıyor gercekten ama konu komsu akrabalar bebegi gormek istiyor. tek tek agirlamaktansa mevlüt yapmak daha iyidir 1 gunde hepsi cikar aradan
o öyle olmuyor malesef herkes geliyor birde mevlude geliyor. bende istemedim ama annem çok istedi oğlumda biz bide iki kere yaptık bi yaşadığımız yerde birde eşimin memleketinde

oğlum var adı Tuna. kız ismi zor anacım benim beğendiğimi eşim onun beğendiğini ben beğenmiyorum. biz bu çocuğu anonim diye kaydedelim nufusa büyüyünce kendi seçer diyorum
Bana gorede kiz ismi kolay kizim olsaydı adı hazır di ikra koyacaktim

Evet canım bana da yukarı çıkabilir ama 24.haftadan sonra belli olacak dendi malesef cok Düşük bi ihtimal ama rahme yapışık olan zor türleri var omlarda kanama riski olabiliyor diye söledi benim doktorum

bebek küçükken bir küvet şart o kadar minik oluyorlarki insan çok korkuyor. ikinci bebeğim yıkamak şimdiden gözümde büyüyor. ilk zamanlar annemle yıkardık. yani yardımsız olmuyor. iki kişi banyoda birde bebekle zor olur. katlanır küvetler var. kuzenimin eşi almıştı katlanınca yatağın altına falan sığıyor. ben oğlumunkini saksı yapıp içine biber ektim geçen sene balkonda şu an

Onlari da gördüm YouTube da. Banyoda cok yerim yok, ayakli veya legen banyoda yikayamam. Ya muyfak tezgahi yada ayaklilardan alayim o zaman.
Peki bu icine fileler sungerler vs?

hadi yaa ben hic bu yönden dusunmemistim, benim ailemde esimin ailesi de ayni yerde yasiyoruz esimin ailesinin fazla akrabasi yok allahtan ama bizim taraf aşiret gibi
o öyle olmuyor malesef herkes geliyor birde mevlude geliyor. bende istemedim ama annem çok istedi oğlumda biz bide iki kere yaptık bi yaşadığımız yerde birde eşimin memleketinde

Aynı benim düşüncem bir doğsun ısircam diyrm ama kiyablr myz acabaa

hadi yaa ben hic bu yönden dusunmemistim, benim ailemde esimin ailesi de ayni yerde yasiyoruz esimin ailesinin fazla akrabasi yok allahtan ama bizim taraf aşiret gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…