Ocean D vitamini kullanıyorum ben canım 1000 lik benimki hergün bir fıs alıyordum bulantılarım geçmeyince doktorum takviyeleri gün aşırı al dedi şimdilerde öyle yapıyorumKızlar coledon d vitamini kullananlar var mı günde kaç damla kullanıyorsunuz
6 damla kullanıyordum ama açıkçası her gün düzenli kullanmıyordum, şimdi ocean mummy kullanıyorum onun içinde de olduğu için coledan’ı bıraktımKızlar coledon d vitamini kullananlar var mı günde kaç damla kullanıyorsunuz
Yaa endişelendim şimdi, yapabileceğim bir şey yok gerçiEvet canım bana da yukarı çıkabilir ama 24.haftadan sonra belli olacak dendi malesef cok Düşük bi ihtimal ama rahme yapışık olan zor türleri var omlarda kanama riski olabiliyor diye söledi benim doktorum
Günaydın bende 1 haftadır felaket kasik agrisi çekiyorum dik oturunca batma falan yapıyor yarına randevu aldım gidince soracağımGünaydınlar herkese
Bu aralar pek bakamıyorum buralara yoğun geçiyor günlerim. Herkes iyidir tüm bebişler ve anneler sağlıklıdır inşallah. Benim afp test sonucum iyi çıkmış şükür. İki gündür çok hareketli bebeğim. Genellikle göbek deliği çevresinde hissediyorum ama arada alttan da hareketlerini hissediyorum, sizde de öyle oluyor mu kızlar? Bir de kasık ağrısı çekiyorum bu aralar yürüyüşüm bile değişiyor
gunaydin cnm. gozun aydin.benim kizin masallahi var. cok hareketli. masallah guclendi. karnimin her yerinde geziyor artik. el koyunca vurmaya da basladiGünaydınlar herkese
Bu aralar pek bakamıyorum buralara yoğun geçiyor günlerim. Herkes iyidir tüm bebişler ve anneler sağlıklıdır inşallah. Benim afp test sonucum iyi çıkmış şükür. İki gündür çok hareketli bebeğim. Genellikle göbek deliği çevresinde hissediyorum ama arada alttan da hareketlerini hissediyorum, sizde de öyle oluyor mu kızlar? Bir de kasık ağrısı çekiyorum bu aralar yürüyüşüm bile değişiyor
ben de senin gibiyim. bir kızım var. hamile kalınca hep kız ismi düşündüm. cinsiyet belirleme takvimleri hep kız diyordu :) ama değilmiş. erkek ismi düşünmeye başlama zamanı geldi. kızımda da erkek hissediyorum Kerem koyarız diyorduk. şimdi eşim Kerem koyarız işte diyor, ben biraz daha bakalım diyorum da yine de Kerem olur gibi geliyor :)Merhaba
bende kısmetse ağustos annesi olacam erkek bebek bekleyenler isimleri ne düşündünüz benim ikinci hamileliğim bi kızım var ama bi türlü oğluma isim bulamadim
hiç kullanmadım ama bence yeni doğduğu zaman bunlarda duramaz gibi geliyor. kayar zor olur. yerin varsa küvetin üzerine koyulan köpüklerden al.hem yumuşak oluyor hem de bebek yatarak banyo yapıyor rahat oluyor.Daha önce bebek yikamis arkadaslar, bizde küvet yok dusakabin var. Legen alsam koyacak yer yok vs vs
Bu arkadaslar nasil sizce?
sağdaki küçük gibi geldi bana , almadan önce görmek lazım :)Kızlar bebek küvetlerinden konuşmuşsunuz ben bunları buldum ikiside hoşuma gitti yer kaplamaz katla kaldır sizce nasillar
yaa evet benim de kasıklarım ağrıyor. bu haftalarda normal mi acaba epey yaşayan var çünküGünaydınlar herkese
biz hep iki kişi yıkadık :) sezeryan olduğum için ilk eşim ve kayınvalidem yıkadı. ben izledim videoya çektim :) daha sonra eşimle yıkamaya başladık. gerçekten çok güzel günlerdi. şimdi hamile olunca çok eğilemiyorum yine eşimle yıkıyoruz :) bu gidişle oğlumu da 3 kişi yıkarız heralde kızım da durmaz gelircumleten gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum. tgif tgif tgif:) evdekilere sevgiler
acayip net ruyalara devam, o kadar gercekci ki ruyalarım yatmadan evvel bakalım bu gece ne gorecegim demeye basladım. sabah tartıldım +6 kiloyum su an. gobekten anlasılıyor artık gebe oldugum. hala is yerine soylemedim ya bravo bana. haftaya soyleyecegim. sonunda karar verdim.
ptesi dr kontrolu var tıp fakultesinde. perinotolog gorecek. aynı gune ozel hastaneden bir dr'u artık ayarlayıp secsem iyi olacak.
oyle iste, bıdır bıdır sabahları burada icimi dokmek iyi geliyor.
iclalcigim bugun biraz daha iyisin insallah?sumak85
bugun kdv var, yogun olur bizim bolum. okuyup hemen yazmak istedigim oluyor, ben buraya gelene kadar konu degisiyor:)
bebek yıkamak cok keyifli fakat stresli bir is oldu bizim icin. aklımdayken yazayım; benim ilk bebekte bir yarıs oldu evde hep, bebegi kim tutacak yıkarken, sonrasında da kim giydirecek? kvalidem mi esim mi ben mi? hep bir tatlı rekabet. basta kvalidem yapıyordu, sonraları artık ben yaparım havasına girdim, esim benim basım kel mi ben de babasıyım en nihayetinde dedi, hep bir rekabet banyoda:) ne guzel gunlerdi:) sonra oglum dogunca epey rahatladık; hatta belli bir sure sonra birbirimize paslamaya basladık yıkama isini. bakalım ucuncu bebegimde neler yasayacagız:)
dayanamayacagım ben yine sukrecedegim arkadaslar, cok sukur bin sukur hep sukur
Sağol canim bugün biraz daha iyiyim ise geldim mecburencumleten gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum. tgif tgif tgif:) evdekilere sevgiler
acayip net ruyalara devam, o kadar gercekci ki ruyalarım yatmadan evvel bakalım bu gece ne gorecegim demeye basladım. sabah tartıldım +6 kiloyum su an. gobekten anlasılıyor artık gebe oldugum. hala is yerine soylemedim ya bravo bana. haftaya soyleyecegim. sonunda karar verdim.
ptesi dr kontrolu var tıp fakultesinde. perinotolog gorecek. aynı gune ozel hastaneden bir dr'u artık ayarlayıp secsem iyi olacak.
oyle iste, bıdır bıdır sabahları burada icimi dokmek iyi geliyor.
iclalcigim bugun biraz daha iyisin insallah?sumak85
bugun kdv var, yogun olur bizim bolum. okuyup hemen yazmak istedigim oluyor, ben buraya gelene kadar konu degisiyor:)
bebek yıkamak cok keyifli fakat stresli bir is oldu bizim icin. aklımdayken yazayım; benim ilk bebekte bir yarıs oldu evde hep, bebegi kim tutacak yıkarken, sonrasında da kim giydirecek? kvalidem mi esim mi ben mi? hep bir tatlı rekabet. basta kvalidem yapıyordu, sonraları artık ben yaparım havasına girdim, esim benim basım kel mi ben de babasıyım en nihayetinde dedi, hep bir rekabet banyoda:) ne guzel gunlerdi:) sonra oglum dogunca epey rahatladık; hatta belli bir sure sonra birbirimize paslamaya basladık yıkama isini. bakalım ucuncu bebegimde neler yasayacagız:)
dayanamayacagım ben yine sukrecedegim arkadaslar, cok sukur bin sukur hep sukur
aynen 24.haftada yukarı cıkıyor cok büyük ihtimalle kanaman olmadıysa endişelenme benimde bir defa oldu stres yapma mutlaka yukarı cıkacaktır 1.doğumu sezeryan olanlarda genelde o tarz vakalar oluyor benimde sezeryandı ama doktorum ben yukaır cıkacagını düşünüyorum dedi dua edicez artık :)Yaa endişelendim şimdi, yapabileceğim bir şey yok gerçiinşallah çıkar yukarıya. 20li haftalarda rahim çok hızlı büyüdüğü için 24.hafta diyorlar heralde. O zamana kadar umut var
Yok hiç olmadı, benim daha ilk bu. İki hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek doktoraynen 24.haftada yukarı cıkıyor cok büyük ihtimalle kanaman olmadıysa endişelenme benimde bir defa oldu stres yapma mutlaka yukarı cıkacaktır 1.doğumu sezeryan olanlarda genelde o tarz vakalar oluyor benimde sezeryandı ama doktorum ben yukaır cıkacagını düşünüyorum dedi dua edicez artık :)
Sağol canım aynen heyecanla eşimle kızıma diyorum gelin elinizi koyun hissedin diye ama onlar hissetmedik diyorlar. Daha zamanı var heralde. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. En çok bu hareketleri özleyeceğimgunaydin cnm. gozun aydin.benim kizin masallahi var. cok hareketli. masallah guclendi. karnimin her yerinde geziyor artik. el koyunca vurmaya da basladiben hissediyrm ama disaridakiler henuz hissedemiyor tabi.
Merak ediyorum görüşleriniGuna
Günaydın bende 1 haftadır felaket kasik agrisi çekiyorum dik oturunca batma falan yapıyor yarına randevu aldım gidince soracağım
Bu haftalarda rahimin büyüme hızı fazlaymış ondan heralde. Penguen gibi yürüyorum bazen acıdanHerkese günaydın
ben de senin gibiyim. bir kızım var. hamile kalınca hep kız ismi düşündüm. cinsiyet belirleme takvimleri hep kız diyordu :) ama değilmiş. erkek ismi düşünmeye başlama zamanı geldi. kızımda da erkek hissediyorum Kerem koyarız diyorduk. şimdi eşim Kerem koyarız işte diyor, ben biraz daha bakalım diyorum da yine de Kerem olur gibi geliyor :)
hiç kullanmadım ama bence yeni doğduğu zaman bunlarda duramaz gibi geliyor. kayar zor olur. yerin varsa küvetin üzerine koyulan köpüklerden al.hem yumuşak oluyor hem de bebek yatarak banyo yapıyor rahat oluyor.
sağdaki küçük gibi geldi bana , almadan önce görmek lazım :)
yaa evet benim de kasıklarım ağrıyor. bu haftalarda normal mi acaba epey yaşayan var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?