2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Onlari da gördüm YouTube da. Banyoda cok yerim yok, ayakli veya legen banyoda yikayamam. Ya muyfak tezgahi yada ayaklilardan alayim o zaman.
Peki bu icine fileler sungerler vs?
ben salonda yıkadım valla oğlumu 1.5 yaşına kadar ayakta durmaya başlayınca banyoda yıkıyorum. salonda yıkayın hem geniş geniş. file kullanmadım süngerde kullanmadım. kuvetin içine penye bir battaniye atıyordum. onun üstünde yıkıyordum file bebeği suyun üstünde bırakıyor. bebek üşüyor öyle. küvete suyu doldur battaniye üstüne bebeği yatır. su ve şampuanla güzel köpürt her yerini yıka. sonra biri bebeği kaldırsın diğeri önce bedenin ön tarafını yüzüne dikkat ederek durular sonra yüz üstü çeviriip sırtına su en son saçları durula(bebek ilk başı yıkanınca korkuyor geri kalan duş ağlamalı geçiyor.) hoop havlu üstüne. oturana kadar durum böyle oturmaya başlayınca zaten kendi su ile oynuyor her şey kolay oluyor. Dip not: o küvet sonra nasıl banyoya gitcek diyenlere küveti kovanın üstüne geri koy tıpayı aç su aksın boş küvet banyoya

Ben dün sordurdum montessori yatağı mobilyaciya fiyat falan aldım bı ay sonra yaptırmayı düşünüyorum beşiği aldım zaten Allah kullanmayı nasip eder inşallah

Kızlar iyot eksikliğinize bakıldı mı bende eksiklik varmış takviye hap verdi doktor önemliymiş
Canım folik asitlerin bazıları iyotlu oluyor. Benim kullandığım hem b12li hem iyotlu bir folik asitti. Herhangi bi eksiklik oluşmadı o yüzden. Simdi karışık multivitamin içiyorum regenesis max , hepsi var içinde yine. şükür diyelim takviyeni aksatma :)

Twicee canim galiba sen yazdin göbek deliğin etrafı açıyor diye aynen benimde bazen oraya çok ağrı giriyor doktra sorarsan haber et burdan beklerim canim

Canım gelin mevlüdü yapmış olsaydın bile yine bebek için Mevlüt isteyeceklerdi. Şimdi bebeğe yapacaksın diş buğdayı partisi isteyecekler. Sonra 1 yaş partisi isteyecekler. O yüzden hiiiiççç pişman olma ben gerçekten kötü bi deneyim yaşadım gelin mevlüdünde, evim duvarlarım mobilyalarım halılarım hepsi beyaz, mahvoldular. 1,5 yıllık evliyim halılarım 6-7 kez yıkamaya gitti hala kalan lekeler var. Çocuklar sakız mı yapıştırmış oje mi dökmüş ne olmuşsa çıkmıyor. Travma gecirecek gibi oluyorum hala..O yüzden tövbe ettim bidaha mevlüde

ben kızımı yıkarken bildiğiniz normal leğenlerden aldim bizim ev soğuk olduğu için banyo çok soğuk kışın (sobalı ev) yine kızmı legende yıkıyorum 4 yaş baya zor oluyo kışın
bebekken babasıyla yıkadım
sonra yari oturur vaziyete gelince leğene yemeniyi gerdirdim onun üstüne oturtup öyle yıkadım
yıkamak zor iş yalnız basina zor is

Ben dün sordurdum montessori yatağı mobilyaciya fiyat falan aldım bı ay sonra yaptırmayı düşünüyorum beşiği aldım zaten Allah kullanmayı nasip eder inşallah
Ben montessori yatağını 1 yaştan sonra yaptırmayı düşünüyorum sadece dolap ve şifonyer yaptiricam onların kokusunun çıkması olayi falan var bi karar veremedim 25. Haftada versem cok erken olmaz herhalde

Ben montessori yatağını 1 yaştan sonra yaptırmayı düşünüyorum sadece dolap ve şifonyer yaptiricam onların kokusunun çıkması olayi falan var bi karar veremedim 25. Haftada versem cok erken olmaz herhalde
Hazır olur şimdiden bende yatağı hemen kullanmasam da odası herşeyiyle hazır olsun diyorum hem şimdi ben çalışırken tamamlarsak eksikleri daha kolay olur gibime geliyor

Biz kızımı 3 aylık olana kadar babasıyla salonda yıkadık. Ev felaket dağılıyordu havlular kıyafetler küvet kova yerler ıslanıyor falan geldiler bana bi gün girdim duşa kabinin içine hem emzirdim hem yıkadım. Hiçte ağlamadı daha kolay oldu. 2 yaşına kadar emerek yıkandı :))

ya ben dogurmak istemiyorum, sirf hareketlerini hissetmek icin. develer gibi 15ay gebe kalabilirim sirf bunun icin
Bu haftalarda rahimin büyüme hızı fazlaymış ondan heralde. Penguen gibi yürüyorum bazen acıdan
aynen cnm. hatta bazen nefesim kesiliyor ani agri giriyor.

Kötü mevlit hatıraları kalmış desene sana.. Valla çocuklar bir araya gelince akla gelmeyecek şeyler oluyor

Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.

Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
canım bende belli belirsiz hissediyorum hatta bazen 2-3 gün hiç olmuyor zaten akşam oldu mu hiç hissetmiyorum. normaldir canım benim

Kötü mevlit hatıraları kalmış desene sana.. Valla çocuklar bir araya gelince akla gelmeyecek şeyler oluyor
Cnm çocuk bunlar yani illa ki hareketli oluyor onlara kızmıyorum ki, anneleri ilgilenmiyor başlarında durmuyor. Çocukların hiçbir günahı yok..anneler sorumsuz

snowmotion verdiğin bilgiler çok güzel, teşekkür ederim kendi adıma çok işime yarıyor
ne demek canım. ilk bebeğimde her şeyden korkuyordum. bir yaptığımı tekrar tekrar kontrol ediyordum. böyle paylaşmak rahatlatıyor anneyi. benden büyük bebeği olan bir arkadaşım vardı o doğurduğunda ben hamileydim. sürekli soruyordum nasıl yıkadın nasıl yatırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…