2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah canım inşallah benimde 2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik sonrası 2 kez aşılamadan sonra doğal yolla hamile kaldim cok fazla kaybetme korkum var ve önüne geçemiyorum bir türlü Allahima emanet kızım herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahim evlatlarimizi bize bağışlasın

Hanı bence tıbbi bir girişimi kutlamaktan ziyade bu hatıra bi ani olarak kalsın istiyorsun..sünnet düğünü olarak ona bende karşıyım daha doğrusu hoşlanmıyorum..Ama sünnet olduğunda illaki bi kuran okutacaksin mevlit olacak.bejimde fikrim dışarıda bi yer tutulur yemekli olur yemek yenirken ilahi semazen falan güzel olur diye düşünüyorum..

Insan bi kere olumsuzlukla karşılaşınca herseferinde aynisi olacakmış gibi oluyor malesef..Ama.iste bu düşünce insanı strese sokmaktan başka ise yaramıyor.oglumdan önce bende zorunlu kürtaj oldum 3 aylıkken.. sonra oğluma hamile kaldım şükür.. Ama o 9 ayı bana sor sen 10 günde bir dr daydım sürekli iki dr a birden görünüyordum...üzerinden 5 yıl geçti hala aynı korku oluyor insanın içinde..keşke sakin kalabilsek ama olmuyor iste

Bende bekleyemiyorum 1 ayın dolmasını en ufak ağrıda doktora koşuyorum çevremde çoğu kişi bi sen hamile kalmadin ya abartiyorsun diyolar ama gercekten evlat kaybetmemiş insanlar anlamıyor dışgebelik yaşadığımda doktor ya sen öleceksin ya bebeğin dedi o ani yaşamış bir insan rahat olmuyor ugrassa da yine elden birsey gelmiyor dua edeceğiz dikkat edeceğiz ama korku kalpten atılmıyor inşallah evlatlarımızı sağ salim kucagimiza aliriz

ne dogru dedin canım; acayip sanslıyız. evlat sahibi olamayan onca kadın var, onlarda ferahlasınlar dilerim.

amin oyle oyle. hep oyle dua ediyorum biliyor musun, allahım cocuklarımın cocuklarını gorecek ve onlara yardım edebilecek kadar yasamak istiyorum, benim de omrum uzun olsun:)

olur mu yahu, ben hep ağlama modundayım. rutinim bu oldu:)

Biz de eşimle Mevlüt yapmayacağız dedik. Kayınvalidem şok geçirdi :) “hayııırrr, olmazzz, mevlütsüz olur mu hiiiçç”. Eşim “Mevlüt yok konu kapandı” dedi. Benim evimde yaparız diyor. Ben de açık açık dedim ki istiyorsan yap ama bebek ve ben gelmeyiz :)))

Muhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
Ben 21.haftada . Genellikle 20-23. Haftalar arası yaptırılması tavsiye ediliyor

Geçmiş olsun cnm, dikkat et ani hareket yapma

Yardim etme potansiyeli olarak kayinvalidem annemden çok daha iyi olacaktır. Annem hem stresli hem yaşlı, onu dert ederim o kadar diyim :) Ancak sosyal görünüp yalnizligima çok düşkün biri olmam beni düşündürüyor.
Dur bakalım bir doğsun da bakarız.
Yegenim geliyor ve derslerinden hicbir sey anlamıyorum
Eski pipimi verin bana

Taclardan çiçekli olan daha hoş. Daha soft bir renk olabilir belki.

Gecmis olsun canim. Okmeydani egt. Ars. mi yoksa?

Gece çok uyandım. Hic deliksiz uyumadım. Basım ağrıyor dolayısıyla.
Normalde sabah aç uyanmam ve kahvaltiyi saatler sonra yaparim; çalışırken oglene kadar bir sey yemezdim. Bir haftadir ac uyaniyordum ki 2 gündür yine keyifsiz kalkıyorum. Aksamlari mide bulantisi, yani tuvalete gitsem çıkaracağım o derece.
Moralsizim. Keyifsizim.
Kediler arada keyfimi yerine getiriyor işte. Çarşaf gecirme savaslari vs vs 3 bacaklı olan dün hiç susmadi. Yahu dedim bebek bunun bir üst leveli işte, hem susmuyor hem sicacak
Cevremiz bizden daha heyecanlı hala. Soruyorlar hissetmiyor musun nasilsin? Normal diyorum ne olsun istiyorsunuz veya ne olması lazım da bende yok :) ay bebegim bebeğim diye gezemiyorum, arada kizlara kardesinizin üstüne basmayin falan diyorum üstüme çıktıklarında.
Lohusa depresyonundan korkmuyorum. Daha ozemseyemedim bence. Öyle çocuk meraklısı da olmayinca bilmediğim sularda yüzen biri gibiyim.
Sizler gibi ultrasonda yüzünü görünce hislenmek falan da yok bende. Bir sorun yasarsam yikilmamak icin oto korumam hala devrede.
Dogana kadar tamamlanmış değil bu iş benim nazarimda.

Evet ya çok komikti pipim bir daha eskisi gibi olmayacak diye yas tuttu.
Ben de yalnızlığıma çok düşkünümdür ve evet kısa süre de olsa dişini sıkman gerekebilir sonrA ama her şey yoluna giriveriyor. Yine filozof takılmalarına dönebiliryorsun. İşte bebişler için ödenecek ödülün yanında küçük sayılan bedeller bunlar. Bence de çiçekliler güzelmiş bu arada.

fikriniz icin tesekkur ederim.
daha bakiniyorum ana en azindan model belli oluyor artik aklimda gibi

valla benim ki de kalpten gider. Araya kimleri kimleri sokar ikna olayım diye. Ama ben okuturum diye düşünüyorum. İlkini evde yaptım çocuk gelmesin diye hafta içi yaptım kv hala söyler,, hafta içi yapmıştın işten izin almıştım ben diye nasıl yer ettiyse unutmamış. Ev de olacağı için Çok kalabalık olmasın 25 sen çağır 25 biz çağıralım dedim. Sence durur mu? Tabi ki Hayır....
Yatak odasında Benimle birlikte kaç kişi oturduk bilmiyorum

Canlar çok teşekkür ederim Rabbim hepinizden razı olsun, şifa bekleyenlere şifa versin, hepimize kolaylıklar versin inşallah Devlet hastanelerinin içler acısı halini biliyorum ama inanın bu kadarını düşünmezdim, beklemezdim. Rabbim hastanelerin eksikliğini göstermesin ama kimseyi de oralara düşürmesin hele devlet hastanelerine.
Devlette doğum yapamayacağımı başından beri düşündüğüm için kontrole gittiğim özel hastaneyle anlaşmamı yapmıştım doğum için. İyiki de yapmışım. Aslında her devlet hastanesi de bir olmuyor. Ben meme küçültme ameliyatımı devlette oldum özel hastane gibi ilgiliydiler çok memnun kaldım. Ama şuan yaşadığım bölgenin devlet hastaneleri gerçekten rezalet. Dün bizzat gördüm ki özeli düşünmekle doğru karar vermişim.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
Hepinize iyi dilekleriniz için, desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim.. İyiki varsınız ağustos anneleri ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…